Şimdi Ara

Hocalar hakkında(Yıldızname,büyü vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.Gideniniz varmıdır ? Bir arkadaşım böyle bir sıkıntı çekiyor ve hocaya gitmeyi düşünüyor.Ve tanıdıkları gitmiş ve yazılan boylama , muska vs. sonrasında rahatlamışlar.
    Saygı çerçevesi içinde görüşlerimizi bildirelim.Sizce gerçekten bu hocalar ama hakikileri yani bu işi paraya dökmemiş olanlar ne olduğunu veya birşeyin sebebinin ne olduğunu gerçekten bilebilirlermi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hocalar: Yıldızname ve Büyü

Hocalar, yüzyıllardır toplumda önemli bir rol oynamışlardır. Geleneksel olarak, insanlar sorunlarının çözümü veya gelecekleri hakkında rehberlik için hocalara başvurmuşlardır. Yıldızname bakan hocalar, bu hocaların bir alt grubudur ve gök cisimlerinin hareketlerini inceleyerek olayları yorumladıkları düşünülür.

Yıldızname, gökyüzündeki yıldızların ve gezegenlerin konumlarına dayanan bir kehanet sistemidir. Yıldızname bakan hocalar, bu konumları inceleyerek kişilerin geçmişi, bugünü ve geleceğini tahmin ettikleri söylenir. Ayrıca büyü yaptıkları ve muskalar hazırladıkları da iddia edilir.

Ancak bu iddiaların bilimsel bir temeli yoktur. Yıldızname ve büyü, yüzyıllardır süregelen kültürel inançlardır ve bunların gerçekliği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Yıldızname bakan hocaların sözlerine inanıp inanmamak, tamamen kişisel bir karardır.

Yıldızname ve büyü konularına ilgi duyuyorsan, bu konularda kitaplar okuyabilir veya güvenilir kaynaklardan bilgi edinebilirsin. Ancak hocaların sözlerini sorgusuz sualsiz kabul etmekten kaçınman ve her zaman eleştirel bir yaklaşım sergilemen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Evet.
    1. örnek
    ben ocak ayında gitmişdim daha dogrusu oturmaya gıtmısdık adam o işlerle uğraşıyor gitmişkende baktı.
    adam aklımdan geçenleri bildi. kimseye söylemedigim birkaç sıkıntımıda soyledı şok olmuşdum
    gelecekle ilgili birkaç birşeyde söyledi. ben adama giderken yav hehe diyordum nereden bılecek diyordum inanmıyordum dalgaya vuruyordum ama gelecekden haber olaylarının var olduguna inanmaya başladım.
    not: adam ücretli bakıyor ama bizden para almadı
    adam orduda yaşıyor adama edirneden telefon geldi randevu aldılar.adam parayı cuvalla goturuyor.

2.örnek
    annanemin bir akrabasıda bu işi yapıyormuş annem anlatmışdı gelenlere nuska yazıyorum diye küfür yazıyormuş sonrada derdi olanlara veriyomuş 1 - 2 ay sonra nuska vedigi kişiler gelip adama teşekkür ediyormuş adam yaşlanınca bu işi bırakmış galıba

anafikir
    fal var mı yok mu bılemedım şimdi en iyisi fala inanma falsız kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 9 Mart 2013; 2:17:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

1. örnek
    ben ocak ayında gitmişdim daha dogrusu oturmaya gıtmısdık adam o işlerle uğraşıyor gitmişkende baktı.
    adam aklımdan geçenleri bildi. kimseye söylemedigim birkaç sıkıntımıda soyledı şok olmuşdum
    gelecekle ilgili birkaç birşeyde söyledi. ben adama giderken yav hehe diyordum nereden bılecek diyordum inanmıyordum dalgaya vuruyordum ama gelecekden haber olaylarının var olduguna inanmaya başladım.
    adam orduda yaşıyor adama edirneden telefon geldi randevu aldılar.adam parayı cuvalla goturuyor.

2.örnek
    annanemin bir akrabasıda bu işi yapıyormuş annem anlatmışdı gelenlere nuska yazıyorum diye küfür yazıyormuş sonrada derdi olanlara veriyomuş 1 - 2 ay sonra nuska vedigi kişiler gelip adama teşekkür ediyormuş adam yaşlanınca bu işi bırakmış galıba

anafikir
    fal var mı yok mu bılemedım şimdi en iyisi fala inanma falsız kalma

Alıntıları Göster
    Gidince sor cennetten arsa da satıyor muymuş. Yıl olmu... neyse sustum.

• Hala senin beyin turunden kaldimi bu ortamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

evet var. isim istersen pm at.

Ne isimi ?
  • biliyolar be kardes ama tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar biliyor falan ama bulaşma oyle garip islere
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sonu bu dünyadada öbür dünyadada ateştir .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

evet var. isim istersen pm at.

Ne isimi ?

bu işi para için yapmayan. işinde uzman bi arkadaş.

uzaktan nasi yapcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

quote:

Yav he he. Gelecegi gören hoca

Kardeş dalgaya alıyorsan bence alma bak sana anlatayım;

Annem genç ve bekar iken bir hocaya gtmişler yıldıznamesine baktırmak için hoca kuranı açmış bakmış ve söylemiş 3 çocuğun olcak gerçektende 3 çocuğu oldu bir evlilik yapacaksın sizi ölüm ayıracak demiş babamı kaybettim dahasını söyleyemem gerisi aile içersinde olan şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lerka1095

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yıldızname gerçektir.
    Ama yıldıznameye bakanda baktıranda büyük günah işlemiş olur diye biliyorum.
    Benim tavsiyem yıldızname ve büyü gibi işlere sakın ha sakın bulaşmayın.

En güzeli duadır.Dua edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Yıldızname gerçektir.

Öylede hocam bazen insan mecbur kalıyor.Biz kötü amaçla değil sadece bir çözüm amacıyla gidiyoruz.Tabii ki bütün medeti Allah tan umuyoruz lakin boylama veya muska yı iyi amaçlarla takmak veya yazdırmak günah değil diye biliyorum.
  • 2013 teyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

biliyolar be kardes ama tavsiye etmem.

Neden tavsiye etmiyorsun acaba ?
  • Doktora gitseniz daha iyi olmazmı,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

quote:

Yav he he. Gelecegi gören hoca

Kardeş dalgaya alıyorsan bence alma bak sana anlatayım;

Annem genç ve bekar iken bir hocaya gtmişler yıldıznamesine baktırmak için hoca kuranı açmış bakmış ve söylemiş 3 çocuğun olcak gerçektende 3 çocuğu oldu bir evlilik yapacaksın sizi ölüm ayıracak demiş babamı kaybettim dahasını söyleyemem gerisi aile içersinde olan şeyler.

Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez.

Orası öyle ama ben olan şeyi söyledim sana, zaten fala girdiği için günahı büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Yıldızname gerçektir.

Öylede hocam bazen insan mecbur kalıyor.Biz kötü amaçla değil sadece bir çözüm amacıyla gidiyoruz.Tabii ki bütün medeti Allah tan umuyoruz lakin boylama veya muska yı iyi amaçlarla takmak veya yazdırmak günah değil diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    kenzül havas ilimiyle bazı sağlam bu işi çıkar için yapmayan hocalar metafiizik öğeleri etkisi altına alarak bir çok şeyi öğrenip çözümünü bulmaya çalışıyorlar ama tabi böyle hoca olmak zor hemde çok zor 40 gün hayvansal yiyecekler yemeden su ve ekmek gibi şeylerle oruçlarını tutarak tüm dünyevi şeylerden feragat ederek metafizik öğeleri kontrolleri altına alıyorlar ama tabi hem ruhen hem iman olarak zayıf olanların senin benim gibileri harcı değil bu işler.

Allah parayı istediğine ilimi isteyene verir.

• Yapmayın öyle şeyler çok büyük günah. Onlara da boş yere prim yaptırmayın hatta rastlarsanız şikayet edin.
  • Yahu hic kafa calismiyo mu birader

1. Hadi diyelim sana gelecegi soyledi ? E ne zevki kaldi yasamanin sonu soylenen film gibi.

2. Kime neye calim atma pesindesiniz.gelecegi ogrenerek kaderinizden kacabileceginizi mi dusunuyosuz ?

Dip: dediklerim gelecegi soyluyen beyin okuyanlara gidenlere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.