Şimdi Ara

SELİN HOCA MI ? DR.BIYOLOJI Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Baslikta da gordugunuz gibi bu iki kanal arasinda kaldim.Bu yil 2.kez mezuna kaldim.Biyoloji temelim saglamdir.9 dan beri gerek yazililar olsun gerek yks olsun hep selin hoca dinledim neredeyse videolarini ezberledim ama aliskanlik olmus bende sanki selin hoca dinlemezsem eksik bir yer kalir mi? unuttugum bir yer olurda diger kanallarda bunu goremezsem korkusuna kapiliyorum.Anlayacagini sellin hoca dan dinlemezsem icim rahat olmuyor :D .Dr biyoloji ise videolar daha kisa oldugu icin su siralar izlemeyi dusundum.Sizce nasil yapmaliyim? fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleyeceksen senin biyolojin’in rakibi yok ama eğer temelin iyiyse dr biyoloji dinle hızlı anlatıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr biyoloji nasıldır bilmiyorum ama selin hocayı kullanmıştım gayet iyi anlatıyor diye düşünüyorum. Bir de biyoloji portalı sitesine de göz gezdirin hocam orası da güzeldir gerçekten. Her konunun konu anlatım pdfi var örnek yazılı soruları var çoktan seçmeli sorular fln var ben kullanmıştım çok faydası dokunmuştu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.