DUYURU : Acil yayınları youtuber hocaları Kenan Kara( Kenan Kara ile Geometri) ve İsmail Kocabaş(Sml hoca) ile yollarımızı bugün itibari ile ayırdık. Kendilerinin bugünden sonra Acil yayınları ile ilişkileri kalmamıştır. Zaman,vefa duygusunun paradan çok daha kıymetli olduğunu her zaman göstermiştir. Acil Yayınları ve Deneme Deposu yayınları, yeni sezonda bomba gibi yeniliklerle yoluna her zamankinden daha güçlü devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur. Ardından hocayı wp grubundan atmış -MOZ |
Kenan kara ve SML Hoca, Acil yayınları ile para ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
-
Olay ne acaba kenan kara adamdır bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para kavgasındandır
Bir de yazın kamp gibi birşey var onda çalışmak için fazla para istemişlerse vermek istememiş olabilirler
ikisi de nerdeyse iki haftadır video atmıyormuş neden olduğu anlaşıldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eyüp hocamın iyice parladığı an yaklasıyor mu yoksa ??
-
Aynı sofradan ekmek yedik karnı doyan düşman oldu misali reksai
-
sml hoca hak etmiştir, soruları speedrun yapar gibi çözmek yerine düzgün çözme gibi bir olaya bile girmeden daha fazla para istemesini anlamlandıramadım. kenan kara ise artık fosforculara çok güzel bir hakimiyet kurduğu için para tatlı gelmeye başlayınca daha fazla, daha fazla diye tutturmuş olmalı. ama ona koymaz, arkasında çok büyük bir fosforcu ordusu var başka yayınla anlaşır olayı çözer daha fazla para kazanır. ama sml hoca, senin artık emeklilik vaktin geldi de geçti be hocam.
-
Masadan tek tek eksiliyor dostlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Video geldi Kenan hocadan,sınavdan sonra tüm acil yayınları youtube çözümleri kaldırılacak.
Kenan Kara ile Geometriyoutube
DUYURU ( Konu: Acil Yayınlarıyla yollarımızı ayırdık)https://www.youtube.com/watch?v=jubOJTHjdsk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 13 Nisan 2022; 13:7:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bütün çözümler kaldırılcakmıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılmıyorum. Benim de tam olarak bu olayla alakalı bi' konum var. (https://forum.donanimhaber.com/sml-hoca-nin-acil-soru-cozumlerini-speedrunlamasi--151095387) SML Hoca son zamanlarda kendini gayet düzeltmişti. Yeni basım kitaplar için çektiği videolar eski videolara göre çok daha detaylıydı ve en çok şikayet alan fasikülünü (Parabol-Denklem fasikülü) tekrar çekmeye başlamıştı. Kendisi de çözümünü izlediğim bir videosunda bazı kitap/fasiküllerin sınava çok yakın bir zamanda çözülmesi istendiğini ve yetiştirmek için hızlı çözmek zorunda olduğunu söylüyor. 2018 girişli olup yorum yapmayalım rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theReveck -- 13 Nisan 2022; 21:43:57 > -
-
Yok anasının hörekesi. Onbinlerden yüzbinlere çıkarmış😂. Kenan komutan acille değil kendi konu anlatımıyla yükseldi. Yurtdışı matematik olimpiyatlarından soru çalan acilin hak, hukuk, emek edebiyatı yapması ne ironik.
ahahahaha çok güldüm kenan kara geometri denince youtube tr de akla gelen ilk isimdir artık adamın kendisi marka zaten.acili yükselten kişi kenan karadır acil yayınları büyük hata yaptı rakipleri de oldukça kuvvetli yakında iyice azalır satışları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 13 Nisan 2022; 22:31:27 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
sml hoca hak etmiştir, soruları speedrun yapar gibi çözmek yerine düzgün çözme gibi bir olaya bile girmeden daha fazla para istemesini anlamlandıramadım. kenan kara ise artık fosforculara çok güzel bir hakimiyet kurduğu için para tatlı gelmeye başlayınca daha fazla, daha fazla diye tutturmuş olmalı. ama ona koymaz, arkasında çok büyük bir fosforcu ordusu var başka yayınla anlaşır olayı çözer daha fazla para kazanır. ama sml hoca, senin artık emeklilik vaktin geldi de geçti be hocam. |
eyüp hocamın iyice parladığı an yaklasıyor mu yoksa ?? |
Acilin sosyal medya hesaplarını hocaların çocukları falan mı yönetiyor acaba. Kaç yaşında adamlar trip atmış resmen. Tamam en iyisi en tekeli sizsiniz üzülmeyin. Arkaplanda ne dönüyor bilmiyorum belki de Kenan ve İsmail hocalar haksızdır ama yani bu paylaşımlar harbiden ağır cringe olmuş.
|
Benzer içerikler
- günde 10 saat ders çalışmak
- tbs nedir
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- üniversite okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X