Şimdi Ara

Mikail Hoca Plus ve BR ile Ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LTI ve Trigonometriyi BR ile calisip Fonksiyonlar, Polinomlar ve PKOB'u Mikail Hoca ile halletmeyi dusunuyorum.
    Ne diyorsunuz? Surekli BR vs MH muhabbeti dönüyor forumda ama spesifik olarak bu konuları övülmüs ikisinin.
    BR'den Fonk. ve Polinom, Parabol vs. dinleyen var mi? Onlar da "cidden çok iyi" ise tamamen BR ile goturebilirim Mat-2 kısmını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam kafın bütün serilerini kullanmış biri olarak problemler hariç her konuda çok iyi olduğunu söyleyebilirim
  • xThe1Rewenge kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten dershaneye gidiyorum ve ailem bırakmama izin verecek gibi değil. Tamamini satin alamam.
    Nasil netler yaptiniz acaba?

• BR iyidir hocam , Mikail hoca çok uzun anlatıyor eğer temelin yoksa Mikail hoca az buz birşey biliyorsan BR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten x2 hizda izleyecegim MH ile calisirsam. BR ile calisirsam da x1.5 ile falan.
    Detayina insin, guzelce oturtsun, tek ornek verip gecmesin yeterli. Bir de sınava yakin sorular da cozsun istiyorum herkes gibi.

• İkiside iyi hocam çokta düşünerek zaman kaybetmenin alemi yok ben trigoya kadar olan kısmı mikailden bitirdim sonrasını brden devam ediyorum ikiside detaylı anlattığı için ayrı ayrı dinlemenin dezavantajı yok

• Polinom Parabol Fonksiyon nasıl hocam MH'nin? Rahatca temizleyebiliyor musunuz kaynakları?

• hocam been lti ye geç başladığım için onlarda sorun yaşadım diğer bütün konuları boşsuz doğru yapmıştım :)
  • xThe1Rewenge kullanıcısına yanıt
    Efsane is cikarmissiniz hocam, tebrik ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arandiel -- 3 Kasım 2019; 18:28:0 >
  • İyi bence tekrar için karekök ayt kullanıyorum denemelerde bu konulardan sıkıntı çekmiyorum pkbo yu bence brden dinle soru sayısı bariz fazla brnin sanki br pkbo daha iyi gibi geliyor bana

• Hocam malum adamda Permütasyonda soru sayısı 307, çözdüğü süre +7 saat. Mikail Hoca'da permütasyon 150 soru, çözdüğü süre +8 saat. Sürelere dikkat çekmek isterim.

Yani fazladan soru çözmek istiyorsanız gidersiniz fasikül alırsınız. Burada önemli olan kimin detaylı anlattığı, kimin mantığı vererek anlattığıdır. Soru sayısının çok olması bir meziyet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 3 Kasım 2019; 19:57:24 >
  • Hocam BR'nin PKOB'u kotu yorumlar aldigi icin MH ile devam ederim diye dusunmustum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Hocam malum adamda Permütasyonda soru sayısı 307, çözdüğü süre +7 saat. Mikail Hoca'da permütasyon 150 soru, çözdüğü süre +8 saat. Sürelere dikkat çekmek isterim.

Yani fazladan soru çözmek istiyorsanız gidersiniz fasikül alırsınız. Burada önemli olan kimin detaylı anlattığı, kimin mantığı vererek anlattığıdır. Soru sayısının çok olması bir meziyet değil.
    Forumda mantık çerçevesinde yorum yapan insanlardan birisin , yorumuna katılıyorum +1
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam mesela br nin kombinasyonu permütasyonundan uzunken mhnin permütasyon u kombinasyonundan uzun brnin en kısa dersi olasılık mhnin ki kombinasyon mhnin bu konulardaki sorularını görebilsem daha net yorum yapabileceğim ama goremedigim için bir şey diyemem ama brnin soru olarak kalitesi iyi bence elimde var galiba konuda sıfır biri için mh daha mantıklı

• Hiç düşünmeden BR ile devam et ve devamında karekök ayt sb çöz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.