Şimdi Ara

mıknantıslı kılıf telefona zarar verir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
27.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: esenkoylu

abimde blackberry pda var, yanındada kendi deri kılıfı varmış kılıf mıknatıslı kapak ve pdayı kılıfa koyunca manyetık sıstem pdayı uyku moduna geçiriyo, zararı olsa blackberry böyle bi kılıf yapmazdı ve piyasada satılan kılıflarında çoğunluğu mıknatıslı. bende mıktanıslı 5 ytllık kılıf kullanıyorum bi sorun yok.

ama blackberry nin sırf telefon için özel bir mıknatıs kullanmadığı ne malum

kaliteli kılıflarda mıknatıs düşünülerek tasarlanıyodur ama böle seyyar satıcı kılıflarında temkinli olmak lazım adam yerden bulduğu mıknatısı direk yapıştırıyo bile olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

quote:

abimde blackberry pda var, yanındada kendi deri kılıfı varmış kılıf mıknatıslı kapak ve pdayı kılıfa koyunca manyetık sıstem pdayı uyku moduna geçiriyo, zararı olsa blackberry böyle bi kılıf yapmazdı ve piyasada satılan kılıflarında çoğunluğu mıknatıslı. bende mıktanıslı 5 ytllık kılıf kullanıyorum bi sorun yok.

kaliteli kılıflarda mıknatıs düşünülerek tasarlanıyodur ama böle seyyar satıcı kılıflarında temkinli olmak lazım adam yerden bulduğu mıknatısı direk yapıştırıyo bile olabilir

Valla bilmiyorum kaliteli kalitesiz.. mıknatıs mıknatısdır kalitesizin zararı varsa kalitelininde zararı varDıR... Ama bunu az zarar veren çok zarar veren olarak ayıra biliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

quote:

Valla bilmiyorum kaliteli kalitesiz.. mıknatıs mıknatısdır kalitesizin zararı varsa kalitelininde zararı varDıR... Ama bunu az zarar veren çok zarar veren olarak ayıra biliriz

ben aksini sölemedim , haklısın ama mıknatıslar bi yerden sonra zararlıdır yoksa küçücük mıknatıs hiçbişey yapmaz düşünülerek tasarlanırsa hiç bişey olmaz

• Birşey olmaaz kullan ama kaliteli olsun
  • kalitesizde olsa birşey olcağını sanmam.
  • Nokia'nın kullanma kitapçığında bırakın mıknatısı kılıfta metal aksam olmasının bile telefona zarar verebileceği yazıyor. Özellikle dokunmatik ekranlarda kesinlikle kullanılmamalı. Ancak gel gelelim koca memlekette yatay olarak kemere takılan mıknatıssız kılıf yok. Bulan bana da haber versin alacağım,
  • ..kesinlikle zarar veriyor iş ortamından dolayı sadece işte mıknatıslı kılıf kullanırken ekranda donmalar gidip gelmeler olduğunu fark ettim...
  • s.a beyler bende nokia 5800 xpress music var da gecen gün tel. müzik atarken pc.nin hapörlerin yanına koymuştum arası bii 10 veya 20 cm gecen gün ekranın sağı pembeleşti ve bugün gene aynı sorunu yaşadım acaba mıknatıs etmi etti ??? cevap verirseniz sevinrim ve mıknatıs etki ettiyse etkisi gecermi?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurti

s.a beyler bende nokia 5800 xpress music var da gecen gün tel. müzik atarken pc.nin hapörlerin yanına koymuştum arası bii 10 veya 20 cm gecen gün ekranın sağı pembeleşti ve bugün gene aynı sorunu yaşadım acaba mıknatıs etmi etti ??? cevap verirseniz sevinrim ve mıknatıs etki ettiyse etkisi gecermi?????

yok hocam o 5800 kronik arızasıydı, bendede olmuştu servis ekranı değiştirmişti, acaba mıknatıslı kılıf 4s'e zarar verirmiki ? haritayı açınca uyarı veriyor manyetik alandasınız diye

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: yurti

s.a beyler bende nokia 5800 xpress music var da gecen gün tel. müzik atarken pc.nin hapörlerin yanına koymuştum arası bii 10 veya 20 cm gecen gün ekranın sağı pembeleşti ve bugün gene aynı sorunu yaşadım acaba mıknatıs etmi etti ??? cevap verirseniz sevinrim ve mıknatıs etki ettiyse etkisi gecermi?????

yok hocam o 5800 kronik arızasıydı, bendede olmuştu servis ekranı değiştirmişti, acaba mıknatıslı kılıf 4s'e zarar verirmiki ? haritayı açınca uyarı veriyor manyetik alandasınız diye

2 sene olmuş

• acaba 2 senede sorun çözülmüş müdür. hala tabletlerde kılıflar mıknatıslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mıknatıs normalde telefonun ekranına ve özelliklede hoparlörüne zarar veren bir madde. Ancak kılıftaki mıknatısın o kadar güçlü olacağını sanmıyorum.

EDİT: Konu açılalı 4 sene olmuş bende cevaplıyorum. Utandım ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 9 Kasım 2012; 16:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Mıknatıs normalde telefonun ekranına ve özelliklede hoparlörüne zarar veren bir madde. Ancak kılıftaki mıknatısın o kadar güçlü olacağını sanmıyorum.

EDİT: Konu açılalı 4 sene olmuş bende cevaplıyorum. Utandım ya la

bilmeyen biri için konunun eskisi yenisi olur mu yaw:) tablet ile ya da akıllı büyük inch teller ile mıknatıslı kılıf kullanıyoruz. ipadin meşhur uykucu şeysi de mıknatıslı. mıknatısı olmayan yok ki? tabii konu ipad 1 den de önce şey etmiş o ayrı.
  • Forumda verilen bir cevap soranın şahsında tüm merak edenlere verilmiş olur. Şu anda ben de mıknatıslı kılıfların telefona zarar verir vermeyeceğini araştırırken bu konuyu okudum. Bugün çevredeki tüm telefoncuları dolaşmama rağmen mıknatıssız bir kılıf bulamadım. Ben de mıknatıslı bir kılıf aldım, mıknatıslarını çıkarıp cırt takmak için
  • Ben bu yüzden mıknatıslı kılıf kullanmıyorum çünkü zarar verip vermediğinden emin de değilim. Çıt çıtlı cüzdan kılıf almıştım ve ayrıca silikon kılıf ile kullanıyorum telefonu.
  • general mobile discovery kullanıyorum. ilk işim telefon ince hassas olduğu için kılıf almak olmuştu. cüzdan tipi kılıflardan aldım. kılıfın kapağında ufak bir mıknatıs vardı, ilk icraatı bu kılıfın içine koyduğum 2 adet kredi kartını bozmak oldu. daha sonra anladım ki, cihazın pusulasını ve dolayısıyla gps sistemi bozulmaya başladı. navigasyon kullanırken sapıttı başka başka yollarda gösterdi falan. sonuç olarak kaldırıp attım tabi.

kısaca mıknatıslı kılıf almayın :)
  • Vay be, 5,5 yıl olmuş konuyu açalı :) Mıknatıslı kılıf kesinlikle zarar veriyor cihaza uzun vadeli de olsa, ben bir heves almıştım o zaman kılıfı sonra çırtçırt dikmiştim ama şimdi o zamana nazaran hem göze hitap edip hem de kullanışlı bir çok güzel kılıflar mevcut, hala kullanan var mıdır bilmem ama kesinlikle uzak tutun mıknatıs ile elektroniği.
  • Hayır kullanmayın
  • çok saçma bence. telefona özellik koymuş adam. mıknatıs ile ekran kapanıp açılabilyor. böylelikle ekranını açıp kapatmak üç yöntemle olabiliyor

mıknatıs veya mıknatıslı kılıf
    power butonu
    çift tık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.