Şimdi Ara

mikrafonulu kulaklığı ses kartına bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iBende bir tane steelseries arctis prime kulklık bide M-AUDIO M-TRACK DUO ses kartı var. Bu ikisinide kullanmak istiyorum kulaklığın 4 bölmeli jack ı var ayrıca yanında gelen kulaklık ve mikrafon ayırma kablosuda var ses kartına kulklığı taktığımda

kulaklıktan ses geliyor ama mikrafon çalışmıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı.

• Zamanında ben de çok araştırdım ama bunun olur yolu yok desem yeridir. Çünkü mikrofonların çalışma voltajları farklı. O kart 48V ile çalıştırıyor mikrofonu ve balanced girişli yani 3 bölmeli. Kulaklıktaki mikrofon ise standart pc voltajında çalışıyor ve unbalanced yani 2 bölmeli. Kulaklık jakında 4 bölme var dediğiniz biri sağ, biri sol, kulaklık için, biri ground diğeri de mikrofon için tek kanal. Ses kartındaki mikrofon girişi ise yine tek kanal ama balanced, yani 2 tane aynı kanalı taşıyan bölme var, diğeri de ground zaten. Voltaj olayını ayarlasınız bile balanced-unbalanced durumu işi bozabilir. Daha doğrusu bunları sağlamak için çeviricilere harcayacağınız para, aldığınız kaliteye değmeyebilir. Ben o yüzden uygun bir xlr girişli condenser mikrofon aldım ekstra. Marantz MPM-1000 uygundu ben aldığımda. Yanında kablosu ve tripoduyla geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.