Şimdi Ara

Mikro Sinüsektomi & Bascom Ameliyatı (Kıl Dönmesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
18.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ilerlemiş vakalarda uygulanamaz. Şu nedenle söylüyorum; ilerlemiş vakalarda sadece delik altında olmuyor maalesef kıl kesenleri, yayılıyolar dallanma dedikleri olayla, mikrosinüsektomide sadece deliğin olduğu yerdeki kıl kesesini çıkarıyorlar diğer bölge kalıyo. Ancak dediğim gibi başlangıç seviyesinde ise uygun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Op. Dr. Atilla Kaya Hakkında Bilgi Güncellemesi

Değerli arkadaşlar Mikro Sinüsektomi yöntemini geliştiren Doktor Atilla KAYA 2016 yılı itibari ile medical art'tan ayrılmış olup, şuan IDEA Bakırköy Kliniğinde hasta kabulüne devam etmektedir. Kendisine aşağıda yer alan adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak No:24/3 Erçetin İş Merkezi Bakırköy İstanbul
    0212 572 72 66 |
    www.ideaklinik.com
    IDEA Klinik İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da
    https://www.ideaklinik.com/op-dr-atilla-kaya

• Arkadaşlar bende başımdan geçen olayları anlatayım aklında soru işaretleri olan varsa gidersin diye çünkü bende internetten araştırarak tedavi oldum.ilk olarak kuyruk sokumunda ağrı hissettim sallamadım sonra iç çamaşırında iltihap lekerini görünce durumu hemen çaktım ve normal devlet hastanesinde bir genel cerraha muayene oldum çok ileri bir vaka olmadığını yanlız ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi bende düşünüp karar vermek için müsade istedim çevremden ve internetten araştırma yaptım geleneksel ameliyattan ziyade mikrosinüsektomi yöntemi daha çok geçiyordu bu konuda tedavi yöntemi olarak memleketim adana da birkaç özel hastaneyi arayıp hem yöntem hem fiyat bilgisi alayım dedim lazer ,fenol,mikrosünüsektomi yöntemi olarak tedavi edebileceklerini söylediler hangi yöntem olursa olsun nüks etme yani tekrarlama olayı sizin bakımınıza bağlı dediler ve fiyat olar da 3000-3500 civarı fiyat çektiler Ankara da araştırma yaptım ve OP.DR.Adil Altunsoy ismine ulaştım kızılay da özel kliniği varo da bana mikrosünüsektomi yöntemini önerdi o bölgenin fotoğrafını istedi detaylı olarak da konuştu en uygun yöntemin bu olduğunu anlattı ve fiyat olarak da 1500 tl ye yaparım dedi.Bende randevu alıp gittim ve operasyonu yaptırdım.Hazırlık ile birlikte 40 dakika civarı sürüyor işlem 15 dakika sadece kalça kısmını uyuşturuyor lokal anestezi ile bi uyuşturma esnasında jetokainin iğnesinin ağrısı var sonrasında ağrınız olmuyor aynı gün 2 saat dinlendikten sonra uçak ile Adana'ya dönebildim.Oturmak biraz sıkıntı oluyor onun harici aykta gezebiliyorsunuz her gün pansuman yaptırdım 12 sonra dikişleri aldırdım iki hafta antibiyotik kullandım iltihab için arada da doktora fotoğraf attım sağolsun ilgili doktor yönlendiriyor yaranın durumuna göre 2 hafta dinlenirseniz hemen hemen normal esk halinize dönüyorsunuz şimdi tekrarlamaması için temiz bakmaya çalışıyorum umarım nüks yaşamam korkan varsa korkmasın bir an önce kurtulun bu işkenceden operasyon sonrası sürekli yan ve yüzükoyun uzandım ve ayakta dolandım sadece ilk gün ağrım oldu onun harici ağrı kesici bile kullanmadım dikkat etmek lazım yaraya temizlik açısından şu an iyiyim ama daha iki hafta oldu ileri günlerde de tekrar bilgilendirme yaparım yardımcı olması açısından herkese sağlıklı günler diliyorum

• RADTEK01 R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar uzun süre geçmiş ama yine de geçmiş olsun 🙏😇 ben de aynen dediğiniz gibi ameliyat oldum mikrosinüsektomi yöntemiyle ben de pansuman da var günlük ve birkaç güne dikişlerimi aldırmaya gidicem ağrı sızı yok fakat arada bir hafif bi ağrıyo. Sizin bir sene olcak neredeyse memnun musunuz ☺️ teşekkür ederim şimdiden

• Çılgın birisi Ç kullanıcısına yanıt

Merhaba ameliyat sonrasından bahseder misiniz şu an durumunuz nasıl tekrarlama oldu mu ? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.