Şimdi Ara

Mikrodalga Fırın almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
165.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ızgara özelliği de var ve çok ekonomik fiyatlı tek dezavantajı dijital değil manuel kumandalı. ama marka olarak iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer
    quote:

Orjinalden alıntı: kahve
    ayrıca mini fırın ve mikrodalga çok ayrı iki alettir. fırında yapabildiklerinizi mikrodalgada da yapabilirsiniz. ama mikrodalgada yapabildiklerinizi fırında yapamazsınız

Nelerdir bunlar?

12 yıldır mirodalga fırın kullanıyoruz. genelde şu amaçlarla kullanırız(ayıptır söylemesi...);

• sabahları süt ısıtma, yumurta pişirme
    • bir tabak yemek için, koca tencereyi ısıtmadan yiyeceğiniz kadar yemeği ısıtma
    • buzlu gıdayı pişirmeden önce hızlıca eritme
    • bazen sandviç, hamurişi ısıtma

aslında mikrodalga fırın kullanıcılarının çoğu cihazları çalıştırdığında %90-95 bunları yapıyordur. bunları fırınlarda yapamazsınız. ha nasıl yaparsınız, fırını çalıştırır, ısınmasını bekler sonra içine sütü koyarsınız 8-10 dakika beklersiniz sonra fırını kapatırsınız. veya 1 tabak yemeği ısıtınca tabağını da ısıtmış olursunuz. sonra fırından bezle tutarak almanız gerekir. biraz ayrıntı gibi yazdım, ama aslında demek istediğim mikrodalga fırınlar özellikle bekarlar, öğrenciler , düzensiz öğün yiyenler ve yarı-düzensiz öğün yiyenler için çok gerekli bir alet.

onun için mini fırınlarla kıyaslamak sanırım pek doğru olmayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Izgaralı model olarak ne önerebilirsiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=235886&productid=mtlux9470

www.hepsiburada.com
    Bosch HMT72G420 17 Lt Izgara Fonksiyonlu Mikrodalga Fırın Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=232974&productid=mtboschhmt72g420

Ayrıca Taner beyin önerdiği model de olabilir.Daha önceden fiyat yüksekti ondan önermemiştim ama Bosch-Siemens fiyatları düşmüş.Ama önceden dediğim gibi fason Çin malı.Sinbo modeli de stoklarda yok.En uygunu Bosch-Siemens görünüyor ızgaralı modeller arasında.

• Peki.
    Teşekkür ederim.
  • nerde eski vestel mikro dalga fırınlar
    günümüz vestel mikro dalga sakın düşünmeyin tecrübe ile sabittir:)
    günümüz vestel ürünlerini hiç düşünmeyin.
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Siemens HF12G240
    ızgara özelliği de var ve çok ekonomik fiyatlı tek dezavantajı dijital değil manuel kumandalı. ama marka olarak iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

geçenlerde gördüm, kenwood da bile made in china yazıyordu..o nedenle sinbo felan alın o kadar çok para vermeye gerek yok bence..

günümüzde dünyaca ünlü markalı bir çok elektirik ürünlerinde tekstil ürünlerinde v.b ürünlerin hep çin ve tayvanda yada benzeri ülkelerde yapıldıgını görürsünüz bu çok normal orada iş gücü çok çok ucuz oldugu için birçok marka üretimlerini bu ülkelerde gerçekleştiriyor,bir kenwood ile sinbonun kalitesini karsılastırmak yanlıs olur
  • Benim tercihim e şıkkı. Üniversite sınavlarına girenler çok iyi bilir...HİÇBİRİ... Demek....Evinizden kapınızdan uzak tutun....Saygılarımla.
  • Arkadaşlar fiyat/performans itibari ile aşağıdaki mikrodalga ilgimi çekti

MEDION 10838 mikrodalga fırın ızgaralı çelik gövde Tıkla

179 ytl imiş. siz ne dersiniz ? MEDION markasını bilen varmı?
  • KENWOOD MW496 aldım çok memnunum.245 liraya buldum.MEDION 10838 mikrodalga fırın da güzele benziyor.kangurum satıyorsa teknik servis işi sıkıntı olmaz.mesela kenwoodun teknik servis kapınızda hizmeti var.herhangi bir sorun olduğunda kargo ücretsiz kapınızdan alıyor.ve geri getiriyor.
  • yemek yapmak için alacaksınız bence fırın tercih edilmeli, yemek ısıtma vb. amaçlar için düşünüyorsanız o zaman mikrodalga fırın pratik bir çözüm
  • medion marka mikrodalga kullanan varmı acaba? sadece kangurum.com.tr de satılıyor. başka satan bir yer bulamadım.. fiyatı uygun ama bu markaya güvenilirmi? yoksa kenwood un mw 596 sınımı alalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferturan74

medion marka mikrodalga kullanan varmı acaba? sadece kangurum.com.tr de satılıyor. başka satan bir yer bulamadım.. fiyatı uygun ama bu markaya güvenilirmi? yoksa kenwood un mw 596 sınımı alalım..

Kesinlikle Kenwood'u tercih etmelisiniz. Ona alternatif olarak Samsung da düşünebilirsiniz.
  • gıt arcelık al servıs agı buyuk fırın cın malı ama 3 yıl yerınde garantın ve parca garantın 10 yıl spotta 100 ytl ye alırsın sakın ızgaralı fırın konumlu alıp bosuna para verme bızım turk yemeklerı md uygun degıl en ust modelınden en alt modelını hepsını kullandım su an vestelın goldstar md kullanıyorum sadece yıyecek ısıtmak ıcın ıdeal gıdıpte bosuna para vermenın anlamı yok 1 mılyarlıkta alsan 100 ytl lıkte alsan yıne yapacagın ıs aynı yemek ısıtmak
  • Arkadaşlar Kenwood'un bu modelinin fiyatı inmiş.Carrefour'da da fiyatr aynısı.Kesinlikle tavsiye ederim.Hatta ben de düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22132&productid=mtkenmw570#tablnk
  • kenwood al
    modelini bütcene göre secersınız
  • 93 yılında aldıgım Vestel,yogun kullanmama ragmen en ufak sorun cıkarmadı.bu şaşırtıcı bilgiyi degerlendirmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 10 Aralık 2007; 17:06:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: incele

93 yılında aldıgım Vestel,yogun kullanmama ragmen en ufak sorun cıkarmadı.bu şaşırtıcı bilgiyi degerlendirmenizi öneririm.

Vestel hiçbir zaman mikrodalga fırın üretmedi halen de üretmiyor.Sizdeki ürün muhtemelen ünlü bir markaya ait fason üretimdir.Şu an Vestel'in inox modeli halen güzel ve düşünülebilir.Vestel'in ithal ettirdiği ürünler genelde kalitelidir zaten.Mesela Daewood buzdolapları,Samsung çamaşır makineleri,Gorenje çamaşır makineleri,Philco çamaşır makineleri(18 yıldır sorunsuz kullananlar var),Electrolux bulaşık makineleri,Haier klimalar vs vs.Tüm bunlar zamanında Vestel markası altında satılmıştır ve kaliteli modellerdir.Üretimde ise Vestel ile bir ilgileri yoktur,üzerine Vestel ismi yazılarak ithal edilmiştir.

• yorumlarınız için teşekkürler. Kenwood MW_596 aldım. 3 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.. görüntüsüde çok şık..
  • peki bir sorum olacak mikrodalga fırında kek yapılabilirmi
    hazır malzemelerden olan kutu içinde satılan tipteki keklerden
    cvplar için şimdiden teşekkürler ...
  • denedim ama olmamıştı kek tasmıstı ancak mıkrodalganızda fırın ozellıgı varsa yapabılırsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.