Şimdi Ara

Mikrodalga Fırın almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
165.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hımm oldukça eski bir model vestel goldstar kullanma talimatnamesi gibi bişide bulamadım
    ER5053 T diye bir model
  • hazır keklere gerek yok.. aldığımız mikrodalgada %80 güç ayarında 7 dakikada harika browni kek yapıyoruz.. muhteşem oluyor. diğer keklerde gayet güzel oluyor fakat kızartma olmadığı için rengi beyaz oluyor ama tadı aynı ve 6-7 dakikada hazır.. çay demlenmeden kek pişiyor.. .. renklendirme için kakao, neskafe, portakal kabuğu rendesi kullanabilirsin.. internette miktodalgada kek diye arattırırsan birçok tarife ulaşabilirsin.. kendi ağız tadına göre miktarlarında değişiklik yapabilirsin...
  • Bu da benden size bir kıyak olsun. Ben yapmadım tabi, alıntdır. Daha o kadar hamarat olamadim

quote:

Mikrodalgada Brownie

Sevgili Figen’in 5, benim 7 dakikada mikrodalgada yaptığım brownie.
    Malzemeler
    1 su bardağı süt
    1,5 su bardağı şeker
    1 su bardağı sıvıyağ
    4 yemek kaşığı kakao
    3 adet yumurta
    1,5 su bardağı un
    1 paket kabartmatozu
    1 paket vanilya

Hazırlanışı
    Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
    Yağ ilave edilir.
    Süt eklenir.
    Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
    Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
    Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
    Yağlanan kalıba hamur konulur.
    Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
    Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.

Not: Denemek için epey bekledim. Ama piştiğinde gözlerime inanamadım. Bundan sonra galiba bütün kekleri mikrodalga fırında yapacağım. 40 - 45 dakika fırının çalışmasına göre daha ekonomik. Ve daha az sıcak.

• arkadaşlar tarifler için teşekkürler ama bunu her mikrodalga yapar mı bende ki oldukça eski bir model :(
  • merhaba bayramın son günü ama yinede kutlu olsun

sanahttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=22324&ProductID=mtakaimwjb0820

bu aleti tavsiye ederim tarafımdan test edildi geçenlerde arkadaşım için getirttik bu hafta içinde bir tane de kendimize alacağız makine fiatından kat kat değerli görünüyor bu bir ikincisi ısıtma ve pişirme performansı gayet uygun dedim ya test edildi ayrıca fiatı linke girersen göreceksin gayet makul seçiminde kolay gelsin bizden tavsiye etmesi gerisi sana kalmış

• arkadaşlar bende mikrodalga almaya karar verdim.

fiyatları çok yakın olduğundan iki ürün arasında kaldım.

biri medion md 10838 diğeri kenwood mw570

medion'un kenwood'dan üstünlükleri, çift ızgara var be ızgara ile mikrodalga fonksiyonlarını birarada kullandırabiliyor; + olarak gövdesi kenwood plastik bunun paslanmaz çelik.

ikisinide yerinde inceledim
    malzeme kalitesi olarak medionda kenwood'u aratmayacak kadar iyiydi. hatta görünüşü medion'un çok çok daha iyi.

tek düşüncem, medion güçlü bir alman markası olmasınra rağmen türkiye'de daha pazar payına sahip değil. acaba teknik servis sıkıntı yaratırmı?
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22132&productid=mtkenmw596

Bir yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun çıkartmadı.Kenwood süper diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22132&productid=mtkenmw596

Bir yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun çıkartmadı.Kenwood süper diyorum

+1

• Arkadaşlar ben de piyasada araştırma yaptım ve aşağıdaki ürünü aldım.
    Isıtma amaçlı aldım.Ondan ızgaralı model düşünmedim.Aradığım kaliteli,olabildiğince ucuz ve mekanik bir modeldi.
    En son Samsung'a karar verdim.139YTL/6 taksit Malezya malı.20lt hacmi var.Kenwood ile bunun arasında kalmıştım ama Samsung'un hacmi daha geniş ve dış görünümü daha hoş.
    2 gündür baya bi kullandım.Gerçekten çok kullanışlı.Ucuz model isteyenlere tavsiyemdir.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115050033&CS_Category=_SBA_903_1662_813_3764&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA&T_Category=_OCAK__FIRIN_VE_MIKRODALGA_FIRIN903
    Yalnız resimde hata var,Samsung yazısı camında yazıyor.Daha şık görünüyor.

• Arkadaşlar bende aşağıda resmimni koyduğum ürünü 140 YTL / 6 taksit olarak aldım..
    Yorumlarınızı bekliyorum.. Kullanan veya Fikri olan varsa düşüncelerini bekliyorum..
    SAygılarımla..

Mikrodalga Fırın almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu da benden size bir kıyak olsun. Ben yapmadım tabi, alıntdır. Daha o kadar hamarat olamadim

quote:

Mikrodalgada Brownie

Sevgili Figen’in 5, benim 7 dakikada mikrodalgada yaptığım brownie.
    Malzemeler
    1 su bardağı süt
    1,5 su bardağı şeker
    1 su bardağı sıvıyağ
    4 yemek kaşığı kakao
    3 adet yumurta
    1,5 su bardağı un
    1 paket kabartmatozu
    1 paket vanilya

Hazırlanışı
    Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
    Yağ ilave edilir.
    Süt eklenir.
    Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
    Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
    Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
    Yağlanan kalıba hamur konulur.
    Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
    Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.

Not: Denemek için epey bekledim. Ama piştiğinde gözlerime inanamadım. Bundan sonra galiba bütün kekleri mikrodalga fırında yapacağım. 40 - 45 dakika fırının çalışmasına göre daha ekonomik. Ve daha az sıcak.

Canım kek çekti ve biraz önce bu tarifi yaptım.Şahane oldu valla hehehehe:) Gerçekten doğru bir tarif yani.Şimdi çay koydum babamla yiyeceğiz:):)

Bu arada rfuysen cihazı çok iyi bir fiyata almışsınız.Kıskandım valla:) Ama annem dijital md kullanamazdı ve bu ürün çelik olduğundan bizim mutfağa sırıtırdı.Ama çok güzel cihaz,güle güle kullanın.Ben Carrefour'da birebir incelemiştim bu ürünü.Orada da yanılmıyorsam 180YTL idi.Ama bendeki Samsung'u da mekanik model isteyenlere tavsiye ederim.Sürekli kullanıyoruz ve çok memnun kaldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62
    Bu arada rfuysen cihazı çok iyi bir fiyata almışsınız.Kıskandım valla:) Ama annem dijital md kullanamazdı ve bu ürün çelik olduğundan bizim mutfağa sırıtırdı.Ama çok güzel cihaz,güle güle kullanın.Ben Carrefour'da birebir incelemiştim bu ürünü.Orada da yanılmıyorsam 180YTL idi.Ama bendeki Samsung'u da mekanik model isteyenlere tavsiye ederim.Sürekli kullanıyoruz ve çok memnun kaldım.

Sayın candogan62,
    Valla bizede fiyatı çok uygun geldi.. Tamda burada mikrodalga topiğine bakmıştım ertesi gün gittim praktikere aldık..
    Ürün gerçekten güzel.. İyiki almışım.. Ayrıca Çamaşır makinesi konusunda da Kore malı teyidini aldım.. Eğer Çin malı olsaydı Kore malı aynı ürünle değişim isteyecektim..
    Kutuda Kore malı yazıyordu ama içime kurt düştü bir kere.. Onuda hallettik..
    Beyaz eşya olayı şu an için bitirdim.. Hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olsun..
    Artık mobilya topiğinde araştırmalarıma devam edeceğim.. Ayrıca ürünleri kullandıkça deneyimlerimi size aktaracağım..
    Saygılarımla..

• Halletmenize sevindim.Şimdiden güle güle kullanın.Kullandığınız zaman yorumları bekliyoruz dediğiniz gibi.
    İyi günler.
  • candogan62 hocam; ben normal mini fırın bakıyordum kenwood veya muadilleri 100-150 Ytl civarı. Modellere bakınca biraz daha fiyat olarak yukarı çıkınca mikro dalga alabilirim. Evlendiğim zaman pratik ve kolay olur aslında mikro dalga.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115050018&CS_Category=_SBA_903_1662_813_3764&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA&T_Category=_OCAK__FIRIN_VE_MIKRODALGA_FIRIN903 bu modele karar verdim.

Ancak Kek, balık buğulama, fırında tavuk gibi kullanımlar için işimi görürmü ne dersiniz?

• Güncel
  • KENWOOD MW-570 i öneririm.Pişman olmazsınız...
  • Selam Arkadaşlar...

Evime mikro dalga almaya karar verdim bebeğimiz mamalarını ve corbalarını ısıtmak vs ler için...
    Ama hangi marka olacagına karar veremedim...

Siz kullandığınız markanın iyi ve kötü yanlarını yazabilirmisiniz...

Yardımlarınızı bekliyorum TŞKLER::::
  • az once elektroworld'den MW450 mekanik ve en ucuz olanı aldım (tek )

normal fiyatı 129 , 18 ytl worlde puan 111 ytl ye gelmiş

4 gunluk ozel bi kampanya var, 27 si son

selamlar
  • Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Migros'ta satılan Alman malı Medion Micromaxx MD10838 Inox çift ızgaralı mikrodalga fırını aldım. 179 YTL ödedim. Bu fiyata bu kalitede bir ürünü piyasadaki diğer markalarla karşılaştırdığımda 400-500 YTL gibi bir fiyatdan başlıyor. Hem özellikleri hem de kalitesi çok doyurucu. Sanırım Türkiye piyasasına girerken marka tanıtımı amacyıla böyle düşük bir rakamdan satış yapıyorlar. Kesinlikle kaçırmayın derim!
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=4828929&shopCategoryId=12474

"900 W mikrodalga 1500 W ızgara (1000 W üst + 500 W alt), 24 lt, Pizza hazırlamak için yapılmış harika dizayn, 10 mikrodalga güç seviyesi, 2 mikrodalga/ızgara kombinasyonu, 3 ızgara güç seviyesi (üst, alt, üst+alt), 10 otomatik program, 2 pizza programı, 2 buz çözme özelliği,Paslanmaz çelik gövde ve iç yüzey, LED Ekran, 95 dk dijital zaman ayarı, Dijital saat, Pişirme bitiş sinyali, Çocuk güvenlik kilidi, 31,4 cm çaplı döner tabak

Mikrodalga Fırın almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

• arkadaşlar bende bu mıkrodalga fırın almak istıyorum.ama bazı şeylerr sormak istıyorum.bu fırınlarda piliç kızartılıyormu..yoksa bu fırınlar sadece buzlu gıdayı çözmek için mi kullanılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 25 Mart 2008; 23:10:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.