Şimdi Ara

Mikrodalga fırın tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, yeni memur oldum, bekarım ve evimde fırın yok, bir fırın almak için erken oldugunu düşünüyorum, alsamda yazık olacak, şimdilik bir mikrodalga fırın almayı düşünüyorum en azından askere gittiğimde babaevine bırakabileyim taşımada sıkıntı çıkarmasın(evim kira eşyaların bir kısmı 2. el taşıma zahmetine girmek istemem herşeyi)
    neyse sadede geliyorum,
    ankastre olmayan, minimum 20-23 litre mümkünse ızgara, mini fırın özelliği olan bir mikrodalga arıyorum,
    bütçe olarakta açıkçası net bir fiyat yok aklımda tavsiyelerinizi değerlendirmeyi düşünüyorum.
    tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 26 Nisan 2014; 22:55:00 >

• aldınız mı hocam?
  • karann1905 kullanıcısına yanıt
    hayır hocam, taşınma ihtimalim ortaya çıktı, o yüzden biraz geciktirmeye karar verdim.
  • eyvallah hocam
  • Ev ve işyeri için tavsiyem Öztiryakiler mikrodalga fırın, yerli malı kaliteli ve uzun ömürlü

http://www.mutbex.com/oztiryakiler-mikrodalga-firin-pmu1187
  • Luxel borekçim alabilirsiniz fırın olarak
  • Mikrodalga fırın tavsiyeleriniz varmı marka ve modeli fiyat 300tl geçmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak mikrodalga fırın
    3 yıl önce açıldı
    Tavsiye ankastre fırın
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung ge83x aldım ben çok ama çok memnunum.
    şuan 340 lira civarında fiyatlar ama az acele etmez iseniz 300 liraya almanız mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 18 Temmuz 2016; 1:01:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.