Şimdi Ara

Mikrodalga+Mini Fırın+Izgara+Ekmek Yapma Makinesi=Kenwood (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallaha kardes dediğin tarifle birazda kendime uyarlayarak yaptım super oldu ben yas maya kullanıyodum hiç kabarmıyodu kuru mayayla ve senin tarfile guzel oldu resmini cekecektim ama fırsat olmadan hanımla sıcak sıcak yedik.
    Yanlız ben calıstırdıktan yarım saat sonra kapagını actım ve yine tam unları karsıtırmamıştı kenarlarında duruyodu bende kasıkla kendim karıstırıp devam ettridim busefer tamamen karısmıs skilde pişti. teşekkur ederim tarif gayt basarılıydı.
    ben ekstradan fransız ekmegi değilde normal ekmek modunda pişirdim aksam yemegine yetişsin diye ve kekikle zeytin ezmesi koydum super oldu
  • yarım saatte yanlarda un kalıyor evet de, karıştırma devam ettikçe o unları da içine katıyor merak etme. Yani direkt kendi haline bırakın, o tüm unu karıştırıyor.
    Afiyet olsun bu arada
  • yok coppermine arkdasım daha onceki ekmek yapmayı denerken piştikten sonra actıgımda unların karısmamış oldugunu gordum onun icin yarım saat sonra actım karıstırdım acaba benim mikrodalgadamı bisorun var anlamadım ama gecen gun fırında cupra yaptım vallaha uzun suredır bukadar guze lbalık yapmamaıştım.
    vallaha kaynana bile hayran kaldı nerdeyse kılçıklarını yiyecekti:))
    ama malesef yine fotografını cekemeden yemege basladık.fırın gercekten guzel alacaklara tavsiye ederim yanlız hb da stoklarda kalmamış galiba.
  • bende kenwod mikrodalgadan aldım ama bi türlü ekmek yapmayı beceremedik olmuyo ekmek kabar mıyo bide hızlı ekmek yapm var ama onda ekmek olmuyo hamur kalıyo olmuyo bu yüzden makinadan soğudum
  • Var mı bu urunden satan?
  • Var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 6 Kasım 2014; 13:30:15 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Nerededir durumu nedir fiyat nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.