Şimdi Ara

Mikrodalga+Mini Fırın+Izgara+Ekmek Yapma Makinesi=Kenwood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki 4 işlevi birleştiren bir alet yapmış kenwood, bu gün darty'de gördüm, malzemesi zaten kenwood kalitesinde. Fiyatı orada 379 YTL idi almadım eve gelip nette bakınca hepsiburada'nın bu ürüne kampanya yaptığını görüp sipariş verdim, bonuslar ve hb poanlar düşünce fiyatı 192 YTL'ye geldi.

http://www.hepsiburada.com/kenwood-mw-936-izgaramini-firinekmek-yapma-ve-mikrodalga-fiirin/productDetails.aspx?categoryid=22021&productid=mtkenmw936

Sizce iyi mi bir ürün müdür? Kullanan arkadaşlar varsa ve yorumlarlarsa sevinirim.

Saygılarımla...

• arkadaşlar bende merak ediyorum, varmıdır acaba bu ürün hakkında bilgisi olan ???
  • 3 gündür deniyorum ancak denemelerim genelde mikrodalga özelliği üzerinde. 7 dakikada brownie yaptım ki accaip oldu
    Fırının özellikle malzeme kalitesi çok üstün, kenwood "ben kaliteli ürün üretirim" diye bağırmış resmen Mikrodalga+fırın, mikrodalga+ızgara fonksiyonlarını birleştirerek yada ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. Henüz ekmek yapmadım, haftasonu da onu dneyeceğim.
    Ben aldığıma memnunum, ancak hepsiburada da yorumlarda yazdığı gibi arkasında fan çıkıntısı var ve yeri dar olana bu yüzden önermem.
  • Bende sonunda aldım.(Henüz gelmedi) Halen tereddütlerim yok değil ama :( Zararları konusunda farklı görüşlerin olması beni düşündürüyor doğrusu.Hepsiburada fiyatı piyasaya göre çok çok iyi.Fırsatı kaçırmak istemedim.Mutfak dar aslında ama bu ürünü almak istediğim için yer açacağız mecburen.

Brownie tarifini almak isterim.Yorumlar için teşekkürler.
  • Yok mu başka kullanıcı yorumu son iki gün kampanyada???
  • Bende almayı düşünüyorum. Yorum yapabilecek var mı? Bide genel yorumlarda arkası büyük denmiş. Resim gönderen olursa cok makbule gecicek:)
  • ben dün sipariş verdim hanım denerse yorumlarını yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrodalga fırın önerisi...
    12 yıl önce açıldı
    Ufak mikrodalga fırın
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallaha arkadaslar ben alalı bir ay oldu uruden gayet memnunum yanlız birtek ekmek yapmayı beceremedik bişeyini eksik yapıyorum ama anlamadım gitti
    ama gecen fırında cupra yaptım cok super oldu.mısırpatlagı gayet basarılı birtek ekmek yapamadım oda belki benim beceriksizliğimdendir
    hepsibradan aldım un içinde geldi.ekmek yapma hatric diğer tum fonksiynlarından gayet memnunum
  • atilim77 sana bu fırında yaptığım ve memnun kaldığım bir ekmek tarifi;

1 Cup ılık su.
    1/4 Cup + 1 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık)Tam Yağlı Pastörize Süt.
    1 Cup Tam Buğday Unu
    3 Cup Beyaz Un
    2 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık) Zeytin Yağı.
    2 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık) Şeker.
    2 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) Deniz Tuzu/Tuz.
    1 tam 1/2 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) İnstant maya (Yuva).

Yapılışı:

hamur kazanına sırasıyla su, yağ, tuz, şeker ve üzerine ekmek ununun tamamı dökülür, en üste İnstant maya serpilir.

Fransız ekmeği modu, 0.9 kg. ağırlık seçilip start tuşuna basılarak program başlatılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

atilim77 sana bu fırında yaptığım ve memnun kaldığım bir ekmek tarifi;

1 Cup ılık su.
    1/4 Cup + 1 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık)Tam Yağlı Pastörize Süt.
    1 Cup Tam Buğday Unu
    3 Cup Beyaz Un
    2 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık) Zeytin Yağı.
    2 Yemekkaşığı (Tablespoon/TBSP/Büyük kaşık) Şeker.
    2 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) Deniz Tuzu/Tuz.
    1 tam 1/2 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) İnstant maya (Yuva).

Yapılışı:

hamur kazanına sırasıyla su, yağ, tuz, şeker ve üzerine ekmek ununun tamamı dökülür, en üste İnstant maya serpilir.

Fransız ekmeği modu, 0.9 kg. ağırlık seçilip start tuşuna basılarak program başlatılır.

kardes peki bu instant maya nedir benim fiyasko mayadan olabilir.Kuru mayamı kullanıyon yas mayamı.
    kitapcık tariflerinde mayayı suya degdirmeyin diyor ancak yas mayayı zaten suda eritip koyarız herhangi bişeyin içine.
    bendeki bisorunda makine malzemeyi tam karıstıramıyo buraya yazdıktan sonra bidaha denedim yine aynısorun var unların birazı hçiç karışmamıştı.
    acab yarısında durdurup el yordamıyla karısıtırsam olurmu aynı yerden tekrar baslatsam
    senin tarifide sbh deniyim bakalım.

• bide kardes senin tarifte sütü nezaman koycaz?
    yoksa onu direk içiyozmu? :)
  • annem için mini fırın araştırıken denk geldik bu modele.. "ekmek yapma makinası+ızgara+mikro dalga+mini fırın" özellikleri bir arada, üstelik hepsiburada.com'da 250 ytl civarında...süppperrr"" diye düşündük.

fırını gözümüzle görmek için ankara, ankamall'daki boyner mağazasına gittik..
    sonuç: alet tamam güzel ama çok küçük, yani fırını çok küçük (bizim ihtiyaçlarımıza göre küçük),

onun dışında gayet şık, fonksiyonel ve kaliteli..
  • Arkadaşlar ekmek yapma programının süresi ne kadar? Mikrodalgayı kullanıyor mu ekmek yapımı için?
  • Sütü suyu koyduktan sonra koyabilirsin, sonuçta öncelik sıvılarda.
    Instand maya olarak dr. oetker kullanıyorum. Kabartma tozu gibi ufak paketlerde satılıyor. 5 paketi 1.5 ytl gibi bir fiyatı vardı sanırsam. 1 paketten yukarıdaki gibi 3-4 ekmek çıkıyor. En son unu koyduğunuz vakit un kabın içinde ufak bir tepe kıvamına gelecek ve siz tepenin en üst noktasına ufak bir çukur açarak mayayı o çukura boşaltıp üstünü kapatacaksınız. Ben böyle yapıyorum ve heidinin ekmekleri gibi oluyor.

Eski mini fırınımız AEG idi onun tepsisi bu fırında boylamasına olacak şekilde tam oluyor. Bize yeterli geldi ama midi fırın düşünen bir aileye yetmeyebilir.

Ekmek yapma modunda mikrodalgayı kullanmıyor. Zaten kullansa sorun çıkar, ekmek yapma tavası metal çünkü. Yukarıda verdiğim tarif sanırsam 3saat 50 dakika sürüyor ancak bunun sadece son 45 dakikası pişirme, gerisi yoğurma ve mayalama için sabit sıcaklıkta bekletme olduğundan bu kadar süre yüksek elektrik harcaması olmuyor. Fransız ekmeği biraz kalın gevrek kabuklu ve ekmek de kabarık olacağı için diğer programlara göre biraz daha uzun sürüyor. Ben genelde malzemeyi koyup fırını gece çalışacak şekilde ayarlıyorum sabah kalktığımda ekmek pişmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 25 Aralık 2008; 16:01:15 >

• (boyut kıyaslaması açısından, ekmeğin altındaki borcam, tencerenin kapağı değil kendisidir ) ;

• Paylaşım için teşekkürler. Ben de bunu almak istemiştim ama 600YTL idi benim zamanımda. Mikrodalgayı geçen sene aldım ona da yazık olacak mikrodalga olmamış olsa hiç tereddütsüz alırdım. Bu arada benim de midi fırınım AEG deluxe modeli, harika bir fırın. 16 senelik ama çöpe atmam asla, performansı çok iyi. Sadece iç ampulü yanmıyor ve tutma sapı çıktı yerinden. Fırında bir sorun yok.
  • Tutma sapı bende de çıkmış vaziyette ama telle tutturduk. Bazen camı çıkıyor ama rezistansları ve termostatı hala sapasağlam ve hiç arıza da yapmadı. Üstelik tavuk çevirme özelliği de süperdir AEG mini fırının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 25 Aralık 2008; 17:57:40 >
  • Evet, ondan kıyamıyorum hiç, tutacaz evde bu gidişle 30 sene.
  • coppermine arkdasım bu 1cp denilen bu fırınla verilen kap dimi?
    bide biyerde okudum 1cup demek 250ml demekmiş halbuki bizim fırınla gelen kapta 210ml 1cup oluyo nasıl iş anlamadım?
    birazdan senin tarifi deniycem bakalım nolcak haydi hayırlısı
  • evet bizim fırın içerisinden çıkan kap. Diğer ölçü birimleri de (büyük kaşık-küçük kaşık vs.) kapla beraber gelen diğer aparat.
    Haydi bakalım gazan mübarek ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 26 Aralık 2008; 18:37:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.