Şimdi Ara

Mikrodalga vs. Mini Fırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimizde eski büyük fırınlardan var üstünde ocağı olan, artık 10 sene kadar oldu, bizde yeni ufak pratik bi fırın almak istiyoruz.
    Fakat mikrodalga mı yoksa mini/midi fırın mı bilemedik ?
    Arasındaki farkları az çok okudum da, mesela mikrodalga için sadece ısıtma demişler biz ise herşeyi pişirmek ve ısıtmak istiyoruz.
    Mikrodalga'da tavuk kızartabilir miyiz?, Ya da Börek pişirebilir miyiz? Köfte yapabilir miyiz?
    Yardımlarınızı rica eder, 250 tl'ye kadar isteklerimize cevap verebilecek bi ürün önermenizi isterim.
    Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbulboy -- 2 Mart 2014; 14:53:42 >

• Istanbulboy kullanıcısına yanıt
    Kısmende aynı işlevi yapsalar da aslında ikisi birbirinden farklı ürünlerdir oradaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim, tabiki bu benim bildiğim kadarıyla. Belki mikrodalgada tavuk pişiren vardır onu bilemem :)
    Öncelikle mikrodalga hızlı ısıtma ve buzlu ürünleri çözme gibi özellikleri olan bir cihaz, avantajı zaman bakımından bize kolaylık sağlıyor fakat sağlığa zararları açısından sıkıntıları var. Sağlığa zararlı ama gel gör ki herkes gibi bende evimde kullanıyorum :)
    Fırın, sizin aslında sorunuzda cevabını verdiğiniz ve ihtiyacınız olan bir ürün her türlü pişirme ya da ısıtma işlemlerinizi yapabilieceğiniz üründür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak mikrodalga fırın
    4 yıl önce açıldı
    Evde Fırın Boya Yapımı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.