Şimdi Ara

mikrofiber eldiven tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fiyat-performans yıkama eldiveni arıyorum. linkteki ürün iyi midir? bundan başka yakın fiyatlı daha kaliteli bez var mı?

urun.n11.com
    Gojo Mikrofiber Oto Yıkama Eldiveni - n11.com
    https://urun.n11.com/temizlik-bezleri/gojo-mikrofiber-oto-yikama-eldiveni-P381484205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 5 Şubat 2020; 19:7:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrofiber Eldivenlerle Otomobilinizin Boyasını Koruyun

Otomobilinizi yıkamak için doğru araçlara sahip olmak, aracınızın boyasının parlaklığını ve ömrünü korumak için çok önemlidir. Mikrofiber eldivenler, çizikleri önlemeye yardımcı olan ve aracınızın yüzeyini nazikçe temizleyen araç yıkama eldivenlerinin en iyilerinden biridir.

Oto Yıkama Eldiveni Tavsiyeleri

Mikrofiber eldivenler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydalar sunar:

• Yumuşak mikrofiberler, boyaya zarar verebilecek aşındırıcı partikülleri hapseder.
    • Çok emicidirler ve bol miktarda sabunlu su tutarlar, bu da daha iyi temizlik sağlar.
    • Düzenli kullanım, otomobilinizin boyasını korur ve parlaklığını artırır.

Araç Yıkama Eldiveni Tavsiyeleri

Araç yıkama eldiveni seçerken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Boyut: Eldivenler rahat bir şekilde oturmalı ve kaymamalıdır.
    • Malzeme: Mikrofiber eldivenler dayanıklı ve emicidir.
    • Tüy bırakmama: Tüy bırakmayan mikrofiberler, aracınızda çizik oluşumunu önler.

Oto Yıkama Süngeri Tavsiyeleri

Mikrofiber eldivenlerin yanı sıra, oto yıkama süngerleri de bir seçenektir. Bununla birlikte, mikrofiber eldivenler genellikle süngerlerden daha iyidir çünkü daha az çizik bırakırlar ve daha fazla sabunlu su tutarlar.

Sonuç olarak, aracınızın boyasını çiziklerden ve hasarlardan korumak için bir mikrofiber eldiven kullanmak çok önemlidir. Doğru eldiveni seçmek, otomobilinizin uzun yıllar boyunca harika görünmesini sağlamaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cok sık kullanacaksınız linkteki urun isinizi gormeyebilir, ama bir deneyin kaliteli de cıkabilir. ben meguars ın mitini almıştım 75 tl ye cok memnunum sonax sampuan ile kullanıyorum. yumusak, güzel temizliyor, toz leke vs de bırakmıyor. kalitesiz olanların malzemesi kopup yapısabiliyor arabaya. Yıkarken iyi de temizlemiyor. benim aldıgım asagidaki cok pahalanmıs fakat aranırsa ucuza bulunur bence.

www.hepsiburada.com
    Meguiar's Mikrofiber Yıkama Eldiveni Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/meguiar-s-mikrofiber-yikama-eldiveni-p-OTHRZX-3002

• Umarım eldiven kullanabilirsin.

Ben de 2-3 yıl önce almıştım, ilk yıkamada 8-10 dk içinde kolum ağrıdı. Eldiven su çekiyor ve çok ağırlaşıyor. Dolayısıyla kaput, tavan, bagaj kapağı gibi elini koyup gezdirebileceğin alanlar için uygun fakat yan paneller ve kıvrımlı/geçişli alanlar için resmen işkence oluyor. Tüm ağırlık bileğe biniyor. Baktım dayanılacak gibi değil, süngere geri döndüm. Resmen rahatlık. Eldiven de atıl kaldı.

Konuyu iyi değerlendirip boşa para vermemen için son kez bir düşün diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Umarım eldiven kullanabilirsin.

Ben de 2-3 yıl önce almıştım, ilk yıkamada 8-10 dk içinde kolum ağrıdı. Eldiven su çekiyor ve çok ağırlaşıyor. Dolayısıyla kaput, tavan, bagaj kapağı gibi elini koyup gezdirebileceğin alanlar için uygun fakat yan paneller ve kıvrımlı/geçişli alanlar için resmen işkence oluyor. Tüm ağırlık bileğe biniyor. Baktım dayanılacak gibi değil, süngere geri döndüm. Resmen rahatlık. Eldiven de atıl kaldı.

Konuyu iyi değerlendirip boşa para vermemen için son kez bir düşün diye yazdım.
    hocam 2 hafta önce brilliantcare marka sünger aldım 10 tl ye. jantları yıkarken zorlandım süngerle. yıkama eldiveninin daha uygun olduğunu düşündüm bu yüzden. bir de üstte arkadaşın tavsiye ettiği eldiven çok pahalı, bütçemi aşıyor. jantları nasıl temizliyorsunuz siz?

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ben sıva süngeri kullanıyorum hep, bir kere ele oturan oto süngeri almıştım markasını hatırlamıyorum, parça pinçik oldu birkaç yıkamada, ben de sıva süngerine geri döndüm. Sarf malzeme gibi, biraz eskiyince köşedeki yapı marketten yenisini alıyorum. En son geçen hafta aldım 4 tl. Minimum 10 yıkama götürüyor en az. Sonra köşelerden dökülmeler başlıyor. Keyfe keder yenisini alıyorum.

3 sünger kullanıyorum, aracın bel üstünde kalan ve özellikle camlar için bir sünger, bel altı için ayrı bir sünger, jantlar için ayrı bir sünger. Benim jantlar kapaklı, orjinal kapak olduğu için çelik jant kullanmıyorum. Kapakların sıfırı veya yan sanayisi de piyasada yok. Bu yüzden de iyi bakmak gerekiyor. Geçen hafta kapakları waxladım mesela. Daha geç kirlenip daha az kir tutunuyor. Süngerle hiç zorlanmıyorum, fırçadan bile daha az yorucu bence. Nadiren de olsa şirket aracını yıkatmam gerekebiliyor, benzinlikte yakıt alınca yıkatıyorum, yıkamacıda da biraz yaşlı bir amca tek başına çalışıyor, yaşına hürmeten gönlüm razı olmuyor fırçasını kendim yapıyorum. Çok yorucu, yıkamacılarda çalışanlara Allah kuvvet versin.

Yıkama eldivenine ben çok çok soğuk bakıyorum. Kullanabilen vardır elbet ama ben hiç memnun kalmadım. Araç yıkama ve temizliği için 4-5 saatimi ayırabiliyorum duruma göre ve enerjimin eldiven tarafından sömürüldüğünü görmek hiç hoşuma gitmedi. :) Resmen kollarımda derman kalmadı. Bileklerden 2 kg dambıl bağlayıp da araç yıkamaya kalkmışım gibi olmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eldiven önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Şampuan önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.