Kulaklıktan ses geliyo ama mikrofondan ses gitmiyo arkadaşlar. çeşitli forumları gezdm aynı sorunu yaşayan onlarca arkadaş var ama hala çare bulamadm.
Ses kartı Realtek AC97 soyledgm gibi kulaklıktan ses geliyo ama mikrofondan ses gitmiyo. baska kulaklıklar denedm onlardan da ses gıtmedi. ve kulaklıgı baska pclerde denedgmde sorun cıkmadı. lutfen basit cozumler sunmayn ( kulaklık bozuk , mikrofon sessizde, sokete girmemiş vb. )
Ses kartının driverını baştan yüklemeyi dene? Kulaklıkta sorun yok gibi, driverla ilgili bir şey denememişsin.
Ben ayni sorunu skype'ta yasamistim.Sorunun kaynagi mikrofonu onboard girisine takmamdi.Program kendi ayarlarini yapmadigi icin benim o girisi secmem gerekti.Kullandigin programlarin ayarlarini bir gozden gecirmeni oneririm.
Kulaklığın usb kulaklık mı saatin ordan Kulaklığı seçip ayarlarını yaptın mı..Doğru bağlantı yaptığına emin ol yoksa hiç bi sorun yoktur..
voice_enable 1 yaptınmı?
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
voice_enable 1 yaptınmı?
+1 bendede aynı sorun vardı kulaklıkla alakası yok tek komutla çözmüştüm sorunu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme