Şimdi Ara

Mikrofon yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
49.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara bağladığım mikrofondan alabileceğim sesi yükseltme imkanım var mı ?

• Olduğu kapasitenin üstüne çıkmak kalitesiz bi sese neden olur.

Ses kartının modeli nedir?
  • conexant hd audio
  • Daha önce kullanmadım. Onboard veya creative olsaydı..

Şu ayarı bir kontrol et. Mikrofon için taktığın jak ın ses kartının yazılımında hangi donanıma denk geliyor. Yani ses pembe(mikrofon) jakı taktı isen ses kartına , ses gelir veya ses gider. Ama pembe jakın mikrofon olduğunu gösterirsen yazılımına da ses yükselir. (zaten otomatik anladı ise yapılabilecek birşey yok) Kulaklık içinde aynı şekilde...

Başka türlüsü işine gelmez, hakeza bildiğim bir yazılım vs. yok.
  • daha çok program tipi bişey arıyordum

mikrofon en yüüksek seste ama daha çok nasıl yükseltebilirim onu sormak ,stemiştim.
  • vista ve win7 de mikrofon bas ayarı var işe yarıyor.

Mikrofon yükseltici
  • sistem windows xp.
  • Arkadaşın bahsettiği durum çok işe yarıyor. Vista sürümlerinde bulabilirsin, win7 'yi şimdilik tavsiye etmem.

Ben bu olayı ön hoparlörlere uyguluyordum. Oda doğrulaması adında bir bölümden ve oldukça etkili.. Sana da xp için bir yazılım bakıyorum bulabilirsem yazarım..
  • ben de komutanlar programını kullanmak için mikrofon sesini yükselmeye bakıyordum bişey bulamadım. mikrofon ayarı en sonda ve mikrofonu nerdeyse ağzıma yapıştırmadan program çalışmıyor
  • daha kaliteli bir mikrofon deneyebilirsin.. Ayrıca o komut anlar programı arçelik-beko PC lerin içinden çıkan versiyon ise kullanmana bile değmez.
  • Bir yıldır xp kullanmıyorum xp'de bir ayar vardı MİC BOOST diye bir seçenek onu seçtiğin zaman bulunduğun odadaki bütün sesi mikrofon alabilir

googlede bu resmi buldum yapamazsan kardeşimin pc'sinde xp var ona bakıp yardımcı olurum

Mikrofon yükseltici
  • arkadaşlar merhaba...mkasim_87 arkadasın belirttigi gibi aynı seskartı ve aynı windows yani xp var bende de 2 defa mikrofonlu kulaklık aldım yeni olarak...ama mikrofondan cokkk az ses gidiyor bir türlü ne yaptımsa mikrofon sorununu halledemedim ses cok az gidiyor mikrofondan...yardımcı olabilecek arkadaslar lütfen bir el atınız...bu ses kartında ses ayarlarına girildiginde xp de MİC BOOTS secenegi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carvera -- 17 Şubat 2011; 5:55:02 >
  • Bir yolu var harici bir profesyonel anfi. Ben öyle kullanıyorum. TECHNİCS SA-EX320
  • saoLasın da öyLe bir çözüm aramıyorum ki ben kendi adıma yine de tskkrler...yani program oLarak yada benim biLmedigim bir ayar vardır beLkide ses ayaLarın da öyLe bir çözüm arıyorum da hayırLısı bakaLım beLki biriLeri biLiyordur
  • Bence fazla zorlama istersen. Her zaman bir şeyin normal değerlerde çalışması iyidir. O yapacağın ayarlar kapasitesinin üzerinde çalışma demek. Bu ise donanımın yapısına aykırı. Tamam çalışır mutlaka ama, belirli bir riskide var, Ses kartını, yada ses çıkış katına zarar vermek yakmak gibi. Zamanında böyle bir program kullanarak Creative ses kartını yakmıştık oradan biliyorum. Hem kalite ile ucuzluk bir arada olmaz biliyorsun. Yüksek ve kaliteli ses istiyorsan profesyonel düşünmen lazım. İyi günler.
  • İŞİME YARADI SAĞOLUN
  • Teşekkürler . Yorumu geç yazıorum ama olsun :D
  • yeni ses kartı almakmı daha mantıklı yeni micmi ses yüksekliğini arttırmak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.