Şimdi Ara

Mikrofonumu değiştireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Focusrite 2i2 ses kartım ve behringer c1 mikrofonum var. Ses kartımdan oldukça memnunum ancak mikrofonumun kalitesini yaptığım 9-10 kayıt sonrası anlamaya başladım. Ya ben hiç düzenleme yapamıyorum, ya da mikrofonun ederi bu. Ben de farklı mikrofonlara bakmak istedim. Öncelikle belirtmek istiyorum bu işte yeni sayılırım. Farklı mikrofonlara bakmak için internet sitelerine girdiğimde gözüme ilk olarak çok hoş görünenler ve pahalı olanlar takıldı. Amatör olduğumu burada anladım ve size danışmak istedim. Ev stüdyosunda kalite arıyorum. Bütçem 700 tlye kadar çıkabilir. Cevabınızı bekliyorum

• ne kaydediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanist

ne kaydediyorsun ?

Hocam vokal kayıt
  • kalitesiz derken dip ses falan mı var yoksa tonunu mu beğenmiyorsun
    eq kullanıyormusun ?

yaptığın kayıtları duymak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanist

kalitesiz derken dip ses falan mı var yoksa tonunu mu beğenmiyorsun
    eq kullanıyormusun ?

yaptığın kayıtları duymak lazım..

dip sesi bir yerde kapıyorum abi. tonunu beğenmiyorum eq kullanıyordum ama nafile ses tonunu hiç sevmedim. kullanmadığım zaman daha cok beğeniyorum

https://www.youtube.com/watch?v=QXJG9XpQAtA yaptığım kayıt da bu
  • Öncelikle ses kartı tercihin yerinde olmuş Focusrite temiz vokal kaydı için biçilmiş kaftandır. Dip ses evin elektrik hattından, kullandığın kablolardan ve ses kartının kalitesinden oluşur. Eğer tek sorunun bu ise mikrofonla pek alakası yoktur. Daha açık yazarsan yardımcı olurum kullandığın mikrofon yerine Rode nt1a öneririm yurt dışından alacaksan bütçen yeter cebinde parada kalır. Odanın yalıtımı da çok önemli ve referans kulaklık şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.