Şimdi Ara

mikserden anlayan varmı acapp???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DJX 700 BEHRİNGER MİKSER kullanan varmı yada iii olup olmadıını bilen uygun fiyata buldumda kaçırmak istemıyorum iiiise

• @Dart vader madem bilmiyorsun ne diye @bratmi ile dalga geçiyorsun.Bu yaptığının geleneksel hale gelen herşeye mesaj yazma bayramınla ilgili olduğunu düşünüyorum.Bak aşağıya link var ...Bu linkte Sinbo Arçelik ve dünya markası Beko nun Mikserleri var.

http://www.zzounds.com/cat--Behringer--3526

• dalga geçmeyi bırakın çocuk değilsiniz artık.

behringer mixer kaç para? bütçen zorlanıyorsa, işine yaracaksa al. bir model-marka diyecektim aklıma bi türlü gelmedi. behringer, ucuz, made in china üretimli işe yarar. kullanmadım sanırım o kadar cortlmaz.
  • arkadaslar sizde biliyorsunuz hangi mikser oldugunu geyiq yapmanin manasi yok.
    ama kardes bu vestelin piyasaya sundugu mikser cok uyduruk bişey genelde herkes onu aliyo 200 ytl idi sanırım fiyat.
    bence daha kalitelileri var prefesyonel onlar baya tuzlu
  • konuyu açan arkadaş kusura bakmasın gereksiz mesajları sildim gerken yapılacaktır.
  • arkadaaşım behringeri ne kadara bulduğun çok önemli fiatı baya uygunsa kaçırma ama eğer diğer modellerle kıyaslı olarak düşünürsen ve araalrında çok fark yoksa kesinlikle girme derim behringerin dj mixerleride diğer serileri gibi hiç bi halta yaramaz en fazla bir ay sonra potans problemin olmak üzere bi çok problem başlayacaktır ayrıca çok sert tonları yüzünden zevkli bir iş te yapamayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Vanilla Sky Anlayan var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.