quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne) alakası yok mayki liverpol tam kupa takımı forza milan
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne) alakası yok mayki liverpol tam kupa takımı forza milan milan kesin alacak. ahan da yazıyorum buraya. alamazsak bu topiği şikayet edın kıtlesınler
quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne) alakası yok mayki liverpol tam kupa takımı forza milan milan kesin alacak. ahan da yazıyorum buraya. alamazsak bu topiği şikayet edın kıtlesınler mayki tam milanlı olmuşsunuz milan iz bırakmış sanki anladın sen onu
quote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho ooooooooooo Buraaaaası Milano alaaaaayına gider
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne) alakası yok mayki liverpol tam kupa takımı forza milan milan kesin alacak. ahan da yazıyorum buraya. alamazsak bu topiği şikayet edın kıtlesınler mayki tam milanlı olmuşsunuz milan iz bırakmış sanki anladın sen onu chelsea'nin sizde bıraktıgı kadar acı olmamıstır hekırım bürhanım haaa bir de FB var
quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne) alakası yok mayki liverpol tam kupa takımı forza milan milan kesin alacak. ahan da yazıyorum buraya. alamazsak bu topiği şikayet edın kıtlesınler Kesin alacak diyorsun.. Kupayı değil mi?
quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Milan ulan.. Hatta maçtan sonra yendik Mi lan diyeceğim.. kendinden alıntı yapılmaz
quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Milan ulan.. Hatta maçtan sonra yendik Mi lan diyeceğim.. kendinden alıntı yapılmaz Edit yapamadım abisi, idare et.. Milaaannn..
quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Milan ulan.. Hatta maçtan sonra yendik Mi lan diyeceğim.. kendinden alıntı yapılmaz Edit yapamadım abisi, idare et.. Milaaannn.. abisi???
quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Milan ulan.. Hatta maçtan sonra yendik Mi lan diyeceğim.. kendinden alıntı yapılmaz Edit yapamadım abisi, idare et.. Milaaannn.. abisi??? Ondan önce yukarıdaki soruna cevap ver.. Milanlılar birbirine girdi..
sarının yanına lacıvert koydum yıllardır ben senın esirin oldum yagmurlarda camurlarda star'da oldummmm milanım sen bızım herseyımızsın
quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Milan ulan.. Hatta maçtan sonra yendik Mi lan diyeceğim.. Buyur hocam editledim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 23 Mayıs 2007; 20:05:99 >
quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break sarının yanına lacıvert koydum yıllardır ben senın esirin oldum yagmurlarda camurlarda star'da oldummmm milanım sen bızım herseyımızsın Çok orjinal olmuş tebrikler.. Omuz omuza da yaptılar mı tamam işte.. Deminki msjda harf hatası olmuş bu arada,soruma olacaktı..