Gaza gelmem sonucunda bu topiği açıyorum, hatta açtım.. 21:45'e kadar olduğu gibi, maç sonunda da burdayız.. İntikam günü.. Forza Milan...
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacSen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Sen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol seni de görmek isteriz
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacSen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol Vay rakip topic..!!! FORZA LIVERPOOL..!!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacSen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Sen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol 23 30 DA BURDA OL KUPA ŞAMPİYONLARIYLA TANIŞMA ŞEREFİNE ERİŞ AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZMI GELECEK LİVERPOL ATİNAYA NASIL GELECEK FORZA MİLAN
quote:Orijinalden alıntı: TOMASİNOquote:Orjinalden alıntı: ermanpac Sen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol 23 30 DA BURDA OL KUPA ŞAMPİYONLARIYLA TANIŞMA ŞEREFİNE ERİŞ AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZMI GELECEK LİVERPOL ATİNAYA NASIL GELECEK FORZA MİLANAlıntıları Göster Livırpuul livırpuul söyle sen kimsiiin... falan diye devam ediyor işte Avrupa'daki son temsilcimiz Milan'a başarılar FORZA MILAN
quote:Orijinalden alıntı: silencer01Livırpuul livırpuul söyle sen kimsiiin... falan diye devam ediyor işte Avrupa'daki son temsilcimiz Milan'a başarılar FORZA MILANAlıntıları Göster Hadi olm Gattuso bitir şu Gerrard'ı.
quote:Orijinalden alıntı: TOMASİNOquote:Orjinalden alıntı: ermanpac Sen fazla gaza gelmişsin akşam buralarda ol 23 30 DA BURDA OL KUPA ŞAMPİYONLARIYLA TANIŞMA ŞEREFİNE ERİŞ AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZMI GELECEK LİVERPOL ATİNAYA NASIL GELECEK FORZA MİLANAlıntıları Göster M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336AM anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohohoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho süper olmuş jason ama ben liverpool'cuyum
quote:Orijinalden alıntı: coolfirequote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho süper olmuş jason ama ben liverpool'cuyumAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: coolfirequote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho süper olmuş jason ama ben liverpool'cuyumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: coolfire quote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho süper olmuş jason ama ben liverpool'cuyum Coolfire hocam bi daha 100.yıl topiğine gelme.. Milaaaannn..
quote:Orijinalden alıntı: Nnevermindquote:Orjinalden alıntı: coolfire quote:Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS M anchester dan sonra sıra sizde, İ lkin de kazanmıştınız şimdi sıra bizde. L en Liverpool kaçışınız yok, A ğlayacaksınız çimlerin üstünde. N ihohoho süper olmuş jason ama ben liverpool'cuyum Coolfire hocam bi daha 100.yıl topiğine gelme.. Milaaaannn..Alıntıları Göster GELİYORUZ
Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et..
quote:Orijinalden alıntı: NnevermindTahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et..
quote:Orijinalden alıntı: ShaLer Alıntıları Göster Forza Milan Forza Kaka Leite Livırpul Livırpul duy sesimizi işte bu Milanın ayak sesleri
quote:Orijinalden alıntı: NegatiweForza Milan Forza Kaka Leite Livırpul Livırpul duy sesimizi işte bu Milanın ayak sesleri Alıntıları Göster quote:op orjinalinten alıntı yemin billah: electra Livırpul Livırpul duy sesimizi işte bu Milanın ayak sesleri Milan'la 1 kere başa cıktınızzzz bu kez aldın babayı bizden demesiiiiiiiii siyaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
quote:Orijinalden alıntı: Paus3Breakquote:op orjinalinten alıntı yemin billah: electra Livırpul Livırpul duy sesimizi işte bu Milanın ayak sesleri Milan'la 1 kere başa cıktınızzzz bu kez aldın babayı bizden demesiiiiiiiii siyaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAlıntıları Göster Çarşambaya az kaldı Liverpool nerde.. o kadar..
quote:Orijinalden alıntı: NnevermindÇarşambaya az kaldı Liverpool nerde.. o kadar..Alıntıları Göster Siz Milan'ı tutuyorsanız ben kesin Liverpool'luyum You will never walk alone
quote:Orijinalden alıntı: NnevermindTahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et..quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyızAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Nnevermind Tahriklere kapılmayın.. Helal burhan, ilk defa takdir ettim seni.. Ama başka bir topikte Liverpool dedin gibi geldi, rengini belli et.. liverpol çok iyi futbol oynuyor şampiyonlar liginde herzaman final havasında adamlar kupayıda alcaklar gibi ama tabiki milanlıyız bu ne demek lan senı sevmıyorum ama senınle seve seve evlenırım gibi bişey bu la (örnek acayıp mı oldu ne)