Şimdi Ara

Milano ve Kame ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım 2000 model accent 1,5 enjeksiyonlu eski kasa
    bugun gittiğim servislerde milano ve ismini ilk defa duyduğum Kame markaları tavsiye edildi

Milano 1650 ytl italyan
    Kame 1300 ytl şamandıra ve boruları yerli diğer tüm parçalar italyan bu markanın yeni ve aracıma uygun olduğunu söylediler 1300 ytl lik fiyetın da ürünün yeni olmasından yakın zaman da fiyatın artacağından bahsettiler.
    Bu iki marka hakkındaki bilgilerinizi tavsiyelerinizi paylaşmanızı diliyorum.

• Bir fikir vericek kimse yok mu arkadaşlar.

• Milano italyan değil arkadaşım isme aldanma

http://www.lpghaber.com/html/PHPBB2/viewtopic.php?t=971 al sana bir iki yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decoreative -- 29 Ekim 2006; 11:56:54 >
  • bilsem yardımcı olucam ama..

• miano sıralı enj sistemi lpg otogaz sektörünün ilk firmalarından biri ola demirhanlpg tarafından italatı yapılan bir üründür.türkiye çapı servis ağı bulunan arıza halinde arızalı parçaları direk yenisi değişen tek firmadır.biz demalotogaz olarak 200 üzerindeki araca bu sistemi motaj ettik şu ana kadar arıza payı %4 kadardır oda normaldir.lpg sistemlerinde en büyük dikkat edilmesi gereken husus arıza halinde yedek parca değişimidir.ve yedek parça ucuzluğudur.milanonun diğerlerinden farklı en büyük özelliği direk gazdada çalışabilmesidir.buda

yaşanacak benzin arızasında yolda kalmamanızı sağlayacak büyük bir.yardımcıdır
  • aracım 99 hyundai accent 1,5 plastik manifoltlu sizce hangi marka olabilir ve milanonun bu araca uygunluğu sizce nedir?
    Beykoz da oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bir servis varmı
  • KAME DİYE BİRŞEY DUYMADIM FEMA OLMASIN ?

• ümraniyede kadosan sanayide bir servis te anlattı usta marka kame yeni çıktığını italyan ürünü olduğunu ve borular la ,şamandıranın yerli olduğunu söyledi biraz kıllandım ama pek anlamadığımdan size danışmak istedim... hatta bi tempraya montajı yapılıyodu onu gösterdii,,, romano,brc,lavato ları da kullandıklarını söyledi ama kame yi ısrarla tavsiye etti tabi doğal olarak biraz şüphelendim o markalara göree kame ye ağırlık vermesinden,,
  • Kame den daha fazla kar ediyordur da ondan tavsiye etmiştir.

Benim tavsiyem bilinen markalardan şaşma; milano 1650 ytl demişsin,
    BRC 1850 ytl iken 1650 Milano ya da başka bir markaya bermem şahsen.

Zavoli-Tartarini-Lovato-BRC gibi bilinen markaları tercih et,
    ucuz etin yahnisi olmasın.

Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.