Şimdi Ara

Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi: Land Rover Defender'a benziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi: Land Rover Defender'a benziyor
    Şangay sokaklarından birinde henüz satışa çıkmayan YangWang U8 fotoğraflandı. Land Rover Defender tarzı tasarımıyla dikkat çeken SUV'un, 800.000 yuan (116.500 dolar) başlangıç fiyatıyla Çin'in en pahalı seri üretim elektrikli aracı olması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Audi A3 yerine kompakt bir elektrikli model geliyor: İşte detaylar

BYD'nin amiral gemisi, siyah üst gövdesiyle kontrast oluşturan metalik gri boyayla karşımıza çıktı. Ön camın üzerinde lidar ve kamera üniteleri görülebilir. Siyah çamurluklar, büyük aynalar, bagaj kapağına yerleştirilmiş stepne ve gömülü kapı kolları diğer göze çarpan tasarım detayları olarak sıralanıyor.

Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi: Land Rover Defender'a benziyor

İç mekanı da ortaya çıktı

Aracın iç mekanını gözler önüne seren görüntüler de yayınlandı. Fotoğraflarda çok geniş bir dijital gösterge paneli, dikey olarak konumlandırılmış medya ekranı, yan korkulukları olan bir orta konsol ve yan destekli ön koltuklar dikkat çekiyor.

5.3 metre uzunluğundaki YangWang U8, Ocak ayında iç kısmı gösterilmeden kısmen tanıtılmıştı. İhtişamlı SUV toplam 1.100 beygir güce sahip dört elektrik motoruyla donatıldı. 0'dan 100 km/s hıza üç saniyede ulaşabiliyor. Araç ilk kez Nisan ayının ikinci yarısında Şangay Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Çin'in en pahalı elektrikli otomobili

Kaynak:https://carnewschina.com/2023/03/24/byds-yangwang-u8-electric-suv-spotted-in-the-streets-of-shanghai-without-camo/

• Bu Çinli markaya bu kadar para verilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Donanimous kullanıcısına yanıt
    usta yanlış anlamada bilenen üreticiler o fiyata motorunu vermez

• FEARTR kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ustam ama Tesla almak varken BYD almak bana performans harici mantıklı gelmiyor.

Teslanın pilinden motoruna ekranından kapı kulbuna airbaginden emniyet kemerinin tokasına kadar çinli markalar üretiyor.
    Bmw mercedes ford gm vs çinlilerle ortak çinde üretim yaptırıyor.
    Bosch delphi valeo vs çinliler ile ortak çinde üretim yaptırıyor.
    Volvonon sahibi çinli.
    Chery-Jaguar Land rover ortak, çinde üretim yapıyor.

BYD nin ortakları:
    Owner

Berkshire Hathaway (7.7%)[1]
    Berkshire Hathaway Energy[2][1] (7.7%) at December 31, 2021
    Western Capital Group (7.7%)[1]
    Li Lu (8.2%)[3]
    The Vanguard Group (2.1%)[4]
    BlackRock (1.9%)[1][4]
    Dimensional Fund Advisors (0.64%
    Youngy Investment (5.3%)[1]
    Lu Xiangyang (13.5%)[1][5]
    Wang Chuanfu (17.6%)[1][5]

Kaynak wikipedia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Mart 2023; 19:29:23 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Ben marka bilinirliği açısından öyle demiştim.

• Burada tesla yı sadece telefondan görenler bilmeden Tesla diyor.Kuzenim Tesla ile baş edemeyip iade etti.Heryeri sorunlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yatırımcıları gözden geçirin bilmediğiniz varsa araştırmabızı tavsiye ederim.

Bkz daimler - byd ortaklığı:
    en.m.wikipedia.org
    Denza - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Denza

• DasoCatia kullanıcısına yanıt
    Teslanin oto pilot kazaları hergeçen gün artıyor ben güvenmem
    King Freshyoutube
    26 Year Old Man Crashes His Tesla Model S Doing 100 mph Into Semi Truck #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/BudoGiQEhew?feature=share

Tesla ağır sorunlu bir araç ve tamamen çin parçaları
    King Freshyoutube
    26 Year Old Man Crashes His Tesla Model S Doing 100 mph Into Semi Truck #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/BudoGiQEhew?feature=share

• Mercedes de BMW de RR da VW da çinde hem parça hem araç üretimi yapıyor. Bunun yanınsıra bu teknolojileri sağlayan devreler kartlar sensörler çipler türlü türlü komponentler büyük çoğunlukla gene çinde üretiliyor.

Tesla otonom sürüş için kendi görüntü işleme teknolojilerine ve kamera sistemlerine güveniyor.

Sürücüsüz araç ve otonom sürüş konusunda yatırım yapan hatta sürücüsüz taksi çalıştıran birçok firma Tesla'nın aksine Lidar+Radar+Sensörler+Görüntü işleme teknolojilerini birlikte kullanıyor. Sürücüsüz araçlar bu sayede mümkün olabiliyor. Bu tip araçların tepesinde Tesla da olmayan çirkin bir Lidar çıkıntısı vardır genelde.

Tesla her ne kadar eleştri bombardımanına tutulsa da bireysel son kullanıcıya hitap etmediği pazar bulamayacağı için olası riskleri minimuma indirecek bahsettiğim tarzda bir sisteme yıllardır yanaşmadı. Tesla da sonuçta ticari bir kurum. Görüntü işleme teknolojileri ve algoritmalar sonuçta sensörlerden gelen veriler kadar etkin olabiliyor.

Ancak Tesla, bu konunun ticari alanda talep görmesine ve faliyete geçmesine sebep olan yegane öncü girişimdir.

• Çinliler telefon piyasasına nasıl girdilerse , otomotive de öyle girecekler. Çin malı alınmaz lafları birkaç yıla biter. Zaten biz bu ekonomi ile anca Çin araçlarını alabiliriz borç harç ile. Çin'den önümüzdeki 20 yılda piyasayı sallayacak bir çok araç bekliyorum.

Otomom suruste bence bir tane tıra arkadan girme kazası olayı bitirir ki video paylaştım resmen tost olmuş araç içindekiler kesin ölmüştür. Şeritte tutma evet ama Otonom sürüş dediğiniz sensörler olmadan asla olmamali

• Tipi önden akülü arabaları anımsatıyor ama çevreden fena değil.

• Ben kazak gömlek pantolon almıyorum ki. En az 5 yıl sorunsuz olmalı. Bir sorun olursa karşımda togg gibi muhatabım olmalı. Togg alacağım diye 3 yıldır arabasiz kaldım. Varsin olsun yeterki toniks'im (T10X) olsun. Aradığımı bulmuşken niye maceraya gireyim ki.

• boya kabini hakkında bilgi almak için
    https://www.fabrikabks.comwww.fabrikabks.com
    inceleminizi öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliali147 -- 26 Mart 2023; 22:31:07 >
    Vw çin üretimi araçlarını Çin'de satıyor . Mesela passat muadili sagitar vardı dünya pazarında yoktu. Mercedes'in hafif ticarisini Renault üretiyor ABC serisi motorlar Renault bmw Peugeot tan alıyor fakat genel üretim yine alman belirli modeller olabilir ama genel Almanya. Çinde her bütçeye göre mal var bize dandikleri geldiği daha doğrusu bizim esnaf ucuz ve dandigini getirdiği için bizde kalite algısı düşük

• Mercedes BMW Audi falan asya kıtasında satılan ürünleri hep çinde üretiliyor hocam. Üretim bandı da artık çinde tasarlanıyor büyük ölçüde. VW de çinde üretmediği modellerin parçalarını çinden tedarik edip montajı işte meksikada romanyada ispanyada almanyada falan yapıyor.

Çin tabiri caizse otomotiv pazarının içinden geçti. Stellantis falan o sebeple merge oldu.

Faw bac jac saic byd geely chery vs ortalığı duman etti.
    BYD nin hissedarları arasında blackrock fln var geçende yazdıydım. BYD nin wiki sayfasında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 27 Mart 2023; 4:34:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.