|
Tesla'nın ucuz elektrikli otomobilinden (Model Q) yeni bilgiler geldi
-
-
elon musk'un ucuz tesla'nın çıkmayacağını söylemesi büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. neyse ki yanlışlarından dönmüşler. aslında elon musk tesla'daki hisselerini satıp Tesla'dan elini eteğini çekse firma için çok hayırlı bir iş yapmış olur. Firmanın önü daha da açılır kesinlikle
-
30bin dolara şu araç gelsin satış rekoru kırar. Model3'e göre %30 daha hafif olması büyük avantaj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer bu şekilde görünecekse ben beğendim. Almanya'da üretilirse de fiyatı görece uygun olur ve iyi de satar bence...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel 1.18 hb gibi duruyor ama tr'ye gelemiyor ucuz ne varsa gelemiyor gelsede trt zammı o zammı bu zammıyla araç 2-3 kat fiyatına satılıyor cennet gibi bir vatanda cehennemi yaşıyoruz resmen.
-
Haberin son cümlesine bakın:
"... herhangi bir engel yok gibi görünüyor."
Aslında devamı var ama yazamamış. İç ses olarak kalmıştır, neyse deşifre edeyim 🤣
"... herhangi bir engel yok gibi görünüyor. Ama yani belli olmaz, bir gece ansızın değişir bütün işler"
-
Tesla Şirokko olmuş bu..
-
Scirocco'nun golf versiyonu ama elektrikli
-
Tesla renderdaki gibi bir araç çıkartırsa çok güzel olur. Tesla'dan hiç beklemediğim birşey olur Scirocco gibi bir aracında boşluğunu Tesla doldurmuş olur
-
Abi görüntünün amatör render olduğunu anlayamıyor musunuz hala ya bir yorumlar falan.. onu geçtim eski Model 3 üzerine olduğunu bile mi görmüyorsunuz yani bu kadar sazanlığa hakikatten şapka çıkarılır :)
-
Şomolokko olmus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıradayız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşünsene bunu alıyorsun ve Austin Texas'tan bir düğmeye basıyorlar ve araban kilitleniyor, çalışmıyor.
O yüzden BMW candır.
-
30K'ya Türkiye'ye gelirse alırım valla.
-
Avrupalı-amerikalıya 25 bin dolar. Sana gelse 50 bin dolar 😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyide görüntü kimse gerçek demiyor ki hoş duruyor diyor herkes beğenmiş bu tasarımda çıkmasını istiyor :)
-
BMW yapamıyor mu? 8 yıl önce kaza yapıp takla atan arkadaşı Almaya'dan aramışlardı "sakin olun polisi arıyoruz" diye. (polis kaza yapanın kendisi arasın demiş ve gelmemiş)
-
Şu resimdeki gibi gelsin alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Render doğru değil evet, Tesla'nın yeni tasarım dili CyberCab tarzında olacak, önde ve arkada birleşik bir far çizgisi bizi bekliyor. Yeni Model Y Juniper'in de bu tasarım çizgisinde çıkacağı düşünülüyor.
Fakat Model 3 4.7 metre ile D sınıfı iken Model Q'nun en azından 4.3 metre gibi bir şey ile C sınıfına girmesi gerekiyordu. Günümüz B sınıf hatchbacklerinden bile kısa olacak olması insanı düşündürüyor. İç hacmi ve/veya bagajı küçük olursa hoş olmaz...
-
Nasıl yani bi dakka... 8 yıl sonra mı? Anlamadım :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abi görüntünün amatör render olduğunu anlayamıyor musunuz hala ya bir yorumlar falan.. onu geçtim eski Model 3 üzerine olduğunu bile mi görmüyorsunuz yani bu kadar sazanlığa hakikatten şapka çıkarılır :) |
Çok güzel 1.18 hb gibi duruyor ama tr'ye gelemiyor ucuz ne varsa gelemiyor gelsede trt zammı o zammı bu zammıyla araç 2-3 kat fiyatına satılıyor cennet gibi bir vatanda cehennemi yaşıyoruz resmen.
|
30bin dolara şu araç gelsin satış rekoru kırar. Model3'e göre %30 daha hafif olması büyük avantaj
|
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme
- spotify link kısaltma
- tiktok keşfet saatleri
- instagram arka plan beyaz yapma
- gizli instagram hesabı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X