Yıllar önce amatörce yapılmış bir render.. böyle çıkmayacağı garanti değil mi? |
Tesla'nın ucuz elektrikli otomobilinden (Model Q) yeni bilgiler geldi (2. sayfa)
-
-
Neden yapılmasın bak cybertrucka fütüristik bı tasarım kim düşünebilir di o şekilde araç çıkacağını yaptılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merakla bekliyorum çok iyi olacak bence.
-
:) Allah Allah. bende mi bir sıkıntı var anlamadım ya.
Dostum bu eski Model 3 üzerine, yani artık terkedilmiş bir tasarım üzerine yapılmış bir bilgisayar işi. amatör bir iş. belki yapılmış 2019'da 2020'de. köprünün altından çok su akmış artık böyle olabilir mi araç?
Ayrıca C sınıf spor hatchback vari bir tasarım da olmayacaktır. aşağıdaki gibi, mümkün olduğunca B Suv proporsiyonlarına yakın bir araç gelecektir, Tesla bu araçtan maksimum volume kasmak zorunda, C sınıf hatchbackler satmıyor, küçük Suv'lar ise deli satıyor.
Bir ihtimal de Robotaxi gibi olabilir, hazır projelendirilmiş bir araç olduğu için maliyetleri minimize etmek isteyebilirler o şekilde. ama ben %90 mini Suv diyorum.
-
Keşke render'daki bir araç çıksa. Tesla Scirocco'nun boşluğunu fazlasıyla doldurmuş olur olmadı Shooting Brake tipinde bir araç çıkar. Benim de Tesla'dan beklemediğim şekilde şık ve güzel bir otomobil olur
-
Bir arkadaş 8 yıl önce kaza yapmıştı. "Arabada ters dururken aramışlardı"
Bir de o yıllarda anahtar yenileme için merkez fabrikada online onaylama bekleyen bir başka arkadaşım da vardı. Yani arabalar sandığımızdan da daha öncelerden bağlılar ve uzaktan kontrol edilebiliyorlar.
-
Ucuz teslanin malzeme kalitesi nasil olacak acaba. Model 3un yenisini test etme firsatim olmustu ve malzeme kalitesi berbatti. Bir de eski 3e gore malzemesi iyi deniyordu. Tam bir hayal kirikligiydi. Azcik daha kaliteli olsaydi tam alinacak arabaydi benim icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X