|
Kia'da bir ilk! 2025 Kia Tasman pickup tanıtıldı
-
-
Dodiklerin üstünde birer yolcu gider
-
Gözlerim kanadı, bu nasıl bir tasarımdır Yarabbülalemin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahindra pickuplara benzemiş. Aşırı çirkin bence
-
çok kötü tasarım.
ayrıca bu kadar kötü bir tasarımı yaparken farkları da ilk önce kırılacak noktaya yerleştirmeleri ayrı bir başarı olmuş özellikle iş odaklı bir araç için.
-
KIA'dan yok artık dedirtecek kadar kötü bir tasarıma sahip bir araç görmek şaşırtıcı.
Makyajla derli toplu gözü kanatmayan bir durumda getirilene kadar çoğu müşteri görür görmez pas geçer, alanında kendisini kanıtlamış modeller varken bu şekilde bir tasarımla çıkmalarına şaşırdım. :))
-
Aracın dış tasarımı tartışılır ama iç mekan tasarımına bayıldım valla, tam benlik tam.. Aşırı beğendim hatta. Bence dış tasarıma bir kaç dokunuşla daha iyi olabilir.. Toyotanin yeni picupta tam tersi, dıştan daha albenisi fazla ama içi beğenmedim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydi Avustralya'da satılması bir nebze de, pick-up çıkarıp asıl pazar, kurtlar sofrası, yiğidin harman olduğu yer ABD pazarında satmıyorlarsa, başarılı bir araç ürettiklerini düşünmek ya da başarılı olabileceklerini düşünmek saflık. Pick-up = ABD.
-
şu pikaplara bi otomobil ruhsatı çıkarmadılar ya :) ben tasarımı sevdim kişisel bi tercih çok tartışılabilecek bişey değil
-
Klasik Pick-up sıkıcılığından uzak, harika bir tasarım olmuş.
Eğer alt yapısı ve diferansiyel-dişli-şaftlar vs...'de en az bir Amarok kadar olursa, tutar. L200 veya Navara'dan kopya çekerlerse daha çok tutar.
-
Vallaha çok iyi bir araç olmuş.
2.2 dizel motor Türkiye'ye de uygun.
Sadece Plastik Arka çamurluk biraz çirkin duruyor.
-
Hitap ettiği pazarlarda çok satar bu araç. O pazarlar böyle abartılı heybetli görünen araçları seviyor içide ayrı bir güzel olmuş. Heleki ne oldum delisi Araplar sever bunu.
-
Hindistana hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saol kia gardaş, bizde zaten en az 10 model var bu segmentte.. köyde kullanırsın, şehir içi eziyet.. yeni geldi aklna pikap üretmek?
-
Zaten bize gelmeyecek. Dert etmeye gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkasına ağır makineli bağlanıp Toyota gibi performans veriyorsa ortadoğuda yok satar.
-
Amerikalılara şimdiden hayırlı olsu.Nur topu gibi yeni bir PICKUP otomobilleri oldu.
Çünkü ülkemizde satışa sunulsa bile fiyatları rekabetçi olamayacağı için çok satacağımı sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 4 Kasım 2024; 21:26:26 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mahindra pickuplara benzemiş. Aşırı çirkin bence
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X