Şimdi Ara

Ford dan Land Rover gibi Kemik Bir Araç Explorer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://video.foxnews.com/v/4578351/fords-reborn-explorer/

Forddan güzel bir araç, fox tv tanıtım yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 11 Mart 2011; 17:29:45 >

• Bu Active Park Assit acaba bizim işyerinin ordaki 35-40 derecelik eğimli yerde iki araç arasına kendi kendine park edebilrmi merak ettim
  • Explorer hiç bu kadar iyi olmamıştı...Kaşif gibi vasıta vallahi!! bunun yanında operaymış crommuş,firefox muş sönük kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

Explorer hiç bu kadar iyi olmamıştı...Kaşif gibi vasıta vallahi!! bunun yanında operaymış crommuş,firefox muş sönük kalıyo

Evet 14 martta tüm bilgisayarlarda explorerlar update ile 9 olacak, heralde fordda nazire yapmış Ama güzel araçmış şahsen beğendim.
  • görüntü çok güzel. tebrikler forda
  • Güzel tasarım.
  • fiyatı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

fiyatı nedir?

28190 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

fiyatı nedir?

28190 $

arkadaş türkiyedekinden bahsediyor :D
  • tasarımı olukça şık bence

• quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

quote:

fiyatı nedir?

28190 $

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-tr-de-tek-explorer-2011-yeni-kasa-44582156/detay

108 bin $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 11 Mart 2011; 22:24:30 >

• Ön görünüşü harika
  • Amerikadaki yüksek talebe explorer yetiştiremiyorlar..ben geçen gördüm bir tane var sahibindende.
  • Amerikalının kullandığı Ford

Bizim kullandıklarımız ise Tırt
  • Su yeni Fordlar da kullanilan dokunmatik Sony teyp ve o kadrana hayranim. Ford Edge modelinde gordum ilk super bisi. Keske Cmax`e ve yeni FOcusa da koysalardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Su yeni Fordlar da kullanilan dokunmatik Sony teyp ve o kadrana hayranim. Ford Edge modelinde gordum ilk super bisi. Keske Cmax`e ve yeni FOcusa da koysalardi.

Her ikisisine de konulacak ancak herhalde sene sonuna doğru veya 2012 başında.
    Ama sorun otosan getirecek mi olmalı? Çünkü avrupada fiestanın titanyumunda standart olan pek çok ülkede Cmaxte standart olan SONY CD çaları getirmiyorlar.

Cmaxi bilmiyorum ama Focusta dokunmatik ekran olan arabalarda bagajda subwoofer ve 10 hoparlör oluyor, bu nedenle bunlar yedek lastiksiz olacak ve tamir kitiyle gelecek. Otosanın focus seviyesinde bir otomobili yedek lastiksiz sadece tamir kitiyle getirmeyeceğini düşünüyorum..

Dokunmatikin standart oacağını tahmin ettiğim 2 araba söyleyeyim : Yeni nesil Kuga/escape/vertrek ve 2102 Focus ST

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Su yeni Fordlar da kullanilan dokunmatik Sony teyp ve o kadrana hayranim. Ford Edge modelinde gordum ilk super bisi. Keske Cmax`e ve yeni FOcusa da koysalardi.

Her ikisisine de konulacak ancak herhalde sene sonuna doğru veya 2012 başında.
    Ama sorun otosan getirecek mi olmalı? Çünkü avrupada fiestanın titanyumunda standart olan pek çok ülkede Cmaxte standart olan SONY CD çaları getirmiyorlar.

Cmaxi bilmiyorum ama Focusta dokunmatik ekran olan arabalarda bagajda subwoofer ve 10 hoparlör oluyor, bu nedenle bunlar yedek lastiksiz olacak ve tamir kitiyle gelecek. Otosanın focus seviyesinde bir otomobili yedek lastiksiz sadece tamir kitiyle getirmeyeceğini düşünüyorum..

Dokunmatikin standart oacağını tahmin ettiğim 2 araba söyleyeyim : Yeni nesil Kuga/escape/vertrek ve 2102 Focus ST

Evet yedek lastiksiz Focus Turkiye sartlarina pek uygun olmaz onlar da getirmek istemez tabi. En azindan opsiyonel olsaymis bari. Yeni Kugadan ben de cok umutluyum.

• Çok beğendim ve fiyat konusuna girmek anlamsız.Bu arada ses sistemi kumandası aynı ipod gibi olmuş harika.

Not: şehir için yakıt tüketimi 10,5 lt'mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 12 Mart 2011; 11:58:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

quote:

fiyatı nedir?

28190 $

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-tr-de-tek-explorer-2011-yeni-kasa-44582156/detay

108 bin $

108 bin $ cık.

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Amerikalının kullandığı Ford

Bizim kullandıklarımız ise Tırt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.