Şimdi Ara

MİLENYUMUN EN İYİ ARAÇLARI (mtv zammı sonrası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S60 C5 Avensis daha da sayılabilir tabii bunları tüplümalmak lazım veya benzinli alıp kendiniz taktırmanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

ben kendim için sormadım aslında. ben sizi kendiniz için arıyorsunuz sandım ve 2.0 motorlu bir mazda tercih etmenize şaşırdım diyecektim tabi biraz daha genç bir mazda 6 :)

ben sorunsuz bir 10+ yıllık bir sedan alıp transferi kapamayı düşünüyorum ne de olsa aynı araba hatta eski araçların malzemeleri daha kaliteli geliyor bana

Hocam kendim içinde öyle, mazda6 yada volvo s60, s80 düşünüyorum 2. el olarak sıfıra para yetmez.

sıfır olursada egea bezin+lpg otomatik iyidir

18 yaşımda ehliyeti ilk aldığımda 30 yaşıma kadar o süre diliminde hep honda sahibi olmak istedim civic 30uma geldim olmadı artık bu saatten sonra bedava civic verseler istemem ben onu genç halimde istedim ama olmadı.

mazda'da volvo'da sevdiğim marka sıfır olsun 2. el olsun ikisinden birini isterim.

• takip, uefa kupası zamanlarından bir öneri alırım bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mevcut aracımı satarsam vtec civiclere göz diktim. bitane temiz buluabilirsem uzun yıllar binmeyi düşünüyorum.

Benim 2. aracim 2002 civic. Artık iyice rahatsız olmaya başladım bir yere park ediyorum geliyorum aracin basında birisi satarmisiniz satmayı düşünür musun hayır diyorum ver elini birşey de diyor. Yolda trafikte korna çalıyor yanıma geliyor soruyor. Markete gidiyorum marketde soruyorlar arac sizinki evet diyorum yanlış biyere mi çektik yok abi satarsan haber versene diyor. Mtv 60 tl ye düştü payı vardır heralde :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Mitsubishi attrage dir bence,

Silindir hacmine gore 1180cc, en ufak dilimde,

hadi vergisiz fiyata gore vergileseler 31000 lira idi vergisiz fiyati nerdeyse piyasadaki en ucuz arac,

fantezi yapip kasa agirligina gore vergileseler 945kg agirligi var, en hafif araclardan biri

avrupa gibi emisyona gore vergileseler motoru euro 6.

Kisaca nasil vergilerlerse vergilesinler attrage hep en az vergiyi odeyecek yeterki donanima gore vergi koymasinlar.

Hayirli gunler.

Yürü be hocam ne attrage imiş

Atrajcı geldi gene hiç şaşırmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik, kalite, konfor, dayanıklılık bir arada. 4 silindirli motoru yok; bütün motorları 5 ve 6 silindir, en ufak motoru bile 2 litre turbolu. Eğer benzine gücün yeterse bakımını yap yağı suyu koy gez. Bir milyon km. motor bloğuna anahtar değmez.

MİLENYUMUN EN İYİ ARAÇLARI (mtv zammı sonrası)

Para olsa da alsak
    Not: Araç s80 2005 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 28 Eylül 2017; 20:16:23 >

• 2004 318i satilir

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Güvenlik, kalite, konfor, dayanıklılık bir arada. 4 silindirli motoru yok; bütün motorları 5 ve 6 silindir, en ufak motoru bile 2 litre turbolu. Eğer benzine gücün yeterse bakımını yap yağı suyu koy gez. Bir milyon km. motor bloğuna anahtar değmez.

Para olsa da alsak
    Not: Araç s80 2005 model.

Volvo candır isteyen çin malı desin

herkes e class, a6, 5 serisi ile gezerken s80 yada s90 ile gezmek ayrıcalık

• Hocam arabaların kalitesinden, güvenlik testlerinde üst üste rekor kırmasından, sağlam bildiğimiz bütün markalar 2012 yılında small overlap'a sokulunca hepsi dökülürken 2007 model volvo'nun sapasağlam çıkmasından çin malı olmadığı anlaşılıyor zaten.
  • hız sınırları sıkıntı olmaz diyene hafif ticari öneriyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

mevcut aracımı satarsam vtec civiclere göz diktim. bitane temiz buluabilirsem uzun yıllar binmeyi düşünüyorum.

Benim 2. aracim 2002 civic. Artık iyice rahatsız olmaya başladım bir yere park ediyorum geliyorum aracin basında birisi satarmisiniz satmayı düşünür musun hayır diyorum ver elini birşey de diyor. Yolda trafikte korna çalıyor yanıma geliyor soruyor. Markete gidiyorum marketde soruyorlar arac sizinki evet diyorum yanlış biyere mi çektik yok abi satarsan haber versene diyor. Mtv 60 tl ye düştü payı vardır heralde :))

bende geleneği bozmıyayım, Hocam satıyormusunuz, gel anlaşlım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

bende geleneği bozmıyayım, Hocam satıyormusunuz, gel anlaşlım

Malesef :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne hallere düştük yahu...

Unutanlar için k.ırak da devlet kuruluyor. Yok mtvyi kasten böyle yapıp gündem değiştirdiler gibi geliyor bana. Yarın uzunca bir adam gelir " o ne lan öyle mtv mi olur, düşürün" der, hop düşer millet şak şaklar veeee k.ırak çoktan kabullenilmiş olur.

Valla adamlar şanslı. Önceden bu tip sansasyonel işler olacağında nedendir bilinmez ya bomba patlardı ya da askerler pusuya düşürülürdü. Şimdi askeri olmayan bir sansasyon çıktı yine gündem değişti. Harbi şans.. Yersen.
  • Bu vergi sisteminden sonra en mantıklı seçenek 1300 cc altındaki motorlar olacaktır. Bence Turbolu 3 silindirli motor dönemi başlıyor.

• Kesinlikle bir S80 ya da S40 olabilir.

-Grande Punto 1.3 Multijet
    -Renault Symbol 1.5 dCI
    -Fiorino 1.3 Multijet.(Kangoo,Doblo da olur.)
    -Focus 1.5 ya da 2,1.6 Ambiente
    -Fiesta 1.4 TDCI
    -Dacia Logan 1.5 dCI

Bunlar mantıklı.40.000'e kadar çoğunu bulursunuz.
  • Öze dönme vaktidir artıkın.

Herkes beygirlere herkes tarlalara. At alın arkadaşlar.
  • Eski kasa S40 kullanıyorum, değiştirmeye çok yeltendim. Galericilere sordum, 11-12 bin TL gibi rakamlar telaffuz ettiler. Patinaj çekerek uzaklaştım oradan. Bir dönem S60'lara niyetlendim. Şöyle güzel, temiz nispeten modelli bir şey. 45 bin liraya anlaştım bir tanesiyle, araba 2008 model miydi 2006 model miydi şimdi tam hatırlamıyorum 2 yıla yakın oluyor, tam o dönemde Kanada'da yaşayan bir arkadaşım 99 model 540i resimleri attı. e39 kasadan bahsediyorum, Türkiye'de o zaman için 50 bin lira dolaylarında piyasası olan arabadan (5.20'ler bile ucuz değil üstelik). Fiyat olarak da $2000 gibi bir rakam telaffuz edince (O zaman için bir Kanada doları da 2'li bir rakamdaydı, tam hatırlamıyorum) benim sigortalar attı. Ben burada bir arabaya 45-50 bin lira vereceğim, bu benim 20 maaşım olacak, adam orada tek maaşına alacak aynı arabayı. Vazgeçtim. Bir kaç başarısız satma girişiminden sonra vazgeçtim, komple yürüyen aksam yaptırdım (Ön takım, frenler, amortisörler, akslar) biniyorum. Bu süreç içerisinde arkadaşım bir Golf 4 ($1000) ve bir Nissan Sentra ($800) gösterdi. Bir kere de X5 aldılar eve (Evlerinde 3 araç mı ne var), 5000 dolara 4.6i modelinden. Sanırım o da 2003-2004 model falandı. Aynı araba burada ne kadar?

O yüzden elinizdeki arabayı elinizde tutmaya devam edin diyorum. Eğer bariz bir değişiklik (Araba büyük veya küçük geliyorsa, yetmiyorsa veya fazla geliyorsa v.b sebeplerle değiştiriyorsanız ayrı) istemiyorsanız bindiğiniz arabaya devam edin derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.