Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de bu qnb finansbank miles and smiles ile tüm star alliance üyesi havayolu şirketlerinden bilet alabiliyormuşuz ama galiba sadece star alliance üyesi havayolları galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muraterdogan

Kampanyalardan kazanılan Miller ile Avans Mil kapatılamaz

Bu ifadeden ne anlıyorsunuz? Ben anlamadim bişi
    Gayet açık,çekilen mili öderken kampanyadan kazandığın mille kapatamıyırsun,harcayarak kazandıklarınla kapatacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: xxb

Bir de bu qnb finansbank miles and smiles ile tüm star alliance üyesi havayolu şirketlerinden bilet alabiliyormuşuz ama galiba sadece star alliance üyesi havayolları galiba
    Bu zaten var hocam,şuanda isterseniz alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Gayet açık,çekilen mili öderken kampanyadan kazandığın mille kapatamıyırsun,harcayarak kazandıklarınla kapatacaksın

Alıntıları Göster
    Kampanyadan kazanilan mil nedir hocam? Bir örnek verebilir misin? Alışveriş ile kazanilani anladim da? Kampanyadan kazanilani anlamadim. Ornegin bazen kampanya yapip su kadar harca su kadar ekstra mil kazan mi mesela? Buradan kazanilan ekstralar mi dahil degil?

• quote:

Kampanyadan kazanilan mil nedir hocam? Bir örnek verebilir misin? Alışveriş ile kazanilani anladim da? Kampanyadan kazanilani anlamadim. Ornegin bazen kampanya yapip su kadar harca su kadar ekstra mil kazan mi mesela? Buradan kazanilan ekstralar mi dahil degil?

Alıntıları Göster
    Aynen hocam,mesala 200 tl giyim yap 500 mil diyor,ordan kazandığın mil ile avansı kapatamazsın,aylık normal harcamadan 2000 mil kazandıysan onunla kapanır avans mil.bu sekilde aynı sonu 2500 mil var hesapta diyelim sadece 2000 avans mili kapamak için kullanırsın kampanyadan kazandığınla kapanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 16 Mayıs 2019; 21:33:51 >

• Web sitelerini inceledim mil kazanim oranlarini merak edenler icin:
    milesandsmiles.qnbfinansbank.com
    Miles and Smiles Mil Hesaplama Aracı | QNB Finansbank
    https://milesandsmiles.qnbfinansbank.com/milesandsmiles-dunyasi/mil-hesaplama-arac

Ozet: mil kazanim oranlari garantiye gore daha az. Kampanyalari beklemek lazim..

Ek olarak avans mil cezasi mil basina 4.5 kurus olarak belirlenmis. Garantide halen avans mil kapatamama cezasi mil basina 4 kurus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvantalya -- 15 Mayıs 2019; 21:49:52 >

• ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Ben thyde classic oldugum ıcın bana gore oldukca yuksek garantiye gore. Garanti kampanyalarında seyahette booking hotelsi bile kabul etmez olmustu kapttırmıstım direkt. Ancak kampanya yok beymen dısında alısverıs ınternet fln yapmazlarsa ısımız zor ..

• Ve şunu farkettim qnb miles and smiles ve qnb miles and smiles first kart arasında dağlar kadar mil kazanma yok neredeyse eşit gidiyor

• quote:

Kampanyalardan kazanılan Miller ile Avans Mil kapatılamaz

Bu ifadeden ne anlıyorsunuz? Ben anlamadim bişi
    harcamalardan kazanmalısın, n11'den 500 tl alışverişe 1000 mil kazanma kampanyasından kazandığın 1000 mili saymam, 500 tl'lik alışverişteki 50 mili düşerim diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 16 Mayıs 2019; 0:0:8 >
  • qnb'de 125 ve üzeri mevduat olanlarda resmen garantideki elite, elite plus seviyesine yükseliyor.
    tek ciddi avantajı bu bana kalırsa.
  • Kart o kadar karışık ki kartı kullanmak için harcayacağımız kafa kazandığımız mile değmez. Tamamen ölü...
  • Kart tirt

Hep ayricalikli uyelere kampanya var

Garanti platinum devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 16 Mayıs 2019; 3:49:0 >
  • Garanti shop and fly kartı nasıl bu konuda meselabqnb finansbank miles and smiles kart ile karşılaştırildiklari zaman

• İlk defa şubeyi değil de, bankayı aradım.
    Kartınız halen daha değerlendir aşamasında dedi.
    Halbuki Mart ayında hemen mesaj gelmişti onaylandı diye.
    Müşteri segmentimi sordum, exclusive dedi :)
    Segment dedim yani plus mı, normal midir nedir. Şubeden yanıt alabilirsiniz dedi.
    Daha bilgileri yok maalesef.
    Başka bir arkadaşa da ayın 9'undan itibaren kuryelere verilmeye başlanmış demişti.
    Garip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

İlk defa şubeyi değil de, bankayı aradım.
    Kartınız halen daha değerlendir aşamasında dedi.
    Halbuki Mart ayında hemen mesaj gelmişti onaylandı diye.
    Müşteri segmentimi sordum, exclusive dedi :)
    Segment dedim yani plus mı, normal midir nedir. Şubeden yanıt alabilirsiniz dedi.
    Daha bilgileri yok maalesef.
    Başka bir arkadaşa da ayın 9'undan itibaren kuryelere verilmeye başlanmış demişti.
    Garip..
    Ya gerçekten öyle ben 2 hafta önce aradığım zaman bana denilen şey şu kredi kartları basım aşamasında 13 20 mayıs tarihleri arasında kartların gönderileceği söylendi böyle bir bilgimiz var dendi ondan sonra Işte dün aradım dedim ben karta açıklandığı gün başvurdum hangi kart gelecek diye baktım bana qnb finansbank miles and smiles kart gelecek dendi ondan sonra bana 9 mayıs 'ta kartların dağıtımı başlandı dendi eeee kartların dağıtımı başlandı ise hala ortada yoklar dedim bugün ayın 15 i olmuş dedim ortada kart yok yani bir 13 20 mayıs tarihleri arasında kartların gönderileceği bir mayıs ayı içinde dün de 9 mayısta kartların dağıtımı başlandı dendi ben anlamadım yani

• xxb X kullanıcısına yanıt
    Shop an fly bu karttan çok daha iyi bir kart arkadaşım 3 ayda aylık 3000 tl harcadı.
    devamlı kampanya yapıyor 2000 tl harca 100 tl bazen 150 tl kazandırıyor.kart ücreti iadeside 50 tl lik mil.
    200 tl benzin alışverişine 15 tl lik mil veriyor toplam 75 tl
    arkadaşım bu ay 3750 harcarsa 100 tl de ekstra mil veriyor.QNB de 18000 limitim var hepsini yeni kartta harcasam 1800 mil kazanıyorum.
    seyahat harcaması bu ölü doğmuş bir kart QNB mİles miles
  • 2000 civarı bir harcama yapmıştım 260 mil gibi birşey gelmiş. uygulamada kart yerini almış. sitesinde de kampanyalar falan güncellenmiş.

şube %20 fazla mil kazanacağıma dair mail atmıştı ama olmamış sanırım. bi ara sorucam.

thy konusunda hala aynı, diğer kampanyalar da şu an zayıf gözüküyor. aidatı yok en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chianti -- 16 Mayıs 2019; 16:25:49 >
  • maximiles'ı kapatmaya karar verdim. sizce buna mı geçmek mantıklı, shop and fly'a mı. yada başka bir alternatif?
  • biz rekabet olsun bize yarasın diye bekliyoruz yeni çıkan kart öncekinden daha kötü çıkıyor. avans mili 4,5 kuruş olarak belirlemeleri tam felaket. Bunu gören garanti altında kalmaz hemen 5 kuruş yapar.
  • reew kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle öyle olur gerçi qnb finansbank miles and smiles programı daha yeni kartlar hayırlısı ile elimize gelsin 1 2 ay bir geçsin mil kazanım konusunda uygun kampanyalar olur inşallah ona göre de hem garanti hem qnb kendi aralarında rakip mil kampanyaları yaparlar diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.