< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Mayıs 2019; 21:47:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Mayıs 2019; 21:47:32 > |
Bu ekonomik koşullarda bonkör bir kart beklemek yanlış olur.
|
ekonomik koşullarda bir sıkıntı yok banka için, adamlar zaten yıllık ciroları her sene arttırıyorlar
o koşulları bahane edip adam gibi puan vermezler, asıl mesele o. arap bankasından pek de birşey beklemiyorum açıkçası. |
Birde para puan veriyormuş kart ama şaka gibi 12000 TL alışverişe 2 TL 32 Kuruş mu ne verdi şuanlık 1 ayda :S
|
Thy’de Elite / Elite Plus statüsü olanlar için Thy ödemelerinde her halükarda Qnb daha avantajlı. Garanti’ye göre daha fazla mil veriyor.
125K mevduat varsa diğer sektörlerde de daha fazla mil veriyor ve kart ücreti almıyor, buda güzel. Ama Thy’de statü yoksa, Qnb’de de mevduat yoksa, bu karttan çok fazla bir şey beklenmemeli, başlangıç noktası burası olmamalı. |
Normal qnb ne veriyor ki bu ne versin. 250 kart aidatı ancak karşılanır yıllık.
|
Shop&Fly'ın %10 u olamaz bu kart...
|
Iptal ettim.bosa bas agrisi
|
Shop & Fly yurt dışı için rakipsiz, harcalardan 2.5% kazanıyorsun. Üst limit de yok. Wings'te maksimum 150 tl kazanabilirsin. Paris seyahtimde 7 günde 5000 tl puan biriktirdim. (eşe dosta iphone aldım) |
havalı bir lansman, reklam ve tanıtım sonrası çöp bir kart çıkarmak nasıl bir iştir arkadaşlar :) hayal ettiğimiz miles&smiles kabus gibi çıktı piyasaya, first müşteri değilseniz ki çok çok azdır, açık ara en kötü seyehat kredi kartı. ulan bari ekstra mil kampanyası yap. üzerine bir de 250 TL aidat istiyor. :D
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 6 Mart 2019; 21:4:12 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14531993 -- 6 Mart 2019; 19:40:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|