Şimdi Ara

Millenicom 100 MBPS PAKETTEN 10 MBPS HIZ ALIYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 Mbps 99TL Prestij kampanyası için 3 ay önce abonelik başladı. Sonunda bugün internet bağlandı ama en fazla 10 Mbps hız alıyorum. Altyapı 100 Mbps fiber olduğu için 100 Mbps almam gerekiyor. Upload hızı olması gerektiği hızda yani Millenicom veya Türk Telekom bilinçi kısıtlıyorsunuz hızı. Lütfen artık vadedilen hızda internet kullanmak istiyorum. Vadedilen hızı veremiyorsanız iptal edeceğim.Millenicom 100 MBPS PAKETTEN 10 MBPS HIZ ALIYORUM!

• Anladığım kadarıyla şu an genel bir sorun var veyageçen günkü internet yavaşlatma olayı devam ediyor.

Bende millenicom kullanıyorum ve bir kaç gün öncesine kadar 100 mbiti sorunsuz ve stabil kullanabiliyorken şu an aynı sizin söylediğiniz gibi yavaş.
  • Türk Telekom bizde 12 mbit speedtest.com sitesinden hız 0. 70 mbit görünüyor hıztesti.comda 0.36mbit herhalde genel bir yavaşlık var
  • @millenicom konuya bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Türk Telekom bizde 12 mbit speedtest.com sitesinden hız 0. 70 mbit görünüyor hıztesti.comda 0.36mbit herhalde genel bir yavaşlık var
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalboy101

Anladığım kadarıyla şu an genel bir sorun var veyageçen günkü internet yavaşlatma olayı devam ediyor.

Bende millenicom kullanıyorum ve bir kaç gün öncesine kadar 100 mbiti sorunsuz ve stabil kullanabiliyorken şu an aynı sizin söylediğiniz gibi yavaş.
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

@millenicom konuya bakar mısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.