Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
26
Favori
470.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün önce abonelik başlattım, bağlantı yapıldı diyorlar , dsl sinyali yok.

MH telefonu bugün 4 defa 12-13 dk bekledim açmıyorlar, whatapp da karşıma robot çıkıyor,

nasıl ulaşılır bunlara ?

• Şikayet vara yaz. millenicom@hs01.kep.tr mail at. @millenicom direk mesajı yaz.

• millenicoma türknetten geçtim upload hızım 8 oldu. türknette 15 di. 100 lük paketi kullanıyorum. yardımcı olur musunuz? @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 9 Temmuz 2023; 15:5:41 >
  • millenicom'a en son zam ne zaman geldi acaba? ben yeni başvurmayı düşünüyorum hemen zamla karşılaşmayalım.

bir de iptv ve dns değiştirmede sorun olur mu acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Kuşadası net gitti.....Genel arıza diyorlar...

• eroll E kullanıcısına yanıt

Hocam gene mi internet gitti senin. Planlı çalışmalar var mı? diye bak istersen.

• Evet ama en azından bilgiye ulaşabiliyorum burada MH pazaretesi biteceğini söylemişti ama dün gece SMS attılar İnternetiniz gelmiştir diye...Sağolsunlar en azından bilgi veriyorlar...Sorun yok devam....

• eroll E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpOtLesS S kullanıcısına yanıt
    Milenicom um reklamını yapmana gerek yok belliki orada çalışıyorsun milletin başını yakma foruma yeni üye olmuşsun çok uzun zaman olmamais hizmet kalitesi berbat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rastomm R kullanıcısına yanıt

Kimsenin reklamını yapmak derdimiz değil .Görüşümüzü söylüyoruz deneyimimizi aktarıyoruz karar son kullanıcının Bu düşüncene katılmıyorum. tüm servis sağlayıcıları hepsini kulandım alakası yok, bu türk telekomun alt yapsı ile alakalı dostum.milenicomda sıkıntı varsa hepsinde aynı sıkıntı olur devam eder. gider. Sadece port ile alakalı sıkıntısı olur ondada yine telekom ekiibi değiştiriyor. Sorunu çözüyor Başıma geldiği için söylüyorum. veya sokaktan binaya gelen kablolama ile sıkıntı varsa zaten yapacak bişi yok tüm firmada oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasta32 -- 26 Temmuz 2023; 13:11:2 >
  • DNS'ler çalışmıyor artık, Millenicom'da artık DNS değişimine izin vermiyor anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun, Superonline'dan hiçbir farkı kalmadı.

• 0850 333 0 333 Millenicomdan aradılar. "Mart ayında 880gb kullanım yapmışsınız. Illegal paylaşım yapıldığını düşündük hattınızı ya iptal edicez, yada kısıtlamaya alacağız" dediler.

Ben 2 sene boyunca aralıksız PS5 üzerinden ayda 5tb-6tb çektim bi kere bile bu konuda aramadılar. Şimdi bunlara ne oldu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scatman_35 kullanıcısına yanıt

Haziranda yapmışlar Ocağa kadar yok dediler bende bugün geçtim Türknet vardı 140 TL faturam 280 TL ye çıktığı için millenicom a geçtim 190 TL şuan 1 ay denicem bakalım zaten taahhüt yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    2 yıllık taahhütlü aylık 99 tl aboneliğim vardı. Beni de aynı şekilde aradılar. Kısıtlayalım yada ücretsiz iptal edelim dediler. Böyle bir rezillik görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,

Yüksek kullanım yapıldığı tespit edilirse bu durum Millenicom olarak yasal olan bir durum değildir. Bu durumda iki aksiyondan birini almamız gerekmektedir. Ya hat iptali yada hattınız kısıtlanacaktır. Kısıtlama durumunda hızınız ile ilgili bir düşüş sağlanmayacaktır. Aylık kullanımınızın yarısı olacaktır. Pm üzerinden müşteri numaranızı iletmeniz durumunda kontrol edebiliriz. İyi akşamlar dileriz.

• millenicom kullanıcısına yanıt

Sayın Millenicom; yüksek kullanıma bağlı hız kısıtlama veya iptal ile ilgi madde Ön Bilgilendirme ve Başvuru Formu'nda yazıyor mu?  

• millenicom kullanıcısına yanıt
    Kısıtlamada hızım 0,2 mbps bile değildi. Yani internete giremiyordum bile. Aboneliğimi başka firmaya taşıdım. Üstüne de cayma bedeli çıkarıldı. Sizinle bir bağım kalmadı. Bundan sonra bir daha sizin aboneniz de olmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Yasal olmayan işlem şüphesinden dolayı (paylaşımlı internet yapılıyor olunmasına karşı ) hatlarda kısıtlama yapılmaktadır. Ekipler inceleme yaptıktan sonra buna karar verilmektedir. İyi akşamlar dileriz.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.