Altyapımızda iyileştirme yapıldı. Altyapımız yeni bir saha dolabına aktarıldı. Artık çok daha yüksek hızlarda download ve upload hızları alabileceğimi gösteriyor modem verileri. Kontrol ederek hız güncellemeleri yaparsanız seviniim. @millenicom 5136502 müşteri numaram. |
MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (89. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
@millenicom İnternetsiz 5. günüme gireceğim sanırım hala teknik destekten birisi arayıp durum hakkında bilgi veya çözüm önerisi sunmadı beklemedeyiz...
-
Halen dönüş yapmadınız. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım çok yetersiz ve bilgisizler. Uzman bir yetkili tarafından aranmak ve mevcut download ve upload hız artışları ve taahhüt yenileme konusunda bilgi almak istiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşını getir kampanyası ile birlikte 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok. Aşağıdaki kod ile millenicom müşterisi olmak istediğinizi belirttiğinizde 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsunuz. Kod kullanıma açıktır.
Kod: D4F429B6
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
35 Mbps 159,90 olan paketi almak istiyorum modem kendim alacağım aylık ödeyeceğim başka bir tutar var mı fiyat aylık olarak mı zamlaniyor tahaddutku paket seçeneği var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrak14531881 -- 12 Ağustos 2023; 20:58:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiberde modem senin modemin bile olsa modem kira bedelini ödemek durumundasınız yani VDSL deki gibi olmuyor maalesefquote:
Orijinalden alıntı: bayrak14531881
35 Mbps 159,90 olan paketi almak istiyorum modem kendim alacağım aylık ödeyeceğim başka bir tutar var mı fiyat aylık olarak mı zamlaniyor tahaddutku paket seçeneği var mı
Fiyatı nedir üstat
Ben taahhütlü kullanıyorum 50 Mbps modem dahil 95 TL ye ama baya oldu tabii şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama sağlam zamlıdırquote:
Fiyatı nedir üstat
Üstat tahaddutlü paketi yok ama
Millenicom da taahhütlü paketler olması lazım ama bazı arkadaşlara yok demişler tam bilmiyorum mh arayıp ya da forumda ilgili kişi vardı ona da sorabilirsinizquote:
Üstat tahaddutlü paketi yok ama
Teşekkürler kral
İSS'nin illegal paylaşım yapıldığını anlama yöntemi: yüksek kullanım
-
Bi b◇k yapamazlar hocam. Modem log kayıtlarını isterim gerekirse üreticiden. Öyle bişey yapmadım asla. Kanıt yok ellerinde zarflıyorlar düşen olur mu diye 😀
Merhaba ,
Pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi akşamlar dileriz.
-
Merhaba ,
Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletmeniz durumunda uzman birimimiz tarafından dönüş sağlanacaktır. İyi akşamlar dileriz.
-
-
-
Webmaster kovuldu sanırım hocam.
Siteyi güncelleyememişler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X