Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
26
Favori
470.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyapımızda iyileştirme yapıldı. Altyapımız yeni bir saha dolabına aktarıldı. Artık çok daha yüksek hızlarda download ve upload hızları alabileceğimi gösteriyor modem verileri. Kontrol ederek hız güncellemeleri yaparsanız seviniim. @millenicom 5136502 müşteri numaram.

• @millenicom İnternetsiz 5. günüme gireceğim sanırım hala teknik destekten birisi arayıp durum hakkında bilgi veya çözüm önerisi sunmadı beklemedeyiz...

• vestham V kullanıcısına yanıt

Halen dönüş yapmadınız. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım çok yetersiz ve bilgisizler. Uzman bir yetkili tarafından aranmak ve mevcut download ve upload hız artışları ve taahhüt yenileme konusunda bilgi almak istiyorum.

• Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşını getir kampanyası ile birlikte 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok. Aşağıdaki kod ile millenicom müşterisi olmak istediğinizi belirttiğinizde 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsunuz. Kod kullanıma açıktır.

Kod: D4F429B6

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35 Mbps 159,90 olan paketi almak istiyorum modem kendim alacağım aylık ödeyeceğim başka bir tutar var mı fiyat aylık olarak mı zamlaniyor tahaddutku paket seçeneği var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrak14531881 -- 12 Ağustos 2023; 20:58:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrak14531881

35 Mbps 159,90 olan paketi almak istiyorum modem kendim alacağım aylık ödeyeceğim başka bir tutar var mı fiyat aylık olarak mı zamlaniyor tahaddutku paket seçeneği var mı
    Fiberde modem senin modemin bile olsa modem kira bedelini ödemek durumundasınız yani VDSL deki gibi olmuyor maalesef

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nedir üstat

• quote:

Fiyatı nedir üstat
    Ben taahhütlü kullanıyorum 50 Mbps modem dahil 95 TL ye ama baya oldu tabii şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama sağlam zamlıdır

Üstat tahaddutlü paketi yok ama

• quote:

Üstat tahaddutlü paketi yok ama
    Millenicom da taahhütlü paketler olması lazım ama bazı arkadaşlara yok demişler tam bilmiyorum mh arayıp ya da forumda ilgili kişi vardı ona da sorabilirsiniz

Teşekkürler kral

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

İSS'nin illegal paylaşım yapıldığını anlama yöntemi: yüksek kullanım

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! 

• x X x X kullanıcısına yanıt
    Bi b◇k yapamazlar hocam. Modem log kayıtlarını isterim gerekirse üreticiden. Öyle bişey yapmadım asla. Kanıt yok ellerinde zarflıyorlar düşen olur mu diye 😀

• vestham V kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi akşamlar dileriz.

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletmeniz durumunda uzman birimimiz tarafından dönüş sağlanacaktır. İyi akşamlar dileriz.

• millenicom kullanıcısına yanıt

Sayın Millenicom; hangi tarife fiyatları hangi aboneler için geçerli. Hayırlı geceler. MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! 

• Biz niye 274 TL ödüyoruz ?

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Webmaster kovuldu sanırım hocam.

Siteyi güncelleyememişler

• Alıntı

metni:
    Dün gece internet gidip geldikten sonra upload hızımın 15mbit'ten 10mbit'e düşürüldüğünü gördüm. Bu yeni aldığınız bir karar mı?

3 gün öncesine kadar 15mbit upload verdikleri hattıma şimdi özel mesajda diyorlarki "bu hatta bu hızlar verilemez". Yahu hızımı kendi elinizle kıstığınızı size ispatlıyorum hat değerlerimle, hala hikaye anlatıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.