15 geçiçiydi. Normalde 8 di, 10 a yükseltildi. Olay Telekom kaynaklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (90. sayfa)

-
-
Bu durumun farkındayım. O sebeple özellikle onlara sordum ki 10mbit'i artık herkese mi veriyorsunuz yoksa bana özel mi diye. Bu hat değerleriyle 15mbit alamazsınız diye başka başka şeyler söylüyorlar. Sizin dediğiniz gibi o zaman herkes için artık 10mbit oldu desinler, biz de bilelim.
-
Merhaba ,
pm üzerinden cevap verilmiştir. İyi günler dileriz.
-
Merhaba ,
Yeni müşterilerde ek oalrak kurulum ücreti , modem ücreti , aktivasyon ücreti yansıtıldığı için kampanya düzenlenmiştir. İyi günler dileriz.
-
Merhaba ,
pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi günler dileriz.
-
Sayın Millenicom, kampanya süresi nedir? Ocak ayına kadar 189.90, 159,90, 139,90 fiyatları geçerli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
Paket ücretleri hıza göre değişkenlik göstermektedir. Taahhütsüz paketlerde fiyat artışları olabilir. Bu süreçlerde artış olursa önceden bilgilendirme yapılmaktadır . İyi günler dileriz.
-
bugun beni 0216 990 08 13 diye bir numara aradi turk telekom oldugunu port ucretlerine zam geldigini falan soyledi, reddettim kapattim telefonu.
dolandiricilar sanirim.
-
100 megabit ustu paketler yok mu bu firmada? Sitelerinde goremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben millenicoma ulasamiyorum gunlerdir. İptal etmiştim ve modemi göndermeme rağmen modem bedelide fatura olarak çıkardılar ve tüm borçları ödedim. Modem bedelini iade almak istiyorum. Aktif müşteri olmadığım için whatsapp tan ulaşamıyorum robot mesajları geçilmiyor.
-
Bu modemi iade etsen de fatura çıkarıyorlar yakınımın da başına gelmişti edevlete şikayet ederek faturadan kurtulmuştu elinizde iade kargo firmasına verdiğinize dair belge var ise sorun çıkacağını sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: bomi01Ben millenicoma ulasamiyorum gunlerdir. İptal etmiştim ve modemi göndermeme rağmen modem bedelide fatura olarak çıkardılar ve tüm borçları ödedim. Modem bedelini iade almak istiyorum. Aktif müşteri olmadığım için whatsapp tan ulaşamıyorum robot mesajları geçilmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anasayfada altta destek başlığında duyurulara tıkla 200 tarife var gözüküyor.
millenicom@hs01.kep.tr mail at. Kargo takip numaranıda yaz. Pm den de yaz
Lojistik WhatsApp Destek Hattı: 0539 550 0 133 (Lojistik whatsapp hattı sadece yeni abonelik sürecindeki evrakların gönderimi, modem iadeleri ve kargo gönderimleri konularında destek vermektedir.)
Merhaba ,
Bu tür gelen aramaları dikkate almayınız . İyi akşamlar dileriz.
-
Merhaba ,
PM üzerinden numaranızı iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır .İyi akşamlar dileriz.
-
Yaklaşık 2 hafta önce size katıldım türktelekomdan ekipler gelip binanın hat kutusuna kablo taktı gitti, bağlanan kabloya iç tesisatın kablosunu bulamadığımız için birleştiremedik,2 haftadır hattım aktif arıza kaydı bırakıyorum türktelekomdan geliyorlar bizlik bişey yok sinyal bulucu cihaz ile bulunması gerekiyor millenicomu arayıp ekipleri gelsin diyip gittiler,bugünde sizin ekip randevu verdi gelinmedi hala bekliyorum 2 hafta sonra fatura gelecek hiç kullanamadım interneti, kullanamadığım internetin ücretini neden ödüyorum ben.
-
-
Aynısını banada yaptılar hattınızda yasal olmayan kullanım tespit ettik dediler ekiplerimiz kontrol edene kadar kısıtlı kalacak yada aboneliğiniz iptal edin dediler bende türknete geçtim şimdilik bı sıkıntı yok bunlardan hesap soran bı kurum olmadığı için böyle davranıyorlar neymiş 1 günde 808 GB data kullanmismisim Allah sizi bildiği gibi yapsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastomm -- 28 Ağustos 2023; 10:21:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ,
Pm üzerinden numaranızı iletmeniz durumunda yardımcı olacağız. İyi günler dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X