Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
26
Favori
470.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bulaşma bence bu firmaya. Hiç bir problemi halletmiyorlar.Taahüt yok diyorlar ama var.(cayma bedeli çıkarıyorlar)

• kvardar77 kullanıcısına yanıt

Comnet aldım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Merhaba , Kurulumlu paket isterseniz 399.90 TL kurulum ücreti bulunmaktadır. Sunulan aktivasyon hizmetine ilişkin olarak 12 ay ayda 40 TL taksitle aktivasyon ücreti alınmaktadır. Dilerseniz kurulum ücretini de taksitle yapabilirsiniz. Sizleri Millenicom ailesinde görmek isteriz.

• millenicom kullanıcısına yanıt

Hmm altyapının 59 mbps desteklediği ama sizin kbps hızlarda hizmet verdiğiniz, şikayet edincede parasını verin bi bakınırız diyen millenicom değil mi? Bir yanlışlık olmasında..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Merhaba , Arıza kaydı oluşturulduğunda iç tesisat kaynaklı bir durum ise alt yapı sağlayıcı firma müşteri sorumluluğunda olan bu arıza için 399.99 TL ücret yansıtmaktadır. Dış hat kaynaklı bir durum ise ücretsiz çözmektedir.

• 4-5 yıldır Millenicom Sol altyapısını kullanıyorum.Her ay farklı fatura ödemeye haziranda 219 falan ödüyordum bir ara 239 oldu daha sonra 299 falan oldu bu ayda 340 oldu neymiş efendim modem kirası almışlar.5 yıldır almıyordunuz 2024'de mi almaya başladınız.31 Aralık'tan önce keşke Vdfn'a geçseydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim tesisatımda sorun olsa özellikle haftasonları ve akşamları hızım kbps lere düşer mi peki? Normalde aldığım hız ortalama 20 30 civarı..Ama akşamları ve haftasonları kbps düşüyor..Kaldıki size taşımadan önce Türk Telekomdayken bu sorunların hiçbirini yaşamıyordum..Tamam herkeste ve herşeyde kabahat var ama sizde yok..Siz muhteşem bir firmasınız hüpper mega firmasınız..Sütte leke var sizde zinhar yok...Akşamları ve haftasonları kbps düşmesi benim beceriksizliğim yoksa sizinle alakası yok..

Comnet aldım teşekkürler

• Size daha önce özel mesaj yoluyla bilgilerimi göndermiştim. Yeni abonelik talebimin üzerinden 12-13 gün geçti fakat hiç bir gelişme yok. Bağlantı olmayacaksa lütfen bilgi verir misiniz? Mobil internet paketleri çok pahalı yazık günah!

• 1 hafta önce msj attım ps5 te online olamıyorum diye hala çözüm yok.

Boşuna açılmış bir forum bu sadece yazıyoruz.Çözüm yok.Boşuna yazmayın hiçbir şeyi çözemiyorlar.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Ülkemizde maliyetlerin hızla yükselmesi karşısında, fiyat güncellememizi siz değerli müşterilerimiz icin mümkün olan en son noktada yapmayı hedefledik. Son zamanlarda devam eden maliyet artışları, maalesef fiyatlarımızı da etkilediğinden fiyat güncellemesi yapma zorunluluğumuz doğmuştur. Bu kararı alırken, mümkün olan en iyi kalitede hizmeti sunmaya devam etmenin ana hedefimiz olduğunu belirtmek isteriz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda kontrol edilecektir. İyi günler dileriz.

• befo B kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm , üzerinden yanıt verilmiştir. İyi günler dileriz.

• Bölgemizde çalışma olduğunda 24 saattir internet yok. Interneti vereceğiniz tahmini sürelere hiç uyulmuyor. Şimdi de gece 00:10 da verilecekmiş. Müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor. Başka sağlayıcıya geçeceğim.

• Merhaba , pm üzerinden bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

• Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma

Dün internet başvurusu için WhatsApp numarasına mesaj attım, sizi arayacagiz dediler ve aradılar.

Engelli kampanyasi kapsamında ilk kez internet alacağımız ev için 35 mbit internet için aylık 159 TL ücret alınacağını ,kurulum için de 12 ay boyunca aylık 20 TL ücret alınacağını , evde modeminiz olması sebebiyle de gelip eve kadar tüm kurulum işlemlerini yapacaklarını,burda kimlik fotokopisi vb evrakları da elden alacaklarını söylemeleri üzerine başvuru yaptım

Ayrıca beş ay sabit fiyat garantisi konusunu sorduğumda ağustosa kadar herhangi bir Zam olmayacağını da söylediler.

Bugün kurulum ücreti için aylık 50 TL ödeneceğini, kurulumun kutuya kadar olduğunu ve geri kalanı kendimizin halledecegini soylediler.

Başvuruyu yapana kadar farklı ,yaptıktan sonra farklı kurallar uygulamalar ve fiyatlar söylemeleri üzerine başvuruyu iptal etme kararı aldım. Çünkü muhtemelen söyledikleri fiyatları da değiştireceklerdir.

• 169 TL ile başladım jet hızında 290 tl'ye kadar çıktılar, neyse idare ettim sonrasında geçen ay mahallemde altyapı çalışması oldu baktım hızlar artırılabiliyor, 100 mbit yapmak istedim, 35/14 290 tl olan hızımı 75/5 yaptılar ve 325 tl dediler ama upload hızımı düşürmeleri tam bi utanmazlıktı, sonrasında ilk defa duymama rağmen comnetli oldum 100/20mbps ve 175 tl'ye çok memnunum. Azeri kardeşimiz millenicom kardeş dürtme çalışmalarına devam etsin. Bu topraklarda, bu millet için diye söze başlayanlara özellikle dikkat edin, en büyük soyguncu genelde onlar.

• PS5 çevrimiçi olamama ve online oynayamama sorunu devam etmektedir.

• ssoner1907 S kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi günler dileriz.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.