Şimdi Ara

(MİLLENİCOM'DAN KURTULDUM) Millenicom 30+ GÜNDÜR İnternetim Yok!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

30 günü aşkın süre Millenicom'dan hizmet alamadım ve 2 gün önce Kablonet'e geçiş yaptım.

Salı günü akşam başvuru yaptım. Çarşamba öğleden sonra gelip kurulumu yaptılar. Bağlantı da oldukça iyi.

Dün Millenicom'a iptal için arama yapınca genel müdürlük personeli beni VİP müşteri olarak tanımlayacaklarını ve kendi özel ekibine yönlendireceğini söyledi. Demek ki istediklerinde anında müdahale edebilecek, VİP müşterilere ait ekipleri var.

Ben gerek olmadığını söyleyip kapattım. Bugün yine aradılar. Yine sorununuzu hemen çözmek için şöyle yapacağız, böyle edeceğizler falan; iptal edeceğimi ve başka firmayla anlaştığımı söyledim. O zaman da, beyefendi Türk Telekom kaynaklı bir sorun, diğerleri de aynı altyapıyı kullanıyor vs. vs.... Üstelik benim sorunum altyapı çalışmasıyla falan da alakalı bir sorun değildi. Altyapı çalışması için verdikleri iki tarih de sona ermişti. Ben Türk Telekom altyapısı kullanan bir firmaya geçtiğimi söyledim mi size dedim ve iptal ettirdim.

5 yıl Millenicom kullandım. Umarım daha uzun süre de sorunsuz Kablonet'le devam ederim.

• Hocam aynı durum bende de var çok enteresan bir durum sekiz gündür evimde internet yok defalarca kayıt bırakmama rağmen modeminize sinyal sorunsuz iletiliyor deyip şikayet kaydımı kapatıyorlar defalarca arayıp modemim sinyal var ancak internete giriş yapamıyorum dememe rağmen hala da sorununuz düzeldi deyip şikayeti kapatıyorlar adamlara laf anlatamıyorum sekiz gündür defalarca aradım bir Allahın kulu da ya bu adamın derdi ne demiyoryemin ediyorum yıldım daha geleli bir ay oldu nasıl olacak bu işler bilmiyorum herhangi bir taahhütüm yok iptal edeceğim beş sene Türk net kullandım hayatımda böyle bir problem yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Madesti kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın bildirimi atlamışım. Üzerinden de 2 ay kadar geçmiş zaten.

Benim sorunum çözülmediği için ben Kablonet'e geçiş yaptım. 2 aydır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.

En son sizi VIP müşteri olarak tanımlayıp, kendi ekibimizi yönlendireceğiz falan dediler. Oradan da bir sonuç çıkmadı. Demek ki VIP müşteri olmazsan, oturup bekleyeceksin çözerlerse diye.

5-6 yıllık müşteriydim. Neyse dediğim gibi değiştirdim firmayı. Sizin sorun da bir şekilde çözülmüştür umarım.

• Hocam aynı muameleyi bana da yaptılar :) en son linkedinden bunları ifşaladım rezil oldular, sonrasında kendi kendilerine sorunu çözdüler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.