Şimdi Ara

Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
2
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • !!!!!!!!!!! GÜNCEL Şubat 2025 !!!!!!!!!!!!!!

10 Davet hakkım kaldı

MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVET KODU: B5F97C31

HAT SAHİBİ: UĞUR

1 AY BEDAVA İNTERNET

Faturalarımı otomatik talimatla düzenli ödüyorum.

1 Yıl taahhütlü paketi öneriyorum sabit fiyat için.

KOD: B5F97C31

Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursa1297 -- 18 Şubat 2025; 18:24:55 >

• KOD GÜNCELDİR

Hat Sahibi: FATİH (Çağrı Merkezi İle Başvurularda Teyit İçin Gerekli Olabilir. İnternet Üzerinden Yapılan Başvurularda Sadece Kod Bilgisi Yeterlidir.)

KAMPANYA KAZANIMI İÇİN FATURANIZI ZAMANINDA ÖDEMENİZ GEREKMEKTEDİR. (BEN DÜZENLİ OLARAK ÖDEME YAPIYORUM)

KAMPANYA KODU: DCECD7FE

KAMPANYA DETAYLARI

• Bu firmada sorun var. Ilk basta 4 aylik indirimli fiyata abone olmadigim halde 4 aylik indirimli paketiniz bitti onumuzdeki ay 459.90 tl oldu diye mesaj geldi. Ben indirimli pakete abone olmamistim ki zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom indirim kodu:B955B28A

Kodu kullanarak millenicomda geçerli indirim kazanabilirsiniz

Kod:B955B28A

• Kodu şimdi aldım : B61931D8 (Emre)

• emfore kullanıcısına yanıt

Şimdi kullandım bende referansınızı.

• Hat sahibi : Zafer

Millenicom güncel davet kodu: B E 2 0 9 6 F 7 (Bursa - Edirne - iki - sıfır - dokuz - altı - Fethiye - yedi).

Düzenli ödeme yapan kullanıcıların kullanması rica olunur. Böylece her ay indirimden faydalanabiliriz. Sağlık ve mutlulukla kalınız... Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuRkC -- 22 Şubat 2025; 12:2:25 >
  • !!!!!!!! GÜNCEL 22 ŞUBAT 2025 !!!!!!!!!!!

Millenicom güncel davet kodu: B26A31EA

Fatura otomatik ödeme talimatındadır, indirimden yararlanabilmek için iki tarafın da faturasını zamanında ödemesi gerekmektedir.

Hat sahibi: Salih (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için gerekli olabilir. İnternet üzerinden yapılan başvurularda sadece kod bilgisi yeterlidir.)

1 AY HEDİYE İNTERNET (12 ay taksit şeklinde faturanıza indirim yansıtıyorlar, faturadan yaklaşık 40tl her ay düşüyor.)

KOD: B26A31EA

• Hat sahibi : Zafer

Millenicom güncel davet kodu: B E 2 0 9 6 F 7 (Bursa - Edirne - iki - sıfır - dokuz - altı - Fethiye - yedi).

Düzenli ödeme yapan kullanıcıların kullanması rica olunur. Böylece her ay indirimden faydalanabiliriz. Sağlık ve mutlulukla kalınız... 

• GÜNCEL

MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVETİYE KODU

Başvuru aşamasında müşteri temsilcisine bu kodu söyleyiniz:

4E9B7F61

Not: Yeni Başvuranlar, başvuru aşamasında söylemediyse bile, müşteri hizmetlerini arayıp, referans kodum var deyip, kodu iletebilirler. Müşteri hizmetleri referans sahibinin ismini istemiyor.

Arkadaşlar, ayrıca referansımla millenicomda 1 ay ücretsiz kullanırsınız diyenlere itibar etmeyin, öyle bir şey yok. 1 aylık faturanız 6 ya bölünüyor ve her ay faturanızdan, o miktarda indirim sağlanıyor. Lütfen dikkat edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6ADC78A2 kodunu kullanabilirsiniz

isim adil

• KAMPANYA KAZANIMI İÇİN İKİ TARAFINDA FATURASINI ZAMANINDA ÖDEMESİ GEREKMEKTEDİR. (BEN DÜZENLİ OLARAK ÖDEME YAPIYORUM LÜTFEN FATURA ÖDEMENİZE DİKKAT EDİN(5593C17B) arkadaşlar 10 hakkım var bu kodu güvenle kullana bilirsiniz şimdi den hayırlı olsun hat sahibi
    (Elvan hayta) (5593C17B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvan hayta -- 23 Şubat 2025; 18:47:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.