Merhaba Comnetzede olarak yeni geçiş yaptım bende kodum :F79A3D99 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu (3. sayfa)
-
-
Merhaba, yeni üye oldum. AD5558DD güncel .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans Kodu: 4E9B7F61
Kodu başvuru esnasında mutlaka müşteri temsilcisine iletiniz. Bu sayede faturanızda aylık indirim uygulanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GÜNCEL MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVET KODU: 4A393314
1 AY BEDAVA İNTERNET
KOD: 4A393314
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalan Referans hakki: 10 adet (sürekli guncellenecek...)
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 5774D37F
Seni seçtim pichacu
MILLENICOM güncel kod: D490AAEB
Bu kodla başvurursanız 1 ay bedava hem size hem bana sağlamış olur. Kod güncel ve güvenilirdir
Yeni Abone Olundu
MİLLENİCOM GÜNCEL PROMOSYON İNDİRİM KODU: 5A60A74A
KULLANICI ADI: DENİZ
YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN KOD GÜNCELDİR VE EN AZ 8 KİŞİ DAHA ÜYE OLABİLİR BU KODU KULLANARAK!
ARKADAŞLAR BU GÜNCEL KODU KULLANARAK KENDİNİZİN VE BENİM 1 AYLIK FATURAMI ÜCRETSİZ YAPIYORSUNUZ!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz190527 -- 13 Aralık 2024; 18:42:49 > -
Millenicom davet kodu ile 1 ay bedava internet
Millenicom DAVET Kodu
D490AAEB
DAHA BUGUN UYE OLDUM 12 HAK VAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedavanet -- 13 Aralık 2024; 18:41:57 > -
MILLENICOM güncel KOD: DF67C8F1
Hat sahibi: CEMAL (sorulmuyor direkt faturaya yansıyor zaten)
Bu kodla başvurursanız 1 ay bedava hem size hem bana sağlamış olur. Kod güncel ve güvenilirdir.
Fatura OTOMATİK ÖDEMEDEDİR. Siz de indirimden yararlanmak için faturanızı geciktirmemelisiniz. Faturaya dikkat edin!
-
6 ay boyunca indirim için referans kodu: 7004157F
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 9373D9BE
İndirim yansıması sonrası 50 tl iade edebilirim
Aktif kod isteyen kullanabilir.
A60EDCF4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4E9B7F61 kodu ile başvuru yapabilirsiniz. Bu sayede faturanızda indirime gidilir.
GÜNCEL MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVET KODU: 4A393314
1 AY BEDAVA İNTERNET
KOD: 4A393314
Kalan Referans hakkım: 8 adet (sürekli guncellenecek...)
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 5774D37F
Yaşar Şahbaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defansagelsenizelan -- 14 Aralık 2024; 20:42:24 >
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya
indirim kodu 9B85A3EA
. Arkadasinizin bu kodla beraber,'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin:B002www.milleni.com.trArkadaşını Getir Kampanyası | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir
12 adet davet hakkı bulunmaktadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kral bugun sanslı gunundesın referansını aldım
90DD1D87 Sercan Çelik 2 aylık indirim için kullanabilirsiniz.
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 90DD1D87. Arkadasinizin bu kodla beraber,'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.
90DD1D87
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X