Şimdi Ara

Millenicom bağlatmadan önce çok düşünün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi etiketledim. Destek ekibi yukarıdaki konu ile ilgilenir misiniz.

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORR

Alper Bey merhaba,telekomda telefon hattımız da varmış ben bilmiyordum,15 gün önce aranarak ; sözleşmemizin iptal olduğunu,tel hattımızın da transfer edilmesi gerektiği sonrasında tekrar kuryenin gelip yeni sözleşme yapılacağı söylenmişti "15 GÜN ÖNCE"

Neden Millenicom'da işler bu kadar yavaş işliyor, müşterilerinizi hiç mi düşünmüyorsunuz yada tek düşündüğünüz lanet olası para mı? İş ahlakı,adabı ve yapılan işe saygı gibi, bir iş yaparken esas alınacak ve unutulmaması gereken bu kavramlardan yoksun musunuz? Aslında hiç de işini layığı ile yapmayacak birine benzemiyordunuz ;anlattıklarınız,akıcı konuşmanız,sektörle ilgili söyledikleriniz,bilgili görünmeniz işe hakim biri olduğunuzu ve Hah işte;hiç kimsenin işini layığı ile yapmadığı bu ülke ve insanları arasında işini adam gibi yapacak biri karşıma çıktı sonunda"
    diye düşünmeme sebep olan siz; ya artık o "siz" değilsiniz yada zaten öyle biri değilmişsiniz.

Saygılar
    Merhaba,
    Pm üzerinden dönüş sağlanmıştır. İletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.

• Türk telekomla sözleşmem bitti bu aralar başka iss arıyordum. Millenicom a karar kılmıştim ama forumda okuduklarimdan sonra düşüncelerimden vazgeçtim.Umarım bu kötü imajı bir an önce düzeltebilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende turknetten yaşadığım olumsuz süreçten sonra milenicom denemek istemiştim telefonla inteneti taşıdım herşey sorunsuzdu taki 2 ay sonra intetnet kesiline kadar. Aradım turknet telefon hatttını vermediği için alamadık dediler turknet i aradım bizden kaynaklı değil telefon hattını almadıkları için 2 ay sonra otomatik kapandı dediler. Gittim telefonu turk telekomdan açtırdım olmaz yalın kullanmanız lazım dediler .Yani anlayacağınız bu firma öyle iş bitirici bir firma değil internet geldimi faturalar ödenmeye başlandımı tamam daha üçe beşe bakmıyorlar uzak durun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.