Şimdi Ara

MILLENICOM’DAN EFSANE CUMA’YA ÖZEL 1 AY İNDİRİM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: millenicom

Selam, @brnk, bugünkü fırsatı kaçırma, kurulum randevusu almaya aradığımızda 5-6 gün ileri tarihe randevu ver, ne kadar geç bağlatırsan faturan o kadar geç başlar

Alıntıları Göster
    Whatsapp üzerinden tamamladım başvuru aşamasını bakalım bekliyorum, Türk Telekom’dan sonra memnun eder umarım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane cuma ya özel internete bağlanamıyoruz 2 gündür. Alışveriş yapamayalım diye yaptınız her halde çok teşekkürler bütçemizi düşündüğünüz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, awaqado

Önerin üzerine Millenicom ve diğer sağlayıcılar hakkındaki şikayetlere baktık, sonuç şöyle (geçen haftanın verileri)

Millenicom : 2031 Şikayet
    Turknet : 14.200 Şikayet
    Vodafone Net : 8.350 Şikayet
    D-Smart : 3.885 Şikayet
    Türk Telekom : 55.345 Şikayet

Efsane Cuma Kampanyamız ile sizi de aramızda görmekten çok mutluluk duyarız. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    yalnız bu gösterdikleriniz bir istatistik sayılamaz
    firmaların abone sayıları ve hangi tarih itibariyle olduğu belirtilmelidir
    geçen haftanın verileri diyorsunuz ama bu yazdıklarınız şikayetlerin hepsi son bir haftada mı olmuş ?

bence millenicom için 2031 şikayet çok fazla ,çünkü biz daha iyiyiz diyen bir firmanın bu kadar çok şikayeti olmamalı
    ki ileride aboneliğim bittiğinde ilk başvurmayı düşündüğüm bir firmaydı sizinki

alt yapının desteklemiyor olması da sizin sorununuz ,abone destekleyip desteklemediğini nereden bilsin ?

anlaşılan hepiniz aynısınız (reklamları dışında)

• Ben çok memnunum ama taahhüt bittiğinde iptal etmek zorunda kalırsak modem ücretimi var geri alın o zaman modemi bana bağlatırken modem senin olacak 27 ay sonra iptal edersen ücret yok dediniz ayrıca 27 ay 29.90 dediniz 31.70 kesmeye başladınız.

• Kesinlikle uzak durun!

Başvuru yapalı 1 haftadan fazla oldu ertesi gün kurulacak denildi halen bağlantı bekliyoruz. Süreçle ilgili bilgi dahi alamıyoruz.. günde 2 kez arıyorum, en kısa sürede geri dönüş yapılacağı söyleniyor fakat en kısa sürenin aralığı hakkında bilgi yok.. 1 gün 1 hafta veya 1 ay.. bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.. pazartesi de bağlantı için irtibat kurmazlarsa iptal işlemi başlatacağım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • awolf34 A kullanıcısına yanıt
    Ben de başvurdum iki gün geçmedi ekip gönderdiler; kararsızlığımdan dolayı 3 gün üst üste adamı geri yolladım evde değilim gelme diye. Ha bu aşamadan sonra bekletiyorsa sıkıntı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awolf34

Kesinlikle uzak durun!

Başvuru yapalı 1 haftadan fazla oldu ertesi gün kurulacak denildi halen bağlantı bekliyoruz. Süreçle ilgili bilgi dahi alamıyoruz.. günde 2 kez arıyorum, en kısa sürede geri dönüş yapılacağı söyleniyor fakat en kısa sürenin aralığı hakkında bilgi yok.. 1 gün 1 hafta veya 1 ay.. bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.. pazartesi de bağlantı için irtibat kurmazlarsa iptal işlemi başlatacağım..
    Valla ben de başvurdum yarım saat geçmeden porta kablo takmaya geldiler bi, bu günde kurulum için gelmek istiyorlar haftaya cuma gelin falan dedim modemim yok diyorum o kadar uzağa randevu veremeyiz dediler zorla bağlamaya çalışıyorlar tt ekipleri sonra müşteri hizmetlerine ilettim durumu :)

• Bugün 12. gün halen daha bağlantı yok. Ne aranıyoruz ne de süreç hangi aşamada bilgi alabiliyoruz. İptal etmek istediğimizde sözleşmeyi imzaladığımız için yapmadıkları bağlantının ücretini istyorlar. Bunca yıldır gördüğüm en dolandırıcı ve profesyonel olmayan bir firma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MILLENICOM’DAN EFSANE CUMA’YA ÖZEL 1 AY İNDİRİM !

Ayda 69.90 ödüyorum, Bu paraya bu şekilde hızlı kesintisiz kopmasız tahhahütsüz sıkıntısız canlı destekli hiçbir firma hizmet veremez. O yüzden Millenicom tercihim.
  • az önce telefon görüşmesi gerçekleştirdik tekrar, arka planda işlemlerin devam ettiğini ama ne zaman bağlanacaklarını bilmediklerini, konu hakkında devamlı papağan gibi bekleyin en kısa sürede arkaplanda arkadaşlar çalışıyor binanıza fiber çekiliyor gibi saçma sapan cümleler kurdular ve hakaret ederek telefonu kapattılar. ayrıca 14 gün olan yasal cayma hakkımı sözleşmeyi imzaladığım için kullanamayacağımı ve cayma bedeli olarak 350 TL + kurulum ücreti + bağlantısı yapılmayan 14 günlük internet bedeli 42,5 TL yani toplamda 512,5 TL ödemeyi yaparak başvurumu iptal edeceklerini (keyifleri isterse) söylediler. ben yandım siz yanmayın geçen gün yazdığımı tekrar yazıyorum "UZAK DURUN!".
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcdaredevil_17

Ayda 69.90 ödüyorum, Bu paraya bu şekilde hızlı kesintisiz kopmasız tahhahütsüz sıkıntısız canlı destekli hiçbir firma hizmet veremez. O yüzden Millenicom tercihim.
    MILLENICOM’DAN EFSANE CUMA’YA ÖZEL 1 AY İNDİRİM !

• @mcdaredevil_17 Ergen derken? yaşım 26. Profilinizde Turknet ISS yazıyor. Kullandığınızı söylediğiniz ürün Millenicom. Kimse memnun değil üstelik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

@mcdaredevil_17 Ergen derken? yaşım 26. Profilinizde Turknet ISS yazıyor. Kullandığınızı söylediğiniz ürün Millenicom. Kimse memnun değil üstelik?
    Baştan bu şekilde yazsaydın sana açıklardım daha düzgün başlayabilirdik.Evet daha önce Turknet kullandım, baya sıkıntılar çektim sonra millenicom'a geçtim.Yani sadece profilimde güncellememişim...Bu benim gördüğüm 3. farklı Iss ve en iyisi bu aralarında tercih yapacaklar için paylaştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.