Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DAN TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET AYDA SADECE 69,90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
13.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lazım olan kullanmak isteyen arkadaşlar için 1 aylık ücretsiz kullanım kodu: 63B9A123
  • Yeni abone olacak arkadaşlar 1 aylık indirim almak için kodu kullanabilirsiniz

950E9CAF
  • Merhaba arkadaşlar. Milenicom kullanıyorum altyapım iyi olduğu için memnunum tavsiye ederim. Milenicom 1 ay ücretsiz referans kodunu paylaşıyorum . Üye olmak isteyenler adına kod : 0143F120

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 0143F120 . Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

İsim soyisim : Alper Sevimli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay bedava millenicom kullanmak isteyen yeni üyeler aşağıdaki kodu kullanabilir.
    Not: kodun geçerlilik süresi ve kullanabilecek kişi sayısı sınırlıdır. Tükenmeden kullanın.

"Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 8C1158E3C."
    İsim, Çiğdem Demirbek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 7 Mayıs 2019; 11:49:3 >
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar. Milenicom kullanıyorum altyapım iyi olduğu için memnunum tavsiye ederim. Milenicom 1 ay ücretsiz referans kodunu paylaşıyorum . Üye olmak isteyenler adına kod : 0143F120

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 0143F120 . Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

• Arkadaşlar bir kodu toplam 24 kişi kullanabiliyor şuan benim kodumu 10 kişi kullanmış. 14 arkadaşım daha değerlendirebilir. Kodu kullananlara 1 ay internet ücreti ödememiş oluyor.

Kod: C3CBA339
    Abonelik : Mehmet Çiçek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli arkadaşlar Referansımı kullanarak üye olan bir çok arkadaşımız var ve hepsi memnun olduklarını dile getiriyorlar. Benimde aklımda soru işaretleri varken araştırıp üye oldum. altyapım fiber destekliyor. 35 mb' kadar olan tarifeyi aldım. Ve gerçekten inanılmaz memnunum. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Sizlerde üye olmak için düşünüyorsanız referans kodumu sizlerle paylaşıyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa çekinmeden rahatlıkla sorabilirsiniz , saygılar :)

Referans kodum : 0143F120

• Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 3051F0DA Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. B002

Onur Gunes
    SOL altyapisi 100 mbit kullanyorum memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT altyapısı ile kullanıyorum bende, FTTH bağlantı ile gayet memnunum.

Yeni başvuracak arkadaşlar varsa 07168226 kodu ile 1 ay bedava kullanabilir.

İsim : Utku Can Çakmak
  • Değerli arkadaşlar Referansımı kullanarak üye olan bir çok arkadaşımız var ve hepsi memnun olduklarını dile getiriyorlar. Benimde aklımda soru işaretleri varken araştırıp üye oldum. altyapım fiber destekliyor. 35 mb' kadar olan tarifeyi aldım. Ve gerçekten inanılmaz memnunum. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Sizlerde üye olmak için düşünüyorsanız referans kodumu sizlerle paylaşıyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa çekinmeden rahatlıkla sorabilirsiniz , saygılar :)

Referans kodum : 0143F120

• 2014 den beri millenicom kullanıcısıyım.Altyapısı yok ama hizmetini cok beğeniyorum.Cogu kez söyledim altyapı gelsin diye oralı olan olmadı.Yine de tavsiye ediyorum hizmetinden ötürü.1 aylık bedava kod isteyen varsa buyursun.

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 0F7B14CC4 . Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Ad-Soyad:Furkan Cihat SANLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 10 Mayıs 2019; 12:14:57 >
  • 88 DL / 2 UL

sorunu çözüldü mü?
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Yeter kardeşim. Her konuya hergün aynı mesajı atıyorsun.
  • Konu kod paylaşma konusu olmuş. :) Ben de paylaşayım bari belki faydalanmak isteyen olur.

Bursadayım. Ben de burdaki bir arkadaş kodu ile abone oldum ilk ay bedava kullandım iyi oldu. :)

Benim kod: E78D1095
  • binamda süper online yok türk telekom var oluyormu ?
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Evet her iki altyapı üzerinden de hizmet sunabiliyoruz.
    Www.milleni.com.tr adresinden “beni arayın” talebi bırakın, arayan ekip size yardımcı olur.

• şu referans kodu veren beleşçi arkadaşlar konuyu boşaltsa da birazcık firma hakkında doğru düzgün yorum okusak. o kadar meraklı iseniz kod vermeye gidin eşinizi dostunuzu millencom'lu yapın.

Son türknet zammından sonra sizde zam konusu nasıldır
  • Kampanya devam ediyor.
    1 ay ücretsiz kampanya kodunuz

4E13E95A
    Nirgul kılıç

• Nasıl iletişime geçelim. Ben de abone olmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.