Şimdi Ara

Millenicom Habersiz Abone İptali (REZALET) ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafaeae43

Bu millenicom bende az kalsın bağlatıyordun gece uyurken bile kafamda deli sorular vardı 15-20 TL fazla verin bildiğinizi bağlatın
    bir iss ile ilgili gece uyurken bile kafanda ne gibi deli sorular olabilir
  • BTK 2. İtirazımdan sonra konuyu inceleyip yeterli cevapların verildiğini belirtip şikayeti kapattı. Yani anlayacağınız bana yapılan haksızlık cezasız kaldı.

Sonuç olarak öğrenci halimle tek başıma ödediğim 80TL artik altyapım olmadığı için superbox olarak 140TL ye çıktı!

Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Rezilsin Millenicom!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpeudoh -- 6 Ocak 2020; 13:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpeudoh

BTK 2. İtirazımdan sonra konuyu inceleyip yeterli cevapların verildiğini belirtip şikayeti kapattı. Yani anlayacağınız bana yapılan haksızlık cezasız kaldı.

Sonuç olarak öğrenci halimle tek başıma ödediğim 80TL artik altyapım olmadığı için superbox olarak 140TL ye çıktı!

Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Rezilsin Millenicom!
    Merhaba, sizlere yardımcı olabilmemiz için pm üzerinden bizlere iletişim bilgileriniz paylaşabilir misiniz?
  • Bu yazdıklarımı iyi oku eleman. Bıktım sizin robot gibi davranmanızdan. Üstte o kadar yazmışım durumun ne olduğunu, sen halen bana diyorsun ki pm den iletişime geçelim. İnsanı aptal yerine koymayın! Rezil firmanın rezil robotu !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ekpeudoh

Bu yazdıklarımı iyi oku eleman. Bıktım sizin robot gibi davranmanızdan. Üstte o kadar yazmışım durumun ne olduğunu, sen halen bana diyorsun ki pm den iletişime geçelim. İnsanı aptal yerine koymayın! Rezil firmanın rezil robotu !!!
    Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlandı. İyi akşamlar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlandı. İyi akşamlar dileriz.

Alıntıları Göster
    Yalan söyleme rezil insan! Ahlaksız robot! İletişime geçtiğiniz felan yok. TV de reklamda yapıyorsunuz. Nitelikli dolandırıcısınız!

millenicom alınır mı? diye aklında soru olan varsa konuya bakması yeterli!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.