Şimdi Ara

millenicom pişmanlık mı acaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ olun Emre bey zaman ne gösterecek bakacagiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bense geçmeyi düşunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/millenicom-rezaletleri--159388018#159388018 bu yazıyı okumadan millenicom’a geçmeyin arkadaşlar. Rezalet ötesinden çok sahtekarlık ile ayakta duran bir firma..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamların profesyonel bir teknik ekibi kesinlikle yok en ufak bir sorunda Türk telekom’a haber verdik diyorlar konunun Türk telekom‘la alakası yok ancak Türk telekom gibi gelse de gelmese de siz arıza kaydı açtınız anda size 399.9 kuruşluk bir arıza ücreti yansıtıyorlar yani firma bu şekilde ayakta durmaya çalışıyor ve olan size oluyor iptal etmek istediğinizde de önce size faturanıza yansıyan herhangi bir ücret yok faturanız çıktıktan sonra arayın iptal edelim deniliyor ancak fatura çıktıktan sonra aradığınızda da Türk telekom ekibi evinize geldiği için bu ücreti iptal edemiyoruz diyorlar. halbuki sorun Türk telekom değil Türk telekom ekibi zaten evinize bile gelmemiş oluyor adama diyorum ki bana banla IP vermişsin IP’mi değiştirmek istiyorum diyorsun onun için bile Türk telekom ekibine haber verdik diyerek sizden ücret kesiyor

• *banlı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.