Şimdi Ara

Millenicom'um Yaptığı Rezillik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam pek bir bilgim yok yanlış anlamayın ama Goodbye kapalıyken aldığınız değerler daha iyi değil mi SS e göre ya da hangi değerden anlıyorsunuz durumunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

Hocam pek bir bilgim yok yanlış anlamayın ama Goodbye kapalıyken aldığınız değerler daha iyi değil mi SS e göre ya da hangi değerden anlıyorsunuz durumunu ?
    aslında o dns ile alakalı goodbyeDBI ping e etkisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

zaten o kadar kötü yapsaydı LoL oynuyorum 14 ping alıyorum 0 etki
  • Bende millenicom ile 4k ortalama 60-75 arası çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Bende millenicom ile 4k ortalama 60-75 arası çıkıyor
    gayet iyi zaten bir sıkıntı yoksa donma vs gibi sorun yok denebilir
  • rulingx33 R kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam. 10-11mb arası dl hızım var. Maalesef İnternet hizmeti artık tamamen şans işi olmuş.

• Bu mileniye persembe gunu basvurdum benden evrak falan istemediler acaba kurulumdan sonrami istiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Sıkıntı yok hocam. 10-11mb arası dl hızım var. Maalesef İnternet hizmeti artık tamamen şans işi olmuş.
    aynen hocam şans işi ben de de download da sıkıntı yok steam de felan 10 11 görüyorum ama youtube tam bir işkence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echonight83

Bu mileniye persembe gunu basvurdum benden evrak falan istemediler acaba kurulumdan sonrami istiyolar
    sanırım öyleydi
  • rulingx33 R kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu virüse bağlıyorum.Dedin 3 ay önce böyle bi sıkıntı yoktu diye.Ben 3 hafta önce bağlattım.Kısıtlıydı zaten Youtube.O yüzden bekleyeceğiz .1 2 aya geçmezse ISS değiştircem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet533

Ben bu sorunu virüse bağlıyorum.Dedin 3 ay önce böyle bi sıkıntı yoktu diye.Ben 3 hafta önce bağlattım.Kısıtlıydı zaten Youtube.O yüzden bekleyeceğiz .1 2 aya geçmezse ISS değiştircem.
    Hocam alakası yok virüsle felan yani testleri görüyorsunuz eğer genel bir sorun olsa VPN ile GoodbyeDBI ile yada telefon internetiyle bağlandığım da da aynı sonuçları alırdım. Ve bazı arkadaşların konuda belirttiklerine göre hiç bir sıkıntı yaşamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.