Şimdi Ara

millenicom ve türk telekom ortak rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan__86

Gördüğüm en rezalet şirket millenicom. Telekom şirketi demiyorum en kötü şirket diyorum. Yazın bir başvuru yaptım ve benimde başıma gelmeyen kalmadı maalesef.
    1- Başvuru yaptım ama başvurum 2 haftada sonuçlanmadı. Arayan soran olmadı. Telekom onaylamadığını öğrendim.
    2- Telekom kendi fiber altyapısını çektiği için bu şirketlere izin vermeyeceğini söylediği için Telekoma başvurdum ve millenicom başvurumu çektim.
    3- millenicom eve modem ve evrak göndermiş birkaç hafta sonra. Durumu izah ettim almadım modemi ve sözleşmeyi gönderdim.
    4- bir hafta sonra internetiniz aktif oldu diye mesaj geldi. Aradım durumu bildirdim .
    5- 1 ay sonra fatura geldi.
    6- defalarca durumu izah etmeme rağmen araştıracağız deyip tarafıma bir kere bile dönüş yapmadılar.
    7- yaklaşık 6 ay sonra icraya vereceğiz diye aradılar.
    8- elinizde sözleşme yok modemi aldığıma dair belge yok deyip artık oluruna bıraktım.
    9- defalarca arayıp durumu anlatma rağmen anlamayan, Merkezi bir sistemi olmayan merdiven altı bir şirket var. Uzak durun. @millenicom
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çagatayx

gelen mesajı aynen yazıyorum ;

Evet nakil yapmanız gerekmektedir. Konu hakkında telefonunuzun geçişi tamamlanmıştır. Karşı operatörle görüşme sağlayarak tekrardan telefonu taraflarına almak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.

ben küçük bir ilçede yaşıyorun bulunduğum yerde ttnet ofisi yok.şimdi benim 1 saat yol gidip bu insanları yaptığı hatayı düzeltmem gerek.
    Merhaba, PM üzerinden sizler ile iletişime geçerek konu hakkında gerekli aksiyon alınmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.
  • sinan__86 S kullanıcısına yanıt
    Anladım sizi umarım çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bende turknetten millenicoma geçiş yaptım 22. gün halen internetim yok. corona var diye dışarı çıkmıyoruz üniversitede okuyan çocuklarımız var uzaktan eğitimi bile alamayaz herhalde. Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum... en az 20 kez görüştüm hepsi sanki ortak bir yazı var onu okuyor bana. neyse çok doluyum daha yazmayayım anlayan anlar beni
  • Gazi2306 G kullanıcısına yanıt
    ben millenicoma geçişten önce senin gibi 25 30 gün ttnetin modem getirmesini bekledim.baktım olacak gibi değildi millenicoma başvurdum.fiber hatta geçiş için başvuru yaptıysan ya benim başıma gelenler sana da geldi yada ellerinde modem yok.millenicoma geçiş yaptıktan 3 gün sonra ttnet çalışanı abi modem geldi ama senin nakil iptal olmuş diye mesaj attı.buraya tam ne yaşadığını yaz illa ki birinin başına gelmiştir.

• çagatayx Ç kullanıcısına yanıt
    türknet kullanıyordum 2 senedir. evi taşıdık. modem filan var sonrasında millenicoma başvurdum. taşındığımı söyledim. isterseniz türkneti kapatayım sonra size başvurayım dedim. temsilci dediki gerek yok biz nakil alırız problem değil dedim tamam. sonrası 24 gün geçti internet yok telefon yok. bana numara verdiler internet kullanıcı adı şifre verdiler ama internette yok telefonda yok belki 30 kere konuştum. her seferinde tamam efendm, gerekli yere aktardım bilginiz olsun, hallediyoruz gibi laflarla oyalıyorlar 24 gün oldu durum bu yazık paramla rezil oluyorum türk net iyiydi neden çıktımki bende hata
    nakil yaparken eski adresinizi mi söylediniz yoksa yeni taşındığınız yeri mi ? yada siz arayıp hangi adres ile işlem yapıldığını sordunuz mu ?

tabiki yeni adresimi söyledim 3 kere türk telekom ekipleri eksi adrese port çekmek için aradı. yani bu millenicom günlerdir taşıma işini yapamamış galiba
    benim başıma gelenleri iyice oku benimde müşteri temsilcisine 50 kere eski mi yeni mi lazım diye sormama rağmen yeni adresim yazılmış.bütün sıkıntı o.aslında ilk önce eski adresin üzerinden geçiş işleminin yapılıp sonra yeni adresine nakil edilmesi gerekiyormuş.ayrıca git millenicomdan hizmet numaranı iste eğer sana hizmet numarası veremiyorlarsa daha hattın taşınmamıştır.başka yöntem de eski internet sağlayıcını ara işlem yapmak için gir senin hattında işlem yapılıyorsa yine taşınmamıştır.

hocam bende anlamadım yav türknete giriyorum yarım fatura çıkmış detaya bakıyorum nakil vs yazıyor turknet online işlemlere giriyorum bi hizmet numarası vs yok. taşınmış galba da neden net yok
  • baştan internet için başvurumu alacaklarını şimdi öğrendim.bende yine uğraşmak istemediğim için taleplerine olumsuz cevap verdim.şimdi gidip taşıdıkları telefon hattını tekrar taşıyacam.millenicom bağlatacak insanlar inşallah burayı okur ve kararlarını verir daha da birşey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagatayx -- 20 Mart 2020; 13:57:42 >
  • 3 yıldır millenideyim ttnette yaşadığım sorunları millenide hiç yaşamadım hocam, yinede bu aksilik ve sıkıntı çıkmayacağı anlamına gelmez, keşke kablo tv olsa burada ilk tercihim o olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leodex kullanıcısına yanıt
    keşke bende sizin gibi buraya bunları yazabilseydim ama şuan bu adamlar yüzünden yeni telefon numarası alıp eskisini de iptal ettirmek için faks çekeceğim bir yer bulmaya çalışıyorum.bütün günümü bunların yaptığı hatayı düzeltmekle harcadım ve harcamaya devam ediyorum.bana kafayı yedirdiler.buraları okuyanların benim durumuma düşmemeleri için de elimden gelen her şeyi yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagatayx -- 20 Mart 2020; 16:30:39 >
  • Ben de Millenicom kullanıcısıyım ve kendi şikayetlerimi aktarmak istiyorum. Ev taşıdım. Fiber internetimi taşımak için başvuru yaptım. Diğer gün yeni evime gelip yeni modem ile kurulum yaptılar. Eski modemi ne yapacağımı sormak için millenicom'u aradığımda hatta whatsapptan da yazdığımda UPS kargodan(illa ki ups kargo) fiber modemi yollamamı ve imzalı şekilde modem teslim alınmıştır yazan evrak istediler. Antalya'da UPS kargo 2 yerde var ikisi de oturduğum yere 25km uzaklıkta. Neyse iş yerime çağırdım teslim ettim yolladım. 2 hafta sonra SMS geldi. Modeminiz teslim edilmemiştir lütfen "Aras Kargo"ya teslim edin yazıyordu. Aradım takip numaramı verip modemi yolladığımı, teyid edip beni aramalarını söyledim. Geri dönüş yok. En son aradığımda bakacağız dediler sonuç yok.

İkinci başımdan geçen ise yine aynı mahallede oturduğum arkadaşıma Millenicom fiber bağlatmak istedik. TTNET fiberden Millenicom'a geçecekti. İlk aradı 3-4 gün sonuç yok. Tekrar arasana dedim, yine aradı. Başvuru askıda kalmış kusura bakmayın dediler. Yine 3 gün ses soluk yok. Yine aradı aynı durum. Sizi yarın arayıp kuracağız dediler yine yok. Forum üzerinden @millenicom'a mesaj attım. Tek dediği size dönüş yapacağız falan falan. Sonuç odaklı bir durum henüz mevcut değil. Bu arada 1 ay geçti arkadaşıma internet bağlanmadı. Kontratsız ayda 200TL üzerinde ödeyip TTNET'e devam ediyor mecbur.

İnternetinden memnun muyuz, evet memnunuz o da mahallede altyapının iyi olmasından kaynaklı, Millenicomdan dolayı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce yaşamış olduğum rezilliği anlatmış ve sorunumu 7 aydır çözememiştim. Bu forumda yer alan müşteri temsilcisi sorunumu çözdü ve artık millenicom dan kurtulmuş bulunmaktayım. Buradaki temsilciye teşekkür ediyorum. Şirket hakkındaki düşüncelerim ise maalesef aynı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.