< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagatayx -- 19 Mart 2020; 15:54:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagatayx -- 19 Mart 2020; 15:54:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gördüğüm en rezalet şirket millenicom. Telekom şirketi demiyorum en kötü şirket diyorum. Yazın bir başvuru yaptım ve benimde başıma gelmeyen kalmadı maalesef.
1- Başvuru yaptım ama başvurum 2 haftada sonuçlanmadı. Arayan soran olmadı. Telekom onaylamadığını öğrendim. 2- Telekom kendi fiber altyapısını çektiği için bu şirketlere izin vermeyeceğini söylediği için Telekoma başvurdum ve millenicom başvurumu çektim. 3- millenicom eve modem ve evrak göndermiş birkaç hafta sonra. Durumu izah ettim almadım modemi ve sözleşmeyi gönderdim. 4- bir hafta sonra internetiniz aktif oldu diye mesaj geldi. Aradım durumu bildirdim . 5- 1 ay sonra fatura geldi. 6- defalarca durumu izah etmeme rağmen araştıracağız deyip tarafıma bir kere bile dönüş yapmadılar. 7- yaklaşık 6 ay sonra icraya vereceğiz diye aradılar. 8- elinizde sözleşme yok modemi aldığıma dair belge yok deyip artık oluruna bıraktım. 9- defalarca arayıp durumu anlatma rağmen anlamayan, Merkezi bir sistemi olmayan merdiven altı bir şirket var. Uzak durun. @millenicom |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagatayx -- 19 Mart 2020; 17:56:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|