Şimdi Ara

MİLLET BİR YERLERİNİ YIRTIYOR TEL DEĞİŞTİRMEK İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuda asgari ücret için kendini tehlikeye atan işçiler denmiş ama o işçilerin hepsinde ayfon 6 var şu an bilginiz olsun.
    Kahvede çay parası dilenir ama ayfon 6sı vardır. Bırak oyunu whatsappı, arayanı olsa bir şey demeyeceğim.
  • 2yil olacak note2 kullaniyorum. Anlamadigim i6-m8-z3 bu marka ve modellerden hangi özellikleri varda kullaniyolar. Bi kamerasi iyidir ki tlf kamerasi ne kadar iyi olabilir? Belkide anlamiyorumdur telefonlardan :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

kendini yırtan kesim olduğu gibi teknolojiyi kendi çapında takip eden, gelişmelerden uzak kalmak isteyemen, teknolojiyi amacına uygun olarak kullanan da bi kitle var. ben de g2 kullanıyorum, telefonum bozulduğu için bunu aldım. zengin değilim. saygılar.

Abi yaptığın iş aynı? Ne gelişiyor acaba?

Daha rahat çoklu görev (multi-tasking) yapmak mıdır gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batumatu

3 evimiz, 1 fabrikamız, 2 arabamız var. Para konusunda sıkıntımız yok. İlk çıktığından bu yana S4 kullanıyorum. Bu yılın sonuna doğru Note5 çıkarsa alıcam... Öyle her yıl değiştirenlere bende anlam veremiyorum...

S4 sanki on sene önce çıktı. Bir de dalga geçiyor.
  • Telefonumu (lg g2) Kendi paramla aldım

• Telstilciyim aylik kazancim 15.000 civari ama 10 senedir panasonic gd 55 kullaniyordum bozuldu diye s4 ladim

• z1 kullanıyorum şu an rahat yetiyor bisikletimi sattığımda elime para geçti öyle almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Hala Türkiyeyi fakir ülke sananlar var.

Asgari ücretten ağlayanlar var

Türkiye para basıyor para.

Size kalsa millet acından ölüyor yav he he

Sıcak parayla bir cacık olmaz. Üreten Türkiye olmalısın, tüketen, asalak Türkiye değil!

Enflasyon nedir bilir misin sen? Üç haneli rakamlara dayandı, hatırlatırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.