doğu aday... aktroller haşim kılıçın açıklarını araştırsın diğer adayları rahat bıraksın biraz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 10 Nisan 2022; 11:44:7 > |
Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Haşim Kılıç iddiası?? (3. sayfa)
-
-
Ben asla oy vermem, Mansur Yavaş'a neden bayılıyor halk anlamadım. Eski. MHP li değil mi Yavaş? Şimdi CHP de. Ülkücü birisi nasıl oluyor da aniden solcu olabiliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası anne babasız büyüdüğüm için pekte savaş gibi kavramlardan korkum yok.
Ona bakarsan mhp ye oy verenlerin hepsi şimdi akepeci, baççeli en önde gideni mesela. Cb adayımız rte dir demedi mi?
-
o zaman diğer adaya oy verin. diğer aday hem ülkücü de değil..dünya lideri....hollanda ingiltere almanya ekonomisinin battığı şu dönemde ülkeyi güllükgülistanlık yaptı varlık kuyrukları oluşturdu
-
Anne ve babasiz olan vatansızda olur normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi bana uyar artık, ben 20 yıl oy vermeyin diye herkese söyledim. Etrafımdakiler hep verdi. Bu saatten sonra bir kez de ben oy vereyim olmaz mı?
haksızsınız diyemem
-
Chp nasıl solcu oluyor ben de onu anlamıyorum.
Normalde cumhuriyetçiler milliyetçi ve sağcı, demokratlar halkçı ve solcu oluyor dünyada.
Chp nasıl oluyor da hem cumhuriyetçi hem milliyetçi ama sağcı değil, hem halkçı hem demokrat ve solcu oluyor?
Haklısınız maalesef artık solculuktan çok uzak.
Çok saçma bir mantık. Seninde anne baban öldüğünde sende vatansız olucaksin o zaman.
Aktroller Haşim Kılıç a çamur atma yarışı başlasın.Yüklenin lağım medyalarına.
Aday belli oldu işte....Zaman mücadele zamanıdır akmücahidler...Dava için maaşlar için....Haydin Aptülhamitin torunları gösterin kendinizi.
-
"Bununla ilgili elinizde bir veri olmadan bir kulis üzerinden kendi popülerliğinizi artırmak için bu tür yorumlar yapmayın"
www.cumhuriyet.com.trSon dakika: İYİ Parti'den 'Haşim Kılıç' sorusuna yanıt geldihttps://www.cumhuriyet.com.tr/video/son-dakika-iyi-partiden-hasim-kilic-sorusuna-yanit-geldi-1924469?utm_medium=Slider%20Haber&utm_source=Cumhuriyet%20Anasayfa&utm_campaign=Slider%20Haber
-
sahte haber konu kilit
-
Nihat Gençi takan kaldı mı bu ülkede ?
-
Kapatma davasında verdiği red oyu sayesinde akp'yi kurtaran kişidir kendisi bu yüzden ne zaman bir yerde haberini görsem bize yaşattığı bu günler için bol bol hürmetlerimi sunarım.
-
Olay sadece chpnin konusu olsa beklerim kilicdaroglunun adaylığını ama orada Akşener, Babacan bunlar akli basinda liderler engel olurlar .Zaten Zafer partisi lideri özdag onlar göstermezse biz Mansur yavaş teklif götüreceğiz dedi .Burada mesele yavaşi ikna etmekte .Çünkü pek gönüllü görünmüyor
Cumhurbaşkanı Yıldız Tilbe olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence millet ittifakının adayının açıklanmaması yıpratılma çekincesinden ötürü değil.Yani 6 ay önce aday isim yıpratılırda seçime son 6 ay kala aday isim açıklandığı zaman yıpratılmayacakmı?
Bu konu bana göre millet ittifakı bileşenlerinin kendi içindeki çekişmelerin bir tezahüdürüdür zira aday isim çok ve anlaşamıyorlar.Bİrinin desteklediğini diğeri desteklemiyor.Partiler içinde çok ciddi aday lobileri var ve güçlü olan lobiler kendi adaylarını bastırıyor.Bu noktada Mansur Yavaşın CHP içindeki lobiside çok zayıf.Kılıçdaroğlu ve imamoğlunun olduğu partide Yavaş'ın aday olması neredeyse imkansıza yakın dolayısıyla millet ittifakının aday ismi şu günlerde açıklamaması bazı çevreler tarafındanda spekülasyon konusu ediliyor ve özellikle kararsız seçmenin kafasıda karışıyor.Forumda dahi yavaş veya bir başka isim aday olmassa oy vermem diyen bir kitle varken millet ittifakı aday ismi sene sonunda seçimlere 3-5 ay kala açıklarsa bu yıpratılma çekincelerinden daha büyük zararlarıda görecektir.
En nihayetinde millet ittifakının adayı bugün açıklansa cumhur ittifakı tarafından elbette yıpratılma çalışmaları başlatılacak ancak muhalif seçmende buna mukabil mevzisini ve savunmasını almak zorunda aksi taktirde seçime az bir süre kala aday ismi çıkarıp muhalif seçmeni zorla yönlendirmek haksızlık olacakdır.Bana göre bugünden aday ismin çıkması ve kamuoyu tepkisi ölçülmesi ile birlikte şayet aday isim konusunda sıkıntı yaşanıyorsa aday isimin değiştirilme şansıda olur ancak seçim hattına girildiği zaman aday isim tek kişi olacağından muhalif seçmenede seçenek bırakmadan oy verilmesi istenecek ve bu tartışmalara sebebiyet verecektir.En başta kararsız seçmen çok fazla etkilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Nisan 2022; 1:30:7 >
-
Hep söyledim bu forumda yine söylüyorum.
M.Yavaş veya başka biri aday olmayacak.
Aday Abdullah Gül olacak ve gidip Erdoğan nefretiniz yüzünden tıpış tıpış oy vereceksiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X