Şimdi Ara

Millet kıraathanesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bizim memleketimizin toprağı tarıma elverişli. Anadolu'nun neresine ne ekersen ek üretim yaparız.
    Gel görelim ki soğan patates bile 6-8 liradan satılıyor. Tarım bakanın'da haberi yok bu konu ile ilgilenecem diyor açıklama yapıyor. Şaka gibi yaşıyoruz ya.

Keşke uzayı bırak dediğiniz gibi basit şeyler ile ayaklarımızın üstünde dursak eyv. Kendi sebze meyvelerimizi kendi üreticimiz bize geçiriyor resmen.. Eller neler yapmaz bizim vatandaşımız yaparsa.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Pazarda geçen 5 TL'den az bir şey yoktu.
    5 TL cebinde yoksa bir torba sebze-meyve alamıyorsun.

Kesinlikle haklısınız ne ekersen ek üretim yapılıyor.
    Hayvancılıkta da ileriyiz ama gel gör ki et ithal ediyoruz.

Bilmiyorum hocam ya sen ben mi görüyoruz bir tek bilmiyorum ama..
    Bizim için önemli olan ülkenin ekonomisi artsın refah seviyesi artsın..
    Tek derdimiz bu.. Dolar düşsün Euro düşsün ama hep hayalde kalıyor bunlar.
    Gençler oyun bilgisayarı alamıyorlar istedikleri telefonu kullanamıyorlar..
    Yeterince eğlenemiyorlar.. Allah yardımcımız olsun ne diyelim..
  • Aynen hocam haklısın. Devlet sadece yazılım üzerine bile ağırlık verse teşvik verse kurslar verse bir şeyler olacağına eminim
    Kesinlikle hocam inanın ilk katılan ben olurum zaten lisede yazılım üzerine eğitim gördüm.
    İlgim de çok fazla. Bir sene mezuna kaldım bu sene nasipse yazılım tercih edeceğim yine..
    Yazılımcılar ama hep gidiyorlar.. Adamlar da haklı yaptıkları işin hakkını alamayanlar çok fazla.
    Burada üç kuruş maaşa çalışacağıma giderim Amerika'da Avrupa'da hem rahat yaşar hem daha fazla paraya çalışırım diyor.
    Mühendisleri ülkede tutmak lazım onlara fırsatlar sunmak lazım girişim fikirlerini önlerine koymak lazım.
    Onların kendi fikirlerini de mantıklıysa ve faydası olacaksa hayata geçirilmesi lazım.
    O kişilere gerekli yatırım sağlanması lazım.
    Geçen gün
    Enerji Ekonomisiyoutube
    Metrobüs'ün rüzgarından elektrik üretecek
    https://www.youtube.com/watch?v=P5uMfA0FDl0
    bunu gördüm bir Instagram sayfasında bir mühendisimiz böyle bir proje yapmış.
    Kendisini tebrik ettim bize böyle kendini geliştirmiş girişim fikirleri olan mühendisler lazım..
    Bunlara maddi destek sağlanıp genişletilmesi lazım..
    Çok eksik var ama kapatılmayacak eksikler değil hocam bence bunlar.
    Bizim devletimiz bir adım atsa girişim fikri olan insanlar da 10 adım atarlar.
    Bu tarz insanların bulunup maddi destek ile fikirleri hayata geçirilmeli.

• Valla kardeşim ben yazılımcıyım önlisans mezunuyum. Geçen sene greencard başuvurusu yaptım çıktı. Şimdi beklemedeyim yılbaşından sonra giderim sanırım bizim memleketten olmaaaz
    Adınıza çok sevindim. Ben de bu sene Bilgisayar Programcılığı yazacağım.
    Eğer vaktiniz varsa özelden birkaç tane soru sorabilir miyim?
  • sor kardeşim tabi
  • Hakkıyla yapılacaksa destekliyorum ben bu fikri. Çevredeki kütüphaneler üniversite sınavına çalışan öğrencilerle dolu. Kütüphanelerin sayısı çok yetersiz. Okumaya, çalışmaya teşvik edecek yenilikleri her zaman desteklemeliyiz. Ayrıca bizim insanımız okumuyor algısını da bir kenara bırakın. Hala avrupanın yanına yaklaşamayız bu konuda ama genede gitgide okuma konusunda gelişiyoruz. Böyle mekanlarında bu gelişmeyi hızlandıracağını düşünürsek, güzel bir yenilik bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 29 Haziran 2018; 15:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem inceyi destekleyen biri olarak güzel çalışma resimlerde ki gibi temiz olacaksa gürültü olmayacaksa gidilebilir . İzmir karşıyaka da çarşı hacı imam kütüphanesinde öğlen yer bulmak zor full çekiyordu izmire gerekli 1 2 tane kıraathane dolu oluyor izmirin merkezi yerlerin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTh1nk -- 29 Haziran 2018; 15:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütüphane açacaksa kütüphane açsaymış. dünyanın her yerinde adı aynı. ayrıca playstation olan yere hiç bir genç kitap okumaya gitmez bizim ülkede.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.