Şimdi Ara

Millet kıraathanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Merkezefendi Millet Kıraathanesine gidicem daha önce giden var mı? çok dolu oluyor mu? Yer bulabilir miyim? Kek bulabilir miyim? cevaplar için teşekkürler

• Nick konu uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç dalganı.ama şunu unutma millet kıraathanesi denilen yerler 24 saat açık kütüphane ve.calişma yerleridir halkın kültürlenmesi ve calışması için çok büyük fırsat ve hizmettir

• mojman kullanıcısına yanıt
    Ne dalga geçmesi yav? Ne gibi bir aşağılama gördün şu yazdıklarımda boş yer bulabilir miyim diye soruyorum canım da kek çekiyor

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Aynen knk tüm recepler aynı düşüncelere sahip

• Millet kıraathanelerini detaylı araştırma fırsatım olmadı.
    Ama kütüphane tarzı bir şey yaratılmaya çalışılıyor sanırım.
    Eğer görseldeki gibi bir şey yapılırsa aynı zamanda internet hizmeti sağlanırsa(Bunun bence bir şekilde kısıtlaması olmalı.. Kimse sosyal medyayı vesaire kullanmak için kullanmamalı)bence güzel bir fikir olabilir okuma-yazma oranını artırmaya yönelik mantıklı bir hamledirMillet kıraathanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorDeveloper -- 28 Haziran 2018; 1:47:0 >

• Ben LYS ye son bir ay kala o kütüphanede çalıştım ama malum sınav öncesi olduğu için baya bir sıra bekliyordum. Kütüphane hakkında şunu söyleyeyim keşke daha önceden keşfetseydim dediğim bir yer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Sanki ülke insanı 7/24 kütüphaneden çıkmıyor, ülkede bi kütüphane yetersizliği var da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun Çay kek sayesinde kitap okumaya başlayan varsa da büyük başarı

• Yukarıdaki ciddi cevap için, çay ve kek tüketilen yerin kütüphane olma olasılığı ne kadar iyi olabilir? Sen kitap okurken birisi çayının şekerini karıştıracak yanındaki adam kekin poşetiyle haşır huşur uğraşacak. Sen de aynı cümleyi tekrar tekrar okursun artık.

• Ulan görende normalde kitap okuyorsunuz sanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojman

Geç dalganı.ama şunu unutma millet kıraathanesi denilen yerler 24 saat açık kütüphane ve.calişma yerleridir halkın kültürlenmesi ve calışması için çok büyük fırsat ve hizmettir
    silah ve mermi de olacak mı hocam?
  • harbiden anlasilmaz bir ulkeyiz madema amac ilim bilim o zaman kutuphane acalim,? enstutu acalim , kolej acalim, bunlarada her aystan her statuden kesim basvurusunu yapip girebilir,

kek ne, cay ne
    cayirda yuvarlanmak ne ?

yeni kutuphane konsepti oyle eski , kohne svoyet kutuphanesi degil

Millet kıraathanesi

Millet kıraathanesi

Millet kıraathanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

Geç dalganı.ama şunu unutma millet kıraathanesi denilen yerler 24 saat açık kütüphane ve.calişma yerleridir halkın kültürlenmesi ve calışması için çok büyük fırsat ve hizmettir
    Ulkedeki kutuphanelerde yer yoktu ya, herkes kitap okuyor ya.

Su sokakta silah sikan adamlar mi okuyacak o kitaplari?

• ya yürü git
  • İçeride çalıştığın yerde çay kahve içmiyorsun zaten. İster içerideki büfede iç ister çık dışarı sigaranla iç. Bildiğin kütüphane yani ada kıraathane olunca da bu sistemin değişeceğini sanmıyorum.
    Bu arada adı neden kıraathane oluyor anlamış değilim.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi savunmuyorum ben son zamana kadar Sayın İnceyi destekliyordum hala daha destekliyorum.
    Böyle bir toplumda kıraathane adı altında kütüphanenin ne kadar faydalı olacağını bilemem.
    Ama kütüphaneleri gerçek anlamıyla kullanan öğrenciler var.
    Onun dışında kek, çay muhabbeti son derece gereksiz. Ek bir oda yapılarak kafeterya hizmeti sağlanabilir. Kütüphaneden uzak olmak şartıyla veya ses yalıtımı yapılması şartıyla.
  • Adamlar göktaşına uzay aracı fırlatıp üzerinden değerli madenleri alıyor dünyada satıyorlar veya kullanıyorlar biz hala kütüphane kek çay falan bilmem ne..

İlla eğitim seviyesini yükseltmek istiyorlarsa başka arayışlar çözümler bulunmalı. Zaten üniversitelerde kütüphane internet ve çalışmaya elverişli ortamlar var.

Valla boş işlerle uğraşıyoruz bizim milletimizin gözleri kapalı bi *** olmaz bizden
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine haklısın dostum. Uzayı da geçtim hadi masraflı belki sonra yapılabilir.
    Ama bir araba üretsek silah üretsek askeri araç üretsek teknolojiye yatırım yapsak..
    Dün Youtube'da Ruhi Çenet'in ekonomi hakkında videosunu izledim 1.5 milyon mi 1.8 milyon mu ne toki de konut var boşta.
    Yemeyip içmeyip bina dikiyoruz bu şekilde olmamalı bence.
    Yer altı kaynakları açısından zengin ülkeyiz diye biliyorum onlardan faydalanılmalı tarıma yüklenilmeli hayvancılığa yüklenilmeli.
    Kaliteli mühendisleri yurt dışına kaptırmaktansa onlara güzel fırsatlar sunup ülkede kalmaları sağlanmalı mühendisler kalkındırır ancak bir ülkeyi.
    Yazılacak çok şey var ama :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.