Şimdi Ara

MİLLET KOLAY GELSİN BEN CHAR ARIYORUM 300 TL PARAM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MİLLET KOLAY GELSİN BEN CHAR ARIYORUM 300 TL PARAM VAR WİZART ARIYORUM SOYUK İTEMSİZ OLABİLİR SERVER YENİ OLSUIM YETİYOOO İLETİSİM İÇİN sro1584@hotmail.com yada bariss_1584@hotmail.com bekliyorum beylerrr

• elimde 97FF Wiz-Cleric war Neptune serverinde elbiseleri 9-10d +4,+5 isim _Sandokan_ ilgilenirsn ibrahim_selim_erk@hotmail.com...eklersn konuşurz.
  • 76 Lv warior var 79 TL sadece :) . PM me .
  • yeni serverlardan areste 57 bow war farmlı skilleri itemleri güzel kasası element item elixir kaynıyo,üzeri giyinik .. 10m parası var...sadece75 TL ( master olduğu guildi var )
    iriste 68 lvlwarrior ,cleric war onunda itemleri güzel kasasında element ,item,elixir kaynıyor ,15m parası var sadece 150 tl , ama alıcaksan bişeyler yaparız ^^ (master olduğu guildi var)

athensde ise 92,93 ve 57 lvl charların daha war onlardın fiyat da sana göre ulaşmak istersen ekle aalarcin@hotmail.com
  • Satılık 93 Lv blade charım var... Farm sıkıntısı asla cekmessin seti full blue ve +5.. Server Troy.. 93 Lv e tüm sıkıllerı max ve ayrıca ıcınde 159231 sp bulunmakta..

eger ilgilenirsen erdincsahin@trabzonum.org ekle
  • 97 lv warior warlock FF hera da 300 e vericem tam icanfly16@hotmail.com
  • 96 lwl wızard/clerıc charım var
    dress pet dewıl var
    ıtemlı server İRİS
    ilgilenirsen
    05377129035
    istanbul elden teslim
  • 52 lvl 50 tl rogue full str 250tl de cebinde kalmış olur
  • 92 lv viz+clerik var persiada firari__sevdam93@hotmail.com eklersen konuşurz
  • selam ,

titanda 100 lv ff wizard bard , itemsiz 300 e veririm , ilgilenirsen ekle ; airmancy@hotmail.com
  • Venuste 90lvl full-farm nuker sword-shield ve light&cold&bicheon. 160Tl ilgilenirsen pm at
  • eldorado da 1 m spli char istersen 250 tl pm at int char ama hiç mastery açılmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.